Quantcast

How Thorium can save the world

TEDx Talks

3.87 / 5 (23 ääntä)

Julkaistu: 23.2.2015 16:18

Katsottu: 5252 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.87 / 5 (23 ääntä)

How Thorium can save the world | TEDx Talks

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-02-23 22:40:57

+2368

<Noselik>

Nyt, jos meillä olisi kykeneviä päättäjiä, valtion tukemat tutkimuslaitokset lähtisivät tutkimaan mahdollisuutta tähän. Mitä oikeasti tapahtuu? Persut vääntää maahanmuutosta ja aselaista, keskusta maataloustuista, vasemmistoliitto huutaa loputtomasti tyhjään huoneeseen köyhien oikeuksia, ja kokoomus rikkaiden, vihreät suojelee susia ja KD enkeleitä. Demokratia ja vapaa markkinatalous on epäonnistunut.

18

Aika: 2015-02-23 16:49:48

+44142

<PenZon>

Mutta eihän tuo tuollainen käy, se on niin halpaa että setä ei tee sillä rahaa. Ja jos setä ei tee jollain rahaa, on sen oltava laitonta.

17

Aika: 2015-02-23 19:48:10

+8271

<kuli78>

Ongelma on siinä, että mikäli toriumreaktorit yleistyisivät, niin mistäs sitä asekelpoista plutoniumia ja uraania sitten saataisiin?

8

Aika: 2015-02-23 17:29:06

+482

<kermakakka>

Jos nyt oikein olen ymmärtänyt niin tässä on potentiaalia. Ainakin paperilla ja jossain venäjän reaktorissa on saatu jo viittauksia, että tämä toimii. Tätähän on kait tutkittu jo 50 vuotta ja pistetty rahaa miljardeja tämän kehittämiseen, mutta vielä ei olla saatu *kunnollisia* tuloksia. Ihan googlettamalla thorium löytyy jo liuta julkaisuja tästä aiheesta.

7

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
23.02.15 22:40

<Noselik> Nyt, jos meillä olisi kykeneviä päättäjiä, valtion tukemat tutkimuslaitokset lähtisivät tutkimaan mahdollisuutta tähän. Mitä oikeasti tapahtuu? Persut vääntää maahanmuutosta ja aselaista, keskusta maataloustuista, vasemmistoliitto huutaa loputtomasti tyhjään huoneeseen köyhien oikeuksia, ja kokoomus rikkaiden, vihreät suojelee susia ja KD enkeleitä. Demokratia ja vapaa markkinatalous on epäonnistunut.

18
23.02.15 21:25

<Tilipituppi> Tästä oli pari vuotta sitten tieteen kuvalehdessä. Onkyllä mielenkiintosta

23.02.15 19:53

<Valkoinenkuolema> Halpaa energiaa .. ei helvetissä, miten big oil sitten pärjäilisi.

23.02.15 19:48

<kuli78> Ongelma on siinä, että mikäli toriumreaktorit yleistyisivät, niin mistäs sitä asekelpoista plutoniumia ja uraania sitten saataisiin?

23.02.15 17:29

<kermakakka> Jos nyt oikein olen ymmärtänyt niin tässä on potentiaalia. Ainakin paperilla ja jossain venäjän reaktorissa on saatu jo viittauksia, että tämä toimii. Tätähän on kait tutkittu jo 50 vuotta ja pistetty rahaa miljardeja tämän kehittämiseen, mutta vielä ei olla saatu *kunnollisia* tuloksia. Ihan googlettamalla thorium löytyy jo liuta julkaisuja tästä aiheesta.

23.02.15 17:03

<kornimaa> Tippa lähteet?

23.02.15 16:51

<Tippa> Eikös tämä thorium homma ollu paskapuhetta?

23.02.15 16:49

<PenZon> Mutta eihän tuo tuollainen käy, se on niin halpaa että setä ei tee sillä rahaa. Ja jos setä ei tee jollain rahaa, on sen oltava laitonta.

17

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Thorium Powered Car Is Bullshit

Thorium Powered Car Is Bullshit

5 804 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.