Quantcast

Historiaa, jota ei kouluissa opeteta.

Maailman sotien syyt vähän erilaisesta näkökulmasta selitettynä.

4.35 / 5 (29 ääntä)

Julkaistu: 30.10.2015 09:41

Katsottu: 6310 kertaa

Kommentit: 30 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.35 / 5 (29 ääntä)

Historiaa, jota ei kouluissa opeteta. | Maailman sotien syyt vähän erilaisesta näkökulmasta selitettynä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-10-30 11:03:31

+44061

<PenZon>

Esimerkiksi toinen maailmansota oli isoilta osin Hitlerin pankkijärjestelmää vastaan, joka ei ryöstänyt epärehellisesti käyttäjiltään. Hitler tiesi että näiden epärehellisten yksityisten pankkien johdossa oli (ja on) lähes yksinomaan juutalaisia. Hitler hävisi ja nyt koko maailma on enemmän kuin maailman arvon juutalaisille pankeille velkaa. Eläköön uuskapitalismi.

39

Aika: 2015-10-30 10:55:55

+44061

<PenZon>

jaskabauer Mikä tahansa valuuttajärjestelmä joka ei ole kiinteästi sidottu johonkin kiinteään arvoon (esimerkiksi yksi raha on aina yksi gramma kultaa), antaa sen tahon joka painaa rahaa tehdä sitä tyhjästä. Se ryöstää rahan ostoarvoa sitä enemmän mitä useammin se vaihtaa omistajaa, eli ne joille painotuore raha tulee ensin hyötyvät siitä, ja ne joille se kulkeutuu myöhään kärsivät siitä. Rikkaat rikastuvat köyhien kustannuksella. Yhdysvaltojen itsenäisyyssota oli tällaista rahajärjestelmää vastaan, ja moni sota sen jälkeen on ollut puolesta, koska se on hyvää bisnestä pankeille.

25

Aika: 2015-10-30 09:52:48

+16792

<qggq>

jaskabauerPankit on vitusta

11

Aika: 2015-10-30 16:55:45

+5973

<juujoa>

Penzon Ei täysin totta, mm. Hitlerin Saksassa rahaa sai työtä vastaan, mutta tällöin ilman korkoa. Tämän takia Saksa nousi lamasta niin järkyttävän nopeasti. Laman aiheutti suurilta osin Juutalaisomisteiset pankit jotka lainasivat rahaa Saksalle sotakorvauksien maksuun. Jotta sotakorvaukset olisi saatu maksettua, piti rahaa tykittää pihalle niin kovaan tahtiin että rahan arvo romahti. Hitler pisti juutalaiset pankit pihalle ja antoi ainoastaan valtion luoda rahaa, ei yksityisen pankkien. Tyhjästä Hitlerkin tavallaan rahaa loi, mutta työtä vastaan. Tällainen systeemi uhkasi levitä kaikkialle.

7

Kommentit (30)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
24.08.16 18:38

<-Kazya-88> juutalaiset julisti sodan hitleriä vastaan n.2? ennen II maailmansotaa

16.03.16 17:34

<Badteddy> kyllähän tämäkin on tiedetty iät ajat.

07.02.16 22:39

<Da-gi> Hauskaa foliohattuilua.

31.10.15 15:01

<ropootti> PenZon Koska asiat ovat monimutkaisia, niiden yksinkertaistamisessa on riskinsä. Tätä aihetta koskien kannattaa vaikka lukaista jokin semmonen alaa käsittelevä perusteos. Niall Fergusonin kirja 'Rahan nousu - Maailman rahoituhistoria' on ihan hyvä. Siinä käy hyvin ilmi miten monimutkaisesta asiasta on kyse. Taustalla ovat vaikuttaneet kulttuurit, tiede, uskonnot, politiikka, sodat, yksilöt ja yhteisöt. Eikä niistä voi vetää lankoja yhteen pisteeseen.

-1
31.10.15 14:54

<ropootti> PenZon joten kun aletaan puhumaan juutalaisista pankkiireista, jotka masinoi sotia ja pyörittää maailmaa kulisseista, mennään niin suurella vauhdilla metsään, että se on vain ja ainoastaan vaarallista. Omassakin lähipiirissä on pariskuntia, joilla on yli 200 000e lainan avulla ostettu talo, auto ja hyvä meininki. Ihan jokaisen selkä on alkanut muutaman vuoden kuluttua menemään kumaraan, kun valkenee, että heidän talonsa ja autonsa on käytännössä pankin, jos jokin tapahtuma tekee toisesta työkyvyttömän. Se taas ei ole pankin vika.

