Hellstorm - The Real Genocide of Nazi Germany

Sodan kauheuksia, joista ei ikinä puhuta. Voittajat kirjoittaa historian.

4.28 / 5 (31 ääntä)

Julkaistu: 7.6.2015 18:47

Katsottu: 4689 kertaa

Kommentit: 26 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.28 / 5 (31 ääntä)

Hellstorm - The Real Genocide of Nazi Germany | Sodan kauheuksia, joista ei ikinä puhuta. Voittajat kirjoittaa historian.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-06-08 01:15:17

+34135

<maksamakkara>

muistakaa tämä video, kun seuraavan kerran katsotte jotain hollywood "mukahauskaa "kuraa missä inhottavat limanuljaskat yrittää olla hauskoja. juutalaiset kirjoitti koko sodan käsikirjoituksen. alun, missä saksa pakoitettiin sotaan (ottakaa selvää jos ette ymmärrä), saatanallisen sodan, missä saksasta tehtiin paha ja syyllinen sotaan ja samaan aikaan juutalaiset itse järjestivät etnisen puhdistuksen, ja tietenkin sodan jälkeinen aika missä saksa kuvattiin saatanaksi ja juutalaiset suurimmiksi uhreiksi ja mukavasti miljoonat nälkään nääntyneet venäläisetsotavangit olivatkin yhtäkkiä juutalaisi

8

Aika: 2015-06-07 20:08:34

+3939

<suosilmä>

Toinen maimanlsota päättyi niin että se ei arkipäivää tänäänkään päivänä kestä.

7

Aika: 2015-06-07 19:01:19

+7096

<Jallikka>

Kun aloitetaan valheen kertominen jo lapsesta, sitä pidetään totuutena, on se vaikea hyväksyä että se ei olekana totta. Se sattuu. Joulupukkiakaan ei ole ja pahaltahan sekin tuntuu.

6

Kommentit (26)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.07.15 22:48

<ezet> Tömpsy, kyllä esim alkupuolen pommitukset ovat tiukkaa faktaa. voit lukea niistä enemmänkin. ja tämän videon pointti on tuoda niitä liittoutuneiden sotarikoksia esille, saksalaisten tekemistä nyt on puhuttu jo viimeiset vuosikymmenet lähes päivittäin

11.06.15 14:28

<sampylly> Tulee muutama sanonta mieleen... "Syy ja seuraus". "Niin makaa kuin petaa". "Joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäkööt". Tiedä miksi täällä jostain holokaustista paasataan, kun ei tässä pätkässe ollut edes siitä kyse. Ihan oikeasti en osaa sanoa mitä ajatella kauheuksista mitä videolla eistettiin, vai kiteyttääkö nuo sanonnat oman ajatusmaailman tapahtuneesta...? Tämä oli mielestäni puhtaan vihan ilmestymä mitä sodan lopupuolella tapahtui liittoutumien toimesta.

10.06.15 10:57

<Nallikuuma> grandgeen minä en ainakaan kiellä holokaustia, vaikka tämän median lähettäjä olenkin. Ehkä omana pointtina oli se, että natsisaksan tekoja alleviivataan ja jopa liiotellaan, kun voittajien teoista ei puhuta ja lakaistaan maton alle. Kaikille ei ole nykymaailmassa selvää, että sodassa ei ole hyviä osapuolia. Tosiaan tähänkin videoon on hyvä suhtautua kriittisesti, niinku oikeasti kaikkeen mitä vastaan tulee, esim. mitä koulussa opetetaan. Kuitenkaan kaikki ei tiedä esimerkiksi Dresdenin pommituksista ja siviiliuhrien määrästä.

10.06.15 02:41

<grandgeen> Dokumentti on myös todella....todella propagandainen. Sodassa ei ole ikinä "hyvää" osapuolta.

10.06.15 02:29

<grandgeen> Ei jumalauta... Siis te saatanan lahopäät vieläkin kiistätte holokaustin? Pää argumenttina "VOITTAJAT KIRJOTTAA HISTORIAN"... Jos vaikka hyväksyisitte sen faktan, että totuus on luultavammin siinä puolessa välissä. Kaikki sodan osapuolet syyllistyvät hirmutekoihin siviilejä ja tiettyjä kansakuntia kohtaan (myös suomalaiset).

09.06.15 21:24

<jackson> En kyllä tiedä enään että mikä on totta ja mikä ei näistä kauheuksista mutta Sen tiedän että sota on aina helvettiä ja saksa valtasi ensiksi ranskan ja osan puolasta sekä lukuisia muita sille kuulumattomia alueita pommittamalla joten sai mitä tilas

-2
09.06.15 21:22

<jackson> En kyllä tiedä enään että mikä on totta ja mikä. Sen tiedän että sota on aina helvettiä ja saksa valtasi ranskan ja osan puolasta sekä muita sille kuulumattomia osia joten sai mitä tilas noissa pommituksissa

