Quantcast

IDIOTS REACT TO TRUMP INAUGURATION

4.24 / 5 (65 ääntä)

Julkaistu: 23.1.2017 13:13

Katsottu: 4772 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.24 / 5 (65 ääntä)

IDIOTS REACT TO TRUMP INAUGURATION

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-01-23 13:57:43

+69218

<WremahThD>

Se on ihan mielenkiintoinen ilmiö tämä, että nykymaailmassa ne tyypit jotka ilmoittavat olevansa "hyvisten" puolella tekevät keskimäärin kymmenen kertaa enemmän terroritekoja kuin tyypit joiden he väittävät olevan pahiksia. Vertaa esimerkiksi kuinka paljon terroritekoja vasemmiston rivit ovat tehneet ja kuinka paljon oikeiston rivit. Sama asia tässä, Trumpin kannattajat ovat yleensä niitä jotka näyttävät altavastaajilta jotka yritetään hiljentää väkivallalla.

53

Aika: 2017-01-23 14:30:41

+36869

<Chandler>

Jaa niin, ja vielä se piste ii:n päälle että jos oikeisto osoittaa mieltään, siellä edustetaan ihan reilusti omalla naamalla eikä piilotella pelkurimaisesti maskien ja pipojen takana. Onhan se tietty ymmärrettävää miksi vasemmalle kääntyneissä piireissä on tapana pukeutua näin, koska samalla reissulla aiheutetaan häiriöitä ja rikotaan paikkoja - joita ei tee mieli maksaa.

36

Aika: 2017-01-23 14:26:11

+36869

<Chandler>

WremahThD Aika perus vassarin ajatusmaailmaahan tuo on. Itsenäisyyspäivä on fasismia, joten rikotaan paikkoja. Ihmiset on eri mieltä mistä tahansa, riehutaan ja hajotetaan paikkoja. Oma hyöty yhteiskunnalle verojen tms muodossa on olematon, mutta kaikki rahahan on yhteistä joten sitä kuuluu jakaa kaikille - ensisijaisesti tietenkin etelästä valuville loisille. Jos ei näin tapahdu, niin mesotaan ja hajotetaan paikkoja.ps. Äänestysoikeus pitäis olla vain tietyn ÄO-rajan ylittäville kansalaisille, jotka ymmärtää tekojen seurauksia eikä tee tunnepohjaisia päätöksiä.

28

Aika: 2017-01-23 16:44:39

+34164

<maksamakkara>

Läntisen sivistys maailman kahtia jakautuneisuus on pysyvä ilmiö. Tämä punavihreä poliittisestikorrekti porukka on niin natsiutunutta ajattelussaan ja eriävän mielipiteen omaavien kohtelussaan, että eivät tajua tai edes välitä että he ovat itse luoneet tästä jakaantuneisuudesta pysyvää. Tämä poliittisestikorrekti paska on antanut tälle ihmisryhmälle olevinaan moraalisen tekosyyn pakottaa omia poliittisia uskomuksiaan muulle maailmalle sillä tekosyyllä että, he ovat mukamas oikeassa ja muut väärässä. Se että heidän poliittnen mielipiteensä on vain yksi muiden joukossa ei merkitse heille mitään.

15

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.01.17 12:25

<jeesviikän> Monsteri88 Kerro toki esimerkki.

24.01.17 22:53

<Infektio> WremahThD Mä ehkä lähtisin kelaa noitten "terroritekojes" ulottuvuutta... joku wannabevasemmistolainen rikkoo varoneuvontakonsulttiyrittäjän ikkunan = yksi maksaa, mut ku joku oikeistolainen lastensairaalavuokramaksuhyväntekijäkiskurilortto repii jättituloi se on pois satojen tuhansien selkänahasta. Rahallisesti toki vähemmän, mut kriittisen rajan jälkeen pal kauaskantosempi vahinko.

-3
24.01.17 10:37

<Monsteri88> Vaikka tällä jätkällä onkin ihan hyvä pointti tällä videolla niin en lähtisi pitämään kuitenkaan minään factojen suoltajana. Tämäkin tyyppi nimittäin unohtaa puolueettomuuden heti kun factat ei sovikkaan omaan maailmankuvaan.