-3
31.10.15 14:48

<ropootti> PenZon Matti antaa pankissa Pekalle kalliiksi tulevan lainan ja Pekka rakentaa Matille hometalon. Pekkaa alkaa vituttaa, kun tuntee pankin kusettaneet ja Mattia vituttaa kun puutalossaan onkin hometta. Oikeasti Pekka ei ole ymmärtänyt raha-asioista tarpeeksi allekirjoittaessaan lainapapereita ja Matti ei ole ymmärtänyt, että homeetonta puutaloa ei ole olemassakaan. Kumpikin kokee tulleensa kusetetuksi. Kusetusta tapahtuu myös oikeasti, mutta sitä ei tee piilossa pysyttelevä taho, kuten pankinjohtaja tai rakennusliikkeen osakkeenomistaja, vaan se tapahtuu paljon paljon lähempänä.

-2
31.10.15 14:40

<ropootti> PenZon Eniten kritisoin tapaa esittää näitä asioita sellaisessa valossa, missä ne näkyvät väärin. Vika ei ole vain niiden, jotka ylläpitävät kestämätöntä systeemiä, vaan myös niiden, jotka antavat sen tapahtua. Ja tässä kohden ei synny kahta leiriä! Esim. Matti ja Pekka. Matti opiskelee ekonomiaa, ja tekee myöhemmin osaamisellaan rahaa. Pekka opiskelee kirvesmieheksi, ja tekee myöhemmin osaamisellaan rahaa. Matti ja Pekka eivät ymmärrä toistensa aloista, koska iltapäivisin katsovat mielummin kissavideoita kun tutustuvat asioihin. Ja tässä on se, mikä usein esitetään väärin. Jatkuu...

-4
31.10.15 14:28

<ropootti> PenZon Vapaata tietoa on myös se, että nykyinen rahasysteemi on kestämätön, käytännössä pakolla jakaa ihmisiä köyhiin ja rikkaisiin, sekä nollautuu aina toisinaan laman kautta. Se, ettei näistä asioista ole perillä, ei ole uuskapitalistisen koulutuksen opettamaa sokeutta, vaan koulutuksen puutetta.

-3
31.10.15 14:25

<ropootti> PenZon Ei ole, vaan uskonto on suhtautuminen siihen. Nykyinen pankkijärjestelmä ei ole salatiedettä, eikä toimintamekanismeiltaan salattua. Paljon salattua siellä on, mutta se, miten systeemi toimii, ei ole salaista tietoa. Tuo rahan luominen tyhjästä kerrotaan ja opetetaan alan koulutuksen ensimmäisen oppivuoden aikana. Jos sen kuulee ensimmäistä kertaa youtubesta, ei kyseessä ole suuri paljastunut salaisuus, vaan ainoastaan aukko omassa yleistiedossa.

-3
31.10.15 14:16

<PenZon> Lottoisinpa että ajattelevat ihan omillaan. Uskonnollisen kirjallisuuden tai fanaattisten uskovaisten määrä ei ole verrannollinen todenperäisyyteen. Sillä lähinnä uskonto tämä nykyinen malli on.

-2
31.10.15 13:43

<ropootti> Ja PenZon komentit ylös äänestäneet: mitä ihmettä oikein ajattelette? Ihan oikeasti, ei Saksa hyökännyt ja valloittanut alueita, koska siellä oli pankkeja. Eikä Saksaa vastaan hyökätty, koska sieltä vyöryi pankkeja. Siis mitä helvettiä? Eikä jalometalleihin sidottu rahanarvo ole ratkaisu sekään. Kirjastot on alan teoksia pulloillaan, alan asiantuntijoita voi lähestyä kysymyksin vaikka sähköpostilla, ja silti käsitykset otetaan jostain youtubesta.

-2
31.10.15 13:34

<ropootti> PenZon ymmärrän kyllä, että näkemyksesi on jo ehtinyt muotoutua joksikin kokonaisuutta muistuttavaksi, mutta kannattaisi kuitenkin kyseenalaistaa enemmän. Nuo aiemmat väitteeni pitävät paikkansa. Voit ihan itse tarkastaa ne, lukemalla aiheesta tai juttelemalla asiasta alan asiantuntijoiden kanssa. Eikä tätä kannata minään hyökkäyksenä ottaa. En kannata nykyistä pankkijärjestelmää alkuunkaan.

-1
31.10.15 12:05

<PenZon> Mutta onneksi vallankumouksen aika on käsillä. Tätä ei jatku enää pitkään.

31.10.15 12:03

<PenZon> Vaatii onnistuneen uuskapitalismin koulutuksen sokeuteen väittää että mikään vaihtoehtoinen järjestelmä ei toimi. Luonnollisesti kaikki valuuttamallit jotka eivät orjuuta käyttäjiään tulevat olemaan suositumpia vaihtoehtoja kuin ne, jotka orjuuttavat, ja täten nopeasti menestyviä, ja seurauksena nopeasti vahvoja. Kiinteän arvon mallit toimivat. Erinomaisesti. Mutta ne ovat uhka vallitseville epärehellisille malleille, joten niiden tuhoamiseksi pyyhitään vaikka kokonaisia valtioita olemattomiin. Ja sitten julistetaan miten rehellinen malli ei toiminut kun me pommitettiin se paskaksi.