-2
08.06.15 23:35

<arnold90> Anje sun linkki ei toimi-.-

-10
08.06.15 23:35

<arnold90> SITÄ PAITSI JUUTALAISIA PITÄS KIITTÄÄ KAIKESTA HYVÄSTÄ MITÄ MEIL ON! ET REVIPPÄ SIITÄ

-12
08.06.15 23:34

<arnold90> Monni11 jos määrittelet fiksuuden ikään olet enemmän naiivi kuin itse edes ymmärrät...TUOLLA TAITAA OLLA IKÄ KOHTA ERIKSEEN SITÄ PAITSI NEVARI !!!! ! TOISAALTA TOI TEIJJÄN USKOMA HOMMA ON RÖLLIEN RÖLLI....VOI TEITÄ LAPSUKAISIA !!! HOLOKAUSTI EI OLE TOTTA... KAIKKEE SITÄ KUUULEE.... :;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL

-12
08.06.15 18:56

<Monni11> arnold90 mikäli 90 on syntymävuotesi, niin olet vielä nuori ja naiivi näkemään/uskomaan totuutta. Se että joku sanoo että juutalaisia ei kuollut 6 miljoonaa tai ettei kaasukammioita ihmisten tappamista varten ollut olemassa, niin leimataan holokaustin kiistäjäksi. Emme kiistä holokaustia vaan tiettyjä sen tärkeimpiä osioita, joita valtamediassa on esitetty faktoina. Kirjoitappa Googleen/Youtubeen vaikka "holocaust problem" "Holocaust lie", "Auswitczh lie" tms. Ehkä huomaat että historialliset TODISTEET ovat vahvasti holokaustia vastaan! Holokaustin puolesta on yllättävän vähän todisteita.

08.06.15 18:22

<Tömpsy> Olen kyllä valmis ja avoin kuuntelemaan kaikki tieto mitä historia antaa, mutta kyllä tämä videonpätkäkin on kyllä niin propagandainen, kun olla ja voi. Mässäillään yksityiskohdilla, ehkä totta ehkä ei.. joka tapauksessa, kumpikin puoli teki hävyttömyyksiä ja tekoja, joita ei pitäisi olla edes mahdollista toteuttaa, ellet ole täysin mielisairas. Tämä kyllä haiskahtaa :/ mediahan on aina neutraali?

08.06.15 10:52

<ziljoona> Äläpä huoli arnold90, kyllä nämä valheet vielä tulevat selviämään kaikille. Et sinä tai kukaan mukaan voi sitä estää. Toivottavasti pian kuin liian myöhään. Ne jotka eivät ole vielä heränneet, voivat ihmetellä mitä se "liian myöhään" tarkoittaa, mutta kunhan pähkäilette tovin omilla aivoillanne niin eiköhän se selvinne.

08.06.15 01:15

<maksamakkara> muistakaa tämä video, kun seuraavan kerran katsotte jotain hollywood "mukahauskaa "kuraa missä inhottavat limanuljaskat yrittää olla hauskoja. juutalaiset kirjoitti koko sodan käsikirjoituksen. alun, missä saksa pakoitettiin sotaan (ottakaa selvää jos ette ymmärrä), saatanallisen sodan, missä saksasta tehtiin paha ja syyllinen sotaan ja samaan aikaan juutalaiset itse järjestivät etnisen puhdistuksen, ja tietenkin sodan jälkeinen aika missä saksa kuvattiin saatanaksi ja juutalaiset suurimmiksi uhreiksi ja mukavasti miljoonat nälkään nääntyneet venäläisetsotavangit olivatkin yhtäkkiä juutalaisi

08.06.15 00:22

<arnold90> PS KOKO HAVERBECKISTÄ EI LÖYTYNYT NETISTÄ TIETOA !

-16
08.06.15 00:22

<arnold90> Anje argumenttisi ydin on invalidi ! Koska faktat on faktoja tää on sama ku sanois et hei ESTONIA EI UPONNUT ! KYLLLÄ UPPOS OSA EI TULLUT KOTIIN JA MUUTAMA MÄRKÄNÄ RANTAAN....MUT PARASTA TÄSSÄ ON TIETÄÄ SE ETTÄ JOS OLET TOSISSASI OLET HÖLMÖIN MIES ETELÄ-SUOMESSA TAI SITTEN MOTIIVISI ON TOINEN

-19
07.06.15 20:08

<suosilmä> Toinen maimanlsota päättyi niin että se ei arkipäivää tänäänkään päivänä kestä.

07.06.15 19:05

<arnold90> ANJE JEP JEP ! FAKTOIN NÄYTTÄÄÄ TOTEEEN....EIHÄN NE OLE FAKTOJA GET REAL SON !

-15
07.06.15 19:01

<Jallikka> Kun aloitetaan valheen kertominen jo lapsesta, sitä pidetään totuutena, on se vaikea hyväksyä että se ei olekana totta. Se sattuu. Joulupukkiakaan ei ole ja pahaltahan sekin tuntuu.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

 Who's Cooking Tonight?

Who's Cooking Tonight?

4 765 katselukertaa

Nuuksion kansallispuistossa

Nuuksion kansallispuistossa

6 007 katselukertaa

How to destroy the world

How to destroy the world

2 998 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.