23.01.17 17:52

<pikkoloh> Mielenkiintoista kuinka sitä usein vedotaan olemaan jonkun puolella / tahi jotakuta vastaan. Onko keinoa tulla vihollisenkin kanssa toimeen? Onko mahdollista tulla vihamiehen kanssa toimeen, erimielisyyksistä huolimatta? Tullaanko sitä turhan kepeästi asettuneeksi veli veljeään vastaan, sekä sisko siskoa vastaan? Jos nyt media vetää asettumaan puolelle tai muuta, niin kehoitan nostamaan kädet ilmaan. Mitä me amerikan maiden asioista lopulta tiedämme? Mitä me voimme siihen vaikuttaa? Jos jotakin, niin olkoon se rakennukseksi, eikä koskaan hajoitukseksi ja tuhoksi ja paskaksi ja kakaks

-3
23.01.17 16:44

<maksamakkara> Läntisen sivistys maailman kahtia jakautuneisuus on pysyvä ilmiö. Tämä punavihreä poliittisestikorrekti porukka on niin natsiutunutta ajattelussaan ja eriävän mielipiteen omaavien kohtelussaan, että eivät tajua tai edes välitä että he ovat itse luoneet tästä jakaantuneisuudesta pysyvää. Tämä poliittisestikorrekti paska on antanut tälle ihmisryhmälle olevinaan moraalisen tekosyyn pakottaa omia poliittisia uskomuksiaan muulle maailmalle sillä tekosyyllä että, he ovat mukamas oikeassa ja muut väärässä. Se että heidän poliittnen mielipiteensä on vain yksi muiden joukossa ei merkitse heille mitään.

15
23.01.17 14:30

<Chandler> Jaa niin, ja vielä se piste ii:n päälle että jos oikeisto osoittaa mieltään, siellä edustetaan ihan reilusti omalla naamalla eikä piilotella pelkurimaisesti maskien ja pipojen takana. Onhan se tietty ymmärrettävää miksi vasemmalle kääntyneissä piireissä on tapana pukeutua näin, koska samalla reissulla aiheutetaan häiriöitä ja rikotaan paikkoja - joita ei tee mieli maksaa.

36
23.01.17 14:26

<Chandler> WremahThD Aika perus vassarin ajatusmaailmaahan tuo on. Itsenäisyyspäivä on fasismia, joten rikotaan paikkoja. Ihmiset on eri mieltä mistä tahansa, riehutaan ja hajotetaan paikkoja. Oma hyöty yhteiskunnalle verojen tms muodossa on olematon, mutta kaikki rahahan on yhteistä joten sitä kuuluu jakaa kaikille - ensisijaisesti tietenkin etelästä valuville loisille. Jos ei näin tapahdu, niin mesotaan ja hajotetaan paikkoja.ps. Äänestysoikeus pitäis olla vain tietyn ÄO-rajan ylittäville kansalaisille, jotka ymmärtää tekojen seurauksia eikä tee tunnepohjaisia päätöksiä.

28
23.01.17 13:57

<WremahThD> Se on ihan mielenkiintoinen ilmiö tämä, että nykymaailmassa ne tyypit jotka ilmoittavat olevansa "hyvisten" puolella tekevät keskimäärin kymmenen kertaa enemmän terroritekoja kuin tyypit joiden he väittävät olevan pahiksia. Vertaa esimerkiksi kuinka paljon terroritekoja vasemmiston rivit ovat tehneet ja kuinka paljon oikeiston rivit. Sama asia tässä, Trumpin kannattajat ovat yleensä niitä jotka näyttävät altavastaajilta jotka yritetään hiljentää väkivallalla.

53

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Longboardilla 130km/h

Longboardilla 130km/h

4 936 katselukertaa

Huono aamu?

Huono aamu?

11 070 katselukertaa

Koira ja undulaatti

Koira ja undulaatti

6 098 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.