31.10.15 02:18

<ropootti> PenZon Toinen maailmansota ei ollut isoilta osin Hitlerin pankkijärjestelmä vastaan. Tuohan on ihan hullu väite, millä ei ole mitään historiallisia todisteita.

-1
30.10.15 23:38

<ropootti> PenZon Rahan arvon sitominen kultaan tai hopeaan ei toimi. Sellaiseen oli syynsä muinoin, tänä päivänä tilanne on ihan erilainen.

-2
30.10.15 22:04

<AdiHasla-> Tämmöset videot saa aikaan tunteen: "I dont want to live on this planet anymore." Sairas paikka tää maa.

30.10.15 19:44

<Fieldyy> Onkohan suomessa tämä kansallispuistojen luonti samaa kuin videossa esitetty Nixonin EPA ohjelma? Kun tuntuu että viimeaikoina näitä puistoja on tullut lisää ja velkaa otettu samalla mitalla. Onko niin että suomi on myyty takuina veloille maana, kansallispuiston perustaminen, muille valtioille (lue Saksa)?

30.10.15 18:50

<PenZon> juujoa Ihan oikein, juurikin näin. Yksinkertaistin tosiaan kolmannen valtakunnan pankkijärjestelmää, mutta toimintaperiaate on lähes sama: rahalla on kiinteä arvo jota ei saa eikä voi muuttaa. Kaikkein yksinkertaisinta tämän toteuttaminen on sitomalla valuutan arvo kiinteästi johonkin fyysiseen, kiistottamaan materiaan. Esimerkiksi kultaan tai hopeaan.

30.10.15 17:03

<juujoa> Eli myös kultakannasta irrotettu rahan luominen toimii, kunhan rahaa saa työtä vastaan ja sille on määritetty kiinteä arvo ja rahalla ei ole korkoa. Muutenhan käy kuten nyt: Koko ajan joutuu tekemään enemmän työtä samaa rahaa vastaan -> loputon inflaatio ja velkakierre.

30.10.15 17:01
30.10.15 16:56

<juujoa> ... ja tämän takia juutalaiset julistivat sodan Saksalle vuonna 1933. Loppu on historiaa, tai siis on alkukin, muttei koulukirjoista löytyvää sellaista.

30.10.15 16:55

<juujoa> Penzon Ei täysin totta, mm. Hitlerin Saksassa rahaa sai työtä vastaan, mutta tällöin ilman korkoa. Tämän takia Saksa nousi lamasta niin järkyttävän nopeasti. Laman aiheutti suurilta osin Juutalaisomisteiset pankit jotka lainasivat rahaa Saksalle sotakorvauksien maksuun. Jotta sotakorvaukset olisi saatu maksettua, piti rahaa tykittää pihalle niin kovaan tahtiin että rahan arvo romahti. Hitler pisti juutalaiset pankit pihalle ja antoi ainoastaan valtion luoda rahaa, ei yksityisen pankkien. Tyhjästä Hitlerkin tavallaan rahaa loi, mutta työtä vastaan. Tällainen systeemi uhkasi levitä kaikkialle.

30.10.15 12:47

<Kapa53> Ja suomi ampui mainilan laukaukset t: venäjän historiankirjoitus

30.10.15 11:03

<PenZon> Esimerkiksi toinen maailmansota oli isoilta osin Hitlerin pankkijärjestelmää vastaan, joka ei ryöstänyt epärehellisesti käyttäjiltään. Hitler tiesi että näiden epärehellisten yksityisten pankkien johdossa oli (ja on) lähes yksinomaan juutalaisia. Hitler hävisi ja nyt koko maailma on enemmän kuin maailman arvon juutalaisille pankeille velkaa. Eläköön uuskapitalismi.

39
30.10.15 10:55

<PenZon> jaskabauer Mikä tahansa valuuttajärjestelmä joka ei ole kiinteästi sidottu johonkin kiinteään arvoon (esimerkiksi yksi raha on aina yksi gramma kultaa), antaa sen tahon joka painaa rahaa tehdä sitä tyhjästä. Se ryöstää rahan ostoarvoa sitä enemmän mitä useammin se vaihtaa omistajaa, eli ne joille painotuore raha tulee ensin hyötyvät siitä, ja ne joille se kulkeutuu myöhään kärsivät siitä. Rikkaat rikastuvat köyhien kustannuksella. Yhdysvaltojen itsenäisyyssota oli tällaista rahajärjestelmää vastaan, ja moni sota sen jälkeen on ollut puolesta, koska se on hyvää bisnestä pankeille.

25
30.10.15 09:52

<qggq> jaskabauerPankit on vitusta

11
30.10.15 09:45

<jaskabauer> Voiko joku tiivistää, ei jaksa kattoo kokonaa

-4

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Longboardilla 130km/h

Longboardilla 130km/h

4 936 katselukertaa

Huono aamu?

Huono aamu?

11 070 katselukertaa

Koira ja undulaatti

Koira ja undulaatti

6 098 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.