Quantcast

Hynynen kertoo naisista

Pätkä äänikirjasta "Rakkaudella Hynynen"

2.48 / 5 (22 ääntä)

Julkaistu: 10.1.2017 13:04

Katsottu: 5977 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.48 / 5 (22 ääntä)

Hynynen kertoo naisista | Pätkä äänikirjasta "Rakkaudella Hynynen"

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-01-10 17:03:15

+17517

<Algamis>

Siinä on lapsellinen jätkä. Samaa tasoa kuin jone nikula.

28

Aika: 2017-01-10 20:16:47

+7882

<sdabu>

Algamis Hynynen ei vituta läheskään niin paljon kuin se vitun feikkikovis Nikula. Hynysellä on sentään bändi mutta Nikula se ei muuta tee, kuin jauhaa paskaa ja turhia mielipiteitään milloin missäkin.

12

Aika: 2017-01-10 16:15:39

+16844

<qggq>

voi juma tissit

9

Aika: 2017-01-10 20:23:09

+7882

<sdabu>

Toinen joka ärsyttää ihan vitusti on tämä helvetin Niina Lahtinen. Oletteko katsoneet sitä nieminen ja lahtinen showta? En minäkään paitsi joskus vilkaissut kun muualla on mainoskatko menossa, niin pakko sanoa, että miten paljon se oikeen yrittää olla muka hauska. Yrittää vetää shown ihan itseensä joillain tosi surkeilla läpillä. Hirveä myötähäpeä tulee, niin ei sitä pystykään katsomaan kuin juuri ja juuri sen yhden mainostauon verran.

9

Aika: 2017-01-10 20:56:56

+737

<|Lepakkomies>

Hynynen varmaankin on oikeasti todella fiksu ihminen. Muistaakseni joskus sanoi jossain haastattelussa, että moinen "äijäily" on vain epävarmuuden peittelyä(mitä se varmaankin on kaikilla vastaavaa harrastavalla) ja myöhemmällä iällä on vituttanut se julkisuuskuva minkä on luonut. Mutta kt:n kohderyhmä musiikillisesti on kyllä pitkälti juntit ja muut elämän sankarit ja ehkä tämä ryhmä tuon hahmon todesta ottaa. Vaikka totuus voi olla toinen. Tarkkaan harkittua provosointia.

7

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.01.17 14:40

<Peekele> Luin tämän aikoinaan. Ensimmäiset 20 sivua oli ihan hauskaa hihihi-juttua, mutta sitten loppu olikin pelkkää saman läpän toistoa. Toisaalta muistaakseni tämä olikin joku kokoelma Hynysen vuosien varrella kirjoittamista kolumneista jne., eli ei ehkä yllätyskään että koko juttu junnasi saman oivalluksen ympärillä. Ei päässyt jatkoon tämä.

10.01.17 21:28

<DaPyti> Kuuntelematta paskaa, koska Hynynen.

10.01.17 20:56

<|Lepakkomies> Hynynen varmaankin on oikeasti todella fiksu ihminen. Muistaakseni joskus sanoi jossain haastattelussa, että moinen "äijäily" on vain epävarmuuden peittelyä(mitä se varmaankin on kaikilla vastaavaa harrastavalla) ja myöhemmällä iällä on vituttanut se julkisuuskuva minkä on luonut. Mutta kt:n kohderyhmä musiikillisesti on kyllä pitkälti juntit ja muut elämän sankarit ja ehkä tämä ryhmä tuon hahmon todesta ottaa. Vaikka totuus voi olla toinen. Tarkkaan harkittua provosointia.

10.01.17 20:23

<sdabu> Toinen joka ärsyttää ihan vitusti on tämä helvetin Niina Lahtinen. Oletteko katsoneet sitä nieminen ja lahtinen showta? En minäkään paitsi joskus vilkaissut kun muualla on mainoskatko menossa, niin pakko sanoa, että miten paljon se oikeen yrittää olla muka hauska. Yrittää vetää shown ihan itseensä joillain tosi surkeilla läpillä. Hirveä myötähäpeä tulee, niin ei sitä pystykään katsomaan kuin juuri ja juuri sen yhden mainostauon verran.

10.01.17 20:16

<sdabu> Algamis Hynynen ei vituta läheskään niin paljon kuin se vitun feikkikovis Nikula. Hynysellä on sentään bändi mutta Nikula se ei muuta tee, kuin jauhaa paskaa ja turhia mielipiteitään milloin missäkin.

12
10.01.17 19:27

<sairaskohtaus> Algamis kun avasi pelin niin mäkin uskallan kertoa mielipiteeni. Oon ihmetellyt miks tota ukkoa pidetään jonain äijien äijänä, läpinäkyvää esitystä vaan, ja joka haastattelussa pitää muistaa kehua muille kun on saanut pillua, ihan kun sitä ei muut ikinä sais + että siitä ei kyllä pisteitä heru kun on kerran naimisissa.

10.01.17 17:03

<Algamis> Siinä on lapsellinen jätkä. Samaa tasoa kuin jone nikula.

28
10.01.17 16:15

<qggq> voi juma tissit

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Hynynen puhuu naisista

Hynynen puhuu naisista

5 547 katselukertaa

Jouni Hynynen Emma gaala 2013

Jouni Hynynen Emma gaala 2013

7 138 katselukertaa

Rakkaudella, Hynynen

Rakkaudella, Hynynen

8 907 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.