Quantcast

Harrey Podder: say the magic word

2.8 / 5 (29 ääntä)

Julkaistu: 31.5.2013 12:07

Katsottu: 6663 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

2.8 / 5 (29 ääntä)

Harrey Podder: say the magic word

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
03.06.13 00:28

<Kempsu> Minusta on mukava kun ihmiset osaavat perustella hyvin mielipiteensä. WremahThD:n ja MrRattlehead:n kommenteilla on huomattavan paljon suurempi viihdearvo kuin tällä animaatiolla itsellään.

02.06.13 16:47

<WremahThD> <MrRattlehead> Okei, tämä on sinun mielestäsi paska, minusta taas ei. Mielipiteet eroavat. Vuosien netissä pyörimiseni takia kuitenkin minä, huom. minä, pidän tätä animaatiota hyvänä. Siinä olet oikeassa että vitsi oli tylsä, tuhanteen kertaan käytetty, eikä varmasti muuttuisi hauskaksi vaikka sen olisi käynyt disney animoimassa edesmenneen don rosan kuvittamana.

02.06.13 15:24

<MrRattlehead> <WremahThD> Näin ollen, omaan henkilökohtaiseen havannointiini perustaen, voin todeta että animaation teknisyyksistä huolimatta, jotka kieltämättä on hyväksyttävästi suoritettu, tämä animaatio on animaationa "paska", tai tällaiseksi minä sen koen. Hyvä animaatio, lyhyt tai pitkä, rakentuu niin paljon muustakin kuin puhtaasti sen teknisestä suorituksesta. Mielenkiintoiset hahmot, hyvä tarina, ja lyhyt animaatiossa ylitsepääsemättömän tärkeää on sen viestin toimivuus ja asiallinen esilletuonti, oli kyse huumorista tai jostakin syvemmästä sanomasta. Siinä tää pätkä vaan ei onnistu.

02.06.13 15:18

<MrRattlehead> <WremahThD> Jaa.. Ellen ihan väärin ymmärrä, niin animaatioiden tarkoitus on jonkinlaista viihdettä katsojassaan aiheuttaa. Puhdas tech-demohan voisi sisältää vaikka pätkiä, missä hahmo kulkee taustoja vasten, hahmon ilmeiden demonstrointia jne. Näillä perusteluilla heitän villin veikkauksen, että tämä ei ole vain puhdas tech-demo, vaan ihan oikea viihdetarkoitukseen tarkoitettu lyhytanimaatio, jotka kylläkin sinällään ovat itseisarvoltaan luojansa taidonnäytteitä. Tästä huolimatta niihin voidaan jo kohdistaa taiteen analysointiprosessille tyypillistä kriittisitä arviointia.

02.06.13 04:22

<WremahThD> <MrRattlehead> Ei tästä pyrittykään tekemään mitään hauskaa, vaan lähinnä näyttämään mitä jälkeä pienelläkin budjetilla saadaan aikaiseksi. Kuten mainittu, tämän animaaito tekijä on dreamworksilla töissä, mutta siitä huolimatta pitää pystyssä omaa kotianimaattoripajaansa, jossa saadaan tätä jälkeä aikaiseksi about 50% siitä hinnasta mitä oikeat studioanimaatiot tuottavat. Siis kyseessä lähinnä taidonnäyte.

01.06.13 16:13

<Chizz> Kyllä mie ihan tykkäsin. Ei tää tietenkään mikään mestariteos oo mutta hyvin animoitu ja ihan hauska.

01.06.13 02:23

<MrRattlehead> <WremahThD> Ei, vaan ihan paska sellaisenaan. Huumori aivan olematonta ja tekemällä tehtyä, jopa lyhytanimaatioksi. Voihan sitä olla hyvä vaikka soittamaan jotain instrumenttia, mut ei se susta lahjakasta säveltäjää automaattisesti tee.

01.06.13 02:16

<Hönöpönö> wremahthd tuo videon tekijä on dreamworksillä töissä...

01.06.13 02:02

<WremahThD> <MrRattlehead> Ai paska sellaiseksi underground-animaatiostudioksi joka hakee nimeä mm. youtuben kautta? Verrattuna kaikkiin muihin netissä pyöriviin animaattoreihin, stodoe studios on kyllä top-priima laatua. Ehkei heillä ole miljardeja pistää animointiin, mutta heillä on pieni sukanvarsi johon säästetään latia ja tuotetaan tällaista jälkeä todella pienellä rahalla.

31.05.13 23:54

<MrRattlehead> <WremahThD> Täähä ny oli ihan paska muutenkin, että no harm done..

-1
31.05.13 23:44

<WremahThD> <Tapolako> Nyt vittu, riittää että teitä tuhkamunia on youtube täynnä, mutta pysykää täältä pois olkaa kilttejä. Vaikka saatana kuinka hyvää animaatiota, äänät, musiikkia tai muuta graafista taidetta väännetään, aina on jokin pielessä. Yhyy paskat mikit, yhyy kuolleita pikseleitä, yhyy näinkö minä animointivirheen? Arvostelu ja kritiikki on erikseen, mutta tuollainen perkeleen paskanjauhaminen ottaa niin kupoliin että vanhempasi saisivat nussia sinut uudestaan.

31.05.13 16:26

<Tapolako> hyvä animaatio pilattu paskoilla mikeillä

31.05.13 14:35

<Nagisa> monta vuotta siihen meni mutta sainpa vihdoinkin selville että mistä se adava kedavra oikein tulee

31.05.13 14:19

<asdfghjkl> <1ndy> pyysitkö just <Calcifer->:lta pesää? That's gay...

31.05.13 13:10

<1ndy> saanko työntää mun likehtivää pikaria sun salaiseen kammioon ?

-2
31.05.13 13:09

<Calcifer-> stupify!

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.