Quantcast

Hävittäjien riepottelua.

Sukhoita pääasiassa.

4.29 / 5 (7 ääntä)

Julkaistu: 11.6.2013 10:43

Katsottu: 4929 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.29 / 5 (7 ääntä)

Hävittäjien riepottelua. | Sukhoita pääasiassa.

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
12.06.13 18:15

<mara555> Idea ei ole tehdä epävaikaita koneita vaan se tulee ketteryyden kustannukella. Tottakai mielummin tehtäisiin vakaita ja ketteriä koneita..kun epä vaikaita ja ketteriä joissa vakaus on korjattava ja joka tapauksessa yrittää palauttaa tietokoneella ja katkuvalla siivekkeiden yms säädöllä mitä kone tekee

12.06.13 11:28

<premiumJuice> Matkustajakoneet yritetään tehdä vakaiksi, mutta hävittäjät päinvastoin, jotta pieni ohjainpintojen poikkeutus toisi nopan liikkeen. Jos koneessa ei olisi automatiikkaa joka pitää koneen balanssissa niin sitä olisi mahdoton lentää käsin. Hävittäjissä on pelkkä tikku jalkojen välissä mikä ei liiku ja se tunnistaa paineen kun kädellä ohjaa sitä ja välittää käskyn tietokoneelle.

12.06.13 11:11

<Kepee> mara555, hävittäjät nykyään on nimenomaan luonnostaan epävakaita, eli jos tietokone ei koko ajan tekis pieniä ohjausliikkeitä ja päästät sauvasta irti, niin kone lähtis kaartamaan johonkin. tämä tekee koneista ketterämpiä kuten aiemmin jo sanottiin. siviilikoneet on sitten asia erikseen, niissä on turvallisempaa se että ovat vakaita ja pyrkivät lentämään suoraan. lukaisepa vaikka wikipediasta f-16 -hävittäjästä, joka oli ensimmäinen tällainen epävakaaksi suunniteltu kone.

12.06.13 11:08

<Magusfunk> Huh huh... luin juuri hyvin suuren määrän bs:ää. Lentokoneinsinöörit kokoontuu.

12.06.13 07:56

<mara555> Ei todellakaan tehdä tahalleen epävakaita... ja kyllä kaikissa uusissa koneissa on tietokone joka tarkkailee ohjausta ja varmistaa että kone on vakaa (myös matkustaja koneissa) . Mutta mistähän joku on saanut päähänsä että tehdään epä vakaa kone tahalleen loloollooool ... kiitos jonnet päivän nauruista

-1
11.06.13 23:13

<Jaakko25> Meillä täällä taas näköjään lentäjät neuvoo toisiaan. Huh mitä asiantuntioita.

11.06.13 22:42

<skibaduweinau> biisi "Two Steps From Hell - Love & Loss"

11.06.13 22:38

<MixuS> Kaikkki nykyiset hävittäjät muistaakseni F-16:sta lähtien lienee tarkoituksella epävakaita. Niissä siis tietokone pitää huolen koneen vakaana pitämisestä ja pilotti oikeastaan vain pyytää konetta tekemään haluamansa liikkeet ohjaimillaan. Syynä on se että epävakaa kone on huomattavasti vakaata ketterämpi.

11.06.13 22:04

<Benanza> Muistaakseni esim eurofighter typhoonista sanottu että tehtiin tarkotuksella epävakaaksi lentää että sillä tosissaan pystyy tehdä kaikkea jänskää.

11.06.13 21:50

<pekka()> Sakkaamisestahan tässä on melkein kaikissa kohdissa kyse; vauhti lasketaan niin pieneksi, että siivet eivät enää "kannata" ja kone alkaa sakkaamaan; se tässä videossa on, että kyseisen operaation saa hallittuun liikkeeseen todella nopeasti.

11.06.13 20:30

<Aprona> "<Benanza> Siistejä jotku hävittäjät nykyään ku tehää tarkotuksella epävakaiks lentää että pystyy tehä mitä oudoimpia liikkeitä niillä." Ei ole tarkoituksella tehty epävaakaaksi, lentopinnat on vaan pienet verrattuna koneen massaan että saadaan kovempia nopeuksia ja pienempää tutkapinta-alaa... Tietokoneet laskee ohjainpintojen asennot vaditussa lentotilanteessa, joten pehmeää menoa on, ilman tietokonetta taas ei tod...

-2
11.06.13 19:55

<ropootti> Benanza, en juuri aiheesta tiedä, mutta se vähä mitä tiedän sotii tuota ajatusta vastaan. Mikä pointti on tehdä hävittäjästä epävakaa lentää, kun käsittääkseni ne ei ole lähitaisteluun tai väistelyyn edes tarkoitettu, vaan kuljettamaan lähes automaattisia aseita (ohjuksia) ja pommeja nopeasti kohteisiin. Ja puhtaasti mielenkiinnosta kyselen, ei ole sotateknologia mun alaa.

11.06.13 18:50

<Benanza> Siistejä jotku hävittäjät nykyään ku tehää tarkotuksella epävakaiks lentää että pystyy tehä mitä oudoimpia liikkeitä niillä.

11.06.13 13:18

<Molierissimo> tee tynnyri pyörähdys

11.06.13 13:03

<Magusfunk> I just came!

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Drone Star Wars

Drone Star Wars

5 636 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.