Quantcast

Ilmaston lämpeneminen

ilmaston lämpeneminen 117 vuoden ajalta maittain.

2.65 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 3.8.2017 10:07

Katsottu: 4770 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

2.65 / 5 (14 ääntä)

Ilmaston lämpeneminen | ilmaston lämpeneminen 117 vuoden ajalta maittain.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-08-03 12:45:42

+479

<evisceratrix>

Eikös sademetsät ja korallit torju parhaiten ilmastonmuutoksen kehitystä muuttaen hiilidioksidin hapeksi. Miksei ilmastopolitiikka ammenna voimavarojaan näiden selviämisen ehkäisyyn ? Muistaakseni luin aikoinaan uutisen Etelä-amerikan valtioista, että hakