Quantcast

How to make dubstep

Totuus

2.95 / 5 (31 ääntä)

Julkaistu: 23.3.2012 11:58

Katsottu: 8238 kertaa

Kommentit: 24 kpl

Tarkastaja: ZorGy

1.2K

2.95 / 5 (31 ääntä)

How to make dubstep | Totuus

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2012-03-23 14:27:43

+2300

<plasmagsus>

Vaikka en ole dubstep fani niin pitää kyllä sanoa, että välillä hämmästyttää tää ihmisten kriittisyys musiikkia kohtaan vain sen takia onko sitä helppoa tehdä tai käytetäänkö "oikeita" soittimia. Se kai on pääasia, että se miellyttää kuulijaansa. Harvempi täällä kai kuuntelee monimutkaisia sinfonioita tai sitaran soittoa. Ja kaikki genret on jollekin paskaa anyway. Dubstep nyt on ilmeisen vaikeata kuunneltavaa ja sitä on helppo ihmetellä ja pilkata. Musiikki on kuitenkin tarkoitettu nautintoaineeksi ja toisen kuppi kahvia on toiselle kuppi pissaa. Ei voi mitään.

44

Aika: 2012-03-24 18:10:53

+36488

<Vepsi>

Elekee helvetissä kirjottako nui pitkiä komentteja ei nuita jaksa lukkee

8

Kommentit (24)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.03.12 00:13

<Reple> Riemurasiassa asiallisia kommentteja ja vielä dubsteppiin liittyvässä videossa?

24.03.12 23:40

<Beattila> tältä siis kuulostaa kun jakovasaur tekee dubsteppiä.

24.03.12 19:24

<csdarah> tiivistettynä 2:45 ->

24.03.12 18:10

<Vepsi> Elekee helvetissä kirjottako nui pitkiä komentteja ei nuita jaksa lukkee

24.03.12 00:13

<MrRattlehead> Että parasta olisi kun jokainen vaan myönnettäs se fakta, että toiset tykkää äidistä toiset tyttärestä ja opeteltas vähän nauraan toisten lisäks myös ittelleen.

24.03.12 00:11

<MrRattlehead> Jälleen kerran: Riippuu mistä roikkuu. Joku musiikki yksinkertasesti on sellasta, että se ei "kuulosta hyvälle" ihan tuosta vaan. Siihen pitää panostaa, että sen nerokkuuden hoksaa ja voi vaatia useampiakin kuuntelukertoja. Toisaalta taas johonkin bändiin ja sen musiikkiin liiaksi tykästynyt saattaa helposti myös sokaistua ja kusta omaan nilkkaan, kadottaa kykenevyyden nähdä sitä lemppari bändinsä musiikkia kriittisesti, koska "se on Metallica, it MUST be good". Eli in other words, ensivaikutelma voi kusta-, yhtäläillä kuin "asiantuntemus" voi sokaista taiteen analysointia.

24.03.12 00:05

<MrRattlehead> Toisekseen jälleen kerran nostaisin esille tuon "jos se on niin helppoa, tee ite" argumentin vammaisuuden. Ei ole millään asteella looginen oletusarvo, että kritisoijan tai kehujan kykenevyys antaa palautetta jostakin taiteesta olisi verrannollinen sen kritisoijan taiteen lajin hallitsemisen suhteen. Tietysti asiaan perehtyneempi voi ainakin omasta mielestään olla kykenevämpi sen taiteen perusteellisempaan analysointiin, kuin se joka sitä arvioi ensimmäistä kertaa, mutta ei se välttämättä tee sen ensivaikutelman perusteella tehtyä arviota yhtään sen mitättömämmäksi.

23.03.12 23:59

<justse456> Mulle kelpaa kaikki musiikki ja dupstep kuulostaa hyvälle, mutta se on silti paskaa.

23.03.12 23:58

<MrRattlehead> Oma näkemys on vähän sitä välimaastoa, elektronisen musiikin taiteellista arvoa kyseenalaistan vahvasti verrattuna moniin muihin musiikkityyleihin, silti on sieltä konemusiikistakin mielekästä kuunneltavaa löytynyt. Kyse on ihan perpektiivistä miten näkee musiikin, pitääkö sen vain kuulostaa hyvältä(perusmusiikin kuuntelijan ja joidenkin populäärimuusikkojen näkemys) vai haluaako siihen jotain syvällisempää(omasta mielestäni se näkemys mikä muusikolla pitäisi olla omia teoksiaan kohtaan). Kaikki riippu mistä roikkuu.

23.03.12 23:19

<laavarotta> Kerrohan <Timppade^^> meille kaikille että dubstepko ei ole kaupallista? ettäkö ihan huvikseen musiikkia esim skrillex tekee. Varmaan ilmaseksi soittaa keikoilla ja silleen. Kyllähän kaikki musiikki pakkaa olla nykyään kaupallista ainakin jollain tavalla. Toiset enemmän toiset vähemmän mutta voin väittää et joka jannulla joka musiikkia tekee, on perimmäisenä ajatuksena se et voi vittu kun tästä sais rahaa.

23.03.12 19:09

<Hahaa> Vittu jos sitä on muka niin helppo tehdä niin tehkää yksi hyvä biisi sitten saatana. Ei vitussa ole helppo tuottaa elektronista musiikka, pelkästään logicin, ableton tai FL studion toiminnan opettelu voi viedä joiltain vuosia

23.03.12 18:32

<C G Mannerheim> timppade^^: löydätkö kommentistasi yhtään ironisuutta?

23.03.12 17:51

<Iismooo> totuus on se että ne ketkä eivät tykkää dubstepistä ei omista subbaria. tottakai se kuulostaa paskalta orkkis kajareilla..

23.03.12 16:46

<tsoel> ja musiikkimausta väitteleminenhän on lapsellisinta ikinä

23.03.12 15:20

<Timppade^^> Mä en tajuu miten ihmiset voi olla näin ahdasmielisii musiiikkii kohtaan. Mulla on ittelläni tosi laaja musamaku ja kuuntelen vähän kaikkee hevistä dubsteppii. Kaikki jotka valittaa jostai dubstepistä on joko verisiä hevareita tai sit purkkapoppiperseenreikiä. Kaikki rihannan tai pitbullin tapanen paska on kaupallista ja sitä tehään vaan rahan takia. Ja sen huomaa siitä kuinka paskaa se on. sitä ei voi ees kutsuu musaks

23.03.12 15:16

<Haerski2> Dynhattor: Taitaa olla niin, että tämä dubstepin vihaaminen on nyt se trendikäs juttu, jota kaikki itsetuntoboostin ja peukkujen toivossa täällä harrastavat. MInua ei ainakaan hävetä yhtään tunnustaa, että kyllä se Dubstep kolahtaa monessa tilanteessa. Ainoat keitä tämä paskanjauhanta joskus ehkä hävettää on nämä lapselliset riemurasian musiikkipoliisit.

23.03.12 14:44

<Orgasmatron> <plasmagsus>: Taitaa viha johtua siitä että dubstep on tämmöinen uusi trendikäs juttu, mikä kuitenkin vuoden-pari jälkeen painuu unholaan ja kaikki sitä fanittaneet häpeilevät hiljaisuudessa että koskaan otti osaa tähän bandwagoniin.

23.03.12 14:27

<plasmagsus> Vaikka en ole dubstep fani niin pitää kyllä sanoa, että välillä hämmästyttää tää ihmisten kriittisyys musiikkia kohtaan vain sen takia onko sitä helppoa tehdä tai käytetäänkö "oikeita" soittimia. Se kai on pääasia, että se miellyttää kuulijaansa. Harvempi täällä kai kuuntelee monimutkaisia sinfonioita tai sitaran soittoa. Ja kaikki genret on jollekin paskaa anyway. Dubstep nyt on ilmeisen vaikeata kuunneltavaa ja sitä on helppo ihmetellä ja pilkata. Musiikki on kuitenkin tarkoitettu nautintoaineeksi ja toisen kuppi kahvia on toiselle kuppi pissaa. Ei voi mitään.

44
23.03.12 13:40

<PrisonPlanet> V*tun idiootit.

23.03.12 13:15

<shoon> Höh, olisin halunnut oikeasti kuulla tuon biisin. :D

23.03.12 12:49

<SamLazer> Noin syntyy se dubstep jossa ei ole mitään melodiaa että viitsisi edes kuunnella biisiä..

23.03.12 12:12

<jahvetti99> tottaha tuo on

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Toad Laulaa Chandelierin

Toad Laulaa Chandelierin

2 546 katselukertaa

Surinam Toad

Surinam Toad

7 633 katselukertaa

Vihainen Mario

Vihainen Mario

4 404 katselukertaa

Powdered Toast Man

Powdered Toast Man

4 545 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.