Quantcast

ISLE OF MAN TT

3.5 / 5 (17 ääntä)

Julkaistu: 8.2.2017 15:30

Katsottu: 6141 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

3.5 / 5 (17 ääntä)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-02-08 17:02:01

+12477

<tuuhee>

Michael:n isä Robert kuoli, kun painoi koneen leikattua vahingossa etujarrun pohjaan eikä kytkintä, kun kahvat oli samalla puolella johtuen aikasemmasta kaatumisesta, jossa takarengas räjähti kovassa vauhdissa. Setä Joey kuoli kisassa Virossa. Melkein suoraan isänsä hautajaisista viivalle veljensä kanssa mennyt Michael ajoi ensimmäiseen voittoonsa, kun järjestäjillä ei ollut pokkaa hakea heitä pois. Ajo oli paikotellen ihan hullua, luisteli ja jätti jarrutukset tosi myöhään, kun oli niin kova halu voittaa isänsä kunniaksi. Viimeeksi sitten meni reittiennätys pariin otteeseen uusiksi.

23

Aika: 2017-02-08 18:26:08

+34670

<herald>

Kirjottelen tässä infoksi, jos kiinnostaa. Muualla maailmassa TT-ajot kiellettiin niiden vaarallisuuden vuoksi ajat sitten (Esim. Helsingin eläintarha-ajot). Man saarilla kumminkin on itsehallinto, vaikka kuuluukin britannialle (vähän niinku ahvenenmaa suomelle). Siksi vastaavia kisoja ei ole muualla. Nämä kisat tuo isot tulot pienelle saarelle ja he saavat järjestää kisat, miten haluavat ja varmasti kannattavaa touhua heille. Osallistujat vaan ajavat ns."omalla vastuulla". Asiavirheitä saa ja pitääkin korjaa, tuli ihan vaa päästä nää.

19

Aika: 2017-02-08 16:30:47

+15294

<Munapersepaviaani>

Haluan pyörän :( Ei sillä että ajaisin niinkuin videolla. Hauskaa se on mutkateillä kurvailla hiljempaakin. Vähän vaan kiihdyttelee mutkista ulos jms. :)

8

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
19.02.17 00:21

<mika1230> tuuheeheraldKiitti. On kyllä hurjaa touhua, ei sovi perheellisille tai sitten eivät ole käsittäneet koko touhun vaaraa. Hulluutta kaataa monta miestä suvusta pyörän selässä. Ihan ehkä ok kun on kielletty, adrenaalia pitäis saada vähemmästäkin.

09.02.17 20:33

<Mulqwist> Kävin viime kesänä Imatranajoissa lujaa ne meni sielläkin

09.02.17 15:28

<penkkimies> rampe69Ilmottakaa se suomalainen moottoripyöräpoliisi tuonne! Vois pärjätäEihän se osannut edes vaihteita vaihtaa...

09.02.17 12:21

<ghawk> 5Minuuttia itse jaksoin keskittyä tohon kuvaan . Nostan hattua noiden ajajien keskittymiselle.

09.02.17 10:23

<rampe69> Ilmottakaa se suomalainen moottoripyöräpoliisi tuonne! Vois pärjätä

09.02.17 01:02

<tuuhee> Olikohan vielä Dunlop:lla Dunlop:n renkaat, taisi olla jos en väärin muista. https://www.iomtt.com/TT-Database/TT-Records/Lap-Records.aspx

08.02.17 22:36

<mika1230> On toi kunnioitettavaa rautapallitoimintaa. Itseä jännittää 200 km/h suoralla pätkällä ja nää vetää kolmea sataa kylien läpi... Tähän haluan vielä sanoa että prätkän kyydissä vasta tuntee elävänsä, ilmanvastus, voima, äänet, tuntuma... Suosittelen harrastusta ihan kaikille, jokaiselle omaan malliin

08.02.17 21:13

<tuuhee> herald Viime vuonna oli kuitenkin Imatralla ajot ja tänä vuonna on myös, tais sielläkin vauhti noussa yli 300km/h.

08.02.17 20:47

<KuuFFi> Tuo on kyllä ihan vitun hullu laji. noista vauheista kun menetät hallintas ja törmäät tommoseen kivimuuriin, ni ei jää ku pölypilvi ja märkä läntti verta kivimuuriin.

08.02.17 20:17

<Skeletorrr> herald Kyllä ainakin pohjois-irlannissa edelleen ajetaan katuradoilla.

08.02.17 18:26

<herald> Kirjottelen tässä infoksi, jos kiinnostaa. Muualla maailmassa TT-ajot kiellettiin niiden vaarallisuuden vuoksi ajat sitten (Esim. Helsingin eläintarha-ajot). Man saarilla kumminkin on itsehallinto, vaikka kuuluukin britannialle (vähän niinku ahvenenmaa suomelle). Siksi vastaavia kisoja ei ole muualla. Nämä kisat tuo isot tulot pienelle saarelle ja he saavat järjestää kisat, miten haluavat ja varmasti kannattavaa touhua heille. Osallistujat vaan ajavat ns."omalla vastuulla". Asiavirheitä saa ja pitääkin korjaa, tuli ihan vaa päästä nää.

19
08.02.17 17:02

<tuuhee> Michael:n isä Robert kuoli, kun painoi koneen leikattua vahingossa etujarrun pohjaan eikä kytkintä, kun kahvat oli samalla puolella johtuen aikasemmasta kaatumisesta, jossa takarengas räjähti kovassa vauhdissa. Setä Joey kuoli kisassa Virossa. Melkein suoraan isänsä hautajaisista viivalle veljensä kanssa mennyt Michael ajoi ensimmäiseen voittoonsa, kun järjestäjillä ei ollut pokkaa hakea heitä pois. Ajo oli paikotellen ihan hullua, luisteli ja jätti jarrutukset tosi myöhään, kun oli niin kova halu voittaa isänsä kunniaksi. Viimeeksi sitten meni reittiennätys pariin otteeseen uusiksi.

23
08.02.17 16:30

<Munapersepaviaani> Haluan pyörän :( Ei sillä että ajaisin niinkuin videolla. Hauskaa se on mutkateillä kurvailla hiljempaakin. Vähän vaan kiihdyttelee mutkista ulos jms. :)

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Isle of Man TT

Isle of Man TT

6 801 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.