Quantcast

High-tech car theft: How to hack a car

kuinka uudet autot on helppo varastaa. käyttäkää vanhoja autoja :)

4.09 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 8.6.2016 09:13

Katsottu: 5295 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.09 / 5 (12 ääntä)

High-tech car theft: How to hack a car | kuinka uudet autot on helppo varastaa. käyttäkää vanhoja autoja :)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-08 10:03:34

+143896

<Valkoinenkuolema>

Onneksi suomessa autot on joko niin halpoja ettei kannata pölliä tai niin vanhoja ettei kannata pölliä. Kollektiivisesti maksetaankin sitten uudet autot niille rikkaille joiden bemareita ja audeja tullaan varastamaan ulkomailta asti.

13

Aika: 2016-06-08 11:06:11

+44142

<PenZon>

Se on oikeastaan ihan kätevää että käyttöauto on jotain sellaista jota kukaan tuskin vaivautuu viemään vaikka jättää avaimet virtalukkoon. Ei tarvi stressata että kolauttaako joku parkkipaikalla ovella tai että jää velan osamaksut maksamatta.

10

Aika: 2016-06-08 13:50:15

+9742

<netman87>

Ai niin ja itse asiaan: Tosiaan avaimen vaihtamiseen tulisi joutua vaihtamaan ROM tyyppinen piiri jostain auton sisältä... se ei toisi hirveästi lisää työtä liikkeessä, mutta kestäisi pitempään esim. parkkihallissa ja vaatisi työkalujen kuljetusta. Toisekseen tuo langaton avaaminen niin avaimen tulisi ensin lähettää viesti autolle (sen sarjanumerolla), jonka jälkeen auto lähettää vaikka kellonajan häshättynä, jonka jälkeen avaimelta otetaan vastaan vain yksi yritys (kohdistettuna taas sarjanumeroon) jossa avaimen pitää siis kertoa tuo kellonaika takaisin avaimen omalla koodilla häshättynä.

6

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.06.16 16:37

<T12J7M6> "I get nervous every time researchers show anything." (07:02) Hyvin menee :D

10.06.16 01:05

<erhu> Siks mun autos on lappu, "Do not return if stolen!"

09.06.16 17:13

<Tasavirta> Mul on itellä nii paska auto, et jos joku sen varastais nii kyl enemmän naurattais ku vituttais.

09.06.16 10:28

<Kommunaattori> Tämä on wanha asia. Näistä oli varoituksia jo silloin kun Palm inc:n laitteista ainakin osa osasi 'nauhoittaa' minkä tahansa radiosignaalin ja toistaa sen, eli vaikka laite ei ymmärtänyt signaalin sisällöstä mitään, se vain vastaanotti, tallensi ja haluttaessa lähetti sen. Tuon jälkeen kerrottiin, että kehittyneissä lukoissa avaimen lähettämä koodi muuttuu joka kerta matemaattisen kaavan mukaisesti, eikä samaa koodia pitäisi voida käyttää kuin kerran.

-2
08.06.16 13:50

<netman87> Ai niin ja itse asiaan: Tosiaan avaimen vaihtamiseen tulisi joutua vaihtamaan ROM tyyppinen piiri jostain auton sisältä... se ei toisi hirveästi lisää työtä liikkeessä, mutta kestäisi pitempään esim. parkkihallissa ja vaatisi työkalujen kuljetusta. Toisekseen tuo langaton avaaminen niin avaimen tulisi ensin lähettää viesti autolle (sen sarjanumerolla), jonka jälkeen auto lähettää vaikka kellonajan häshättynä, jonka jälkeen avaimelta otetaan vastaan vain yksi yritys (kohdistettuna taas sarjanumeroon) jossa avaimen pitää siis kertoa tuo kellonaika takaisin avaimen omalla koodilla häshättynä.

08.06.16 13:36

<netman87> taas on monivammaa liikenteessä... ei jeesus... videotykki ja läppäri ja valmis video pitää ampua videotykillä pakun kylkeen josta kuvataan näytettäväksi... ei jeesus... miksei sitä videoita voinu vaan näyttää suoraan ilman moista perseilyä... vittu.. ja joo autot joissa on mikään langaton systeemi on helppoja aukasta ja täts it...

08.06.16 11:06

<PenZon> Se on oikeastaan ihan kätevää että käyttöauto on jotain sellaista jota kukaan tuskin vaivautuu viemään vaikka jättää avaimet virtalukkoon. Ei tarvi stressata että kolauttaako joku parkkipaikalla ovella tai että jää velan osamaksut maksamatta.

10
08.06.16 10:03

<Valkoinenkuolema> Onneksi suomessa autot on joko niin halpoja ettei kannata pölliä tai niin vanhoja ettei kannata pölliä. Kollektiivisesti maksetaankin sitten uudet autot niille rikkaille joiden bemareita ja audeja tullaan varastamaan ulkomailta asti.

13

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

How to OLLIE as High as you Jump!

How to OLLIE as High as you Jump!

4 152 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.