Quantcast

I Want My Country Back!

Nigel Faragen puhe Manchesterissa ja miten surkean diilin Iso-Britannia saa, jos se päättää pysyä EU:ssa

4.7 / 5 (30 ääntä)

Julkaistu: 18.2.2016 09:23

Katsottu: 3495 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.7 / 5 (30 ääntä)

I Want My Country Back! | Nigel Faragen puhe Manchesterissa ja miten surkean diilin Iso-Britannia saa, jos se päättää pysyä EU:ssa

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-02-18 10:44:12

+34326

<maksamakkara>

aivan loistava mies ja toivon että britit eroaa eu:sta. toisin kuin soini sanoo että olisi muka huono asia suomelle, niin itse uskon että olisi päin vastoin hyvä asia. se hillitsisi pahimpia liittovaltio fanaatikkoja ja samalla pakottaisi eu parlamentin tarkastelemaan jäsenmaitaan yksittäisinä itsenäisinä maina, jotka voivat lähteä pois jos homma ei miellytä. britannian erolle siis täysi tuki.

31

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
21.02.16 01:26

<Valkoinenkuolema> Jos suomalaiset alkavat kapinoimaan (mitä estämiseksi aselupien saantia ja metsästyksen harrastamista on hankaloitettu) niin venäjä tulee samantien haaskalle vihreiden miesten ja näiden bäckmanin suulla puhuvien vassarien "pyynnöstä". Silpaisee kajaanin kohdalta maan halki ja sanoo että kiitos, koittakaapa pärjäillä sillä loppumaalla. Ei NATO eikä EU auta siinä tapauksessa muutakuin kympinuutisissa paheksumalla venäjän toimia.

-2
21.02.16 01:23

<Valkoinenkuolema> Suomi on tuhoamislistalla ... Ei meitä päästetä karkuun. Kansallisomaisuus on myynnissä kiihtyvää tahtia ja perusinfra jonka takaaminen on valtion perustehtäviä on jo kaupattu. Nyt sedät nostaa kaiken hinnan niin kattoon että kansalaisilla kippaa maksukyky ja sitten kuitataan reaaliomaisuus halvalla taskuun kun "kupla" puhkeaa asuntomarkkinoilla. Pankeilla ei ole mitään hätää kun valtio ne pelastaa verovaroin. Samalla suomi suistetaan "apupakettien" avulla velkakierteeseen josta ei ole nousua koskaan. Selkärangattomat politiikonketkut antavat tämän tapahtua ilman mitään.

20.02.16 23:50

<Clockwork> Farage on rautaa!

20.02.16 03:21

<L-Jam> Hyvähyvä. Britit eroon EU:sta ja suomi perässä. Tää byrokratia/kusetus-farssi on jatkunu jo liian kauan

18.02.16 12:16

<Lecimx> Ehkäpä siellä ja täällä allkaa järjen hitusia nousemaan näissäkin asioissa.

18.02.16 12:12

<PenZon> Jos jo nyt on puhetta Unionin yhteisestä terrorisminvastaisesta poliisiyksiköstä niin kohta on ihan varmasti puhetta Unionin yhteisestä armeijasta. Niin Iso-Britannian kuin Suomenkaan ei missään nimessä kannata olla osa liittovaltiota, ja mikäli suomalaiset antautuvat osaksi Eurostoliittoa, ainakin allekirjoittanut jättää mitä pikimmin tämän laivan uppoamaan omillaan.

18.02.16 12:05

<PenZon> Kyllähän EU:sta on hyötyä kauppaunionina, mutta jos ja kun EU:sta tehdään liittovaltiota niin siitä on pakko päästä eroon, oli hinta mikä tahansa. Se olisi tällaiselle pienelle kansalle ihan helvettiä kun ei ole äänimäärää vaikuttaa yhtään mihinkään päätöksentekoon. Suomen perustuslaissa kielletty sotilaallinen apu ulkomailla muuten kuin kriisitilanteissa on loistava pykälä eikä sitä saisi missään nimessä muuttaa. Sen kirjoittajat olivat helvetin fiksuja asettaessaan tällaisen rajoitteen ylläpitämään Suomen valtiota itsenäisenä toimijana juuri tällaisissa tilanteissa.

18.02.16 11:34

<nuudeli> Aikamme hienoimpia ihmisiä.

18.02.16 10:44

<maksamakkara> aivan loistava mies ja toivon että britit eroaa eu:sta. toisin kuin soini sanoo että olisi muka huono asia suomelle, niin itse uskon että olisi päin vastoin hyvä asia. se hillitsisi pahimpia liittovaltio fanaatikkoja ja samalla pakottaisi eu parlamentin tarkastelemaan jäsenmaitaan yksittäisinä itsenäisinä maina, jotka voivat lähteä pois jos homma ei miellytä. britannian erolle siis täysi tuki.

31

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Jimmy's Bedroom Advice

Jimmy's Bedroom Advice

4 766 katselukertaa

Perinteiset karjalaiset häät

Perinteiset karjalaiset häät

4 363 katselukertaa

Burial - Come down to us

Burial - Come down to us

3 343 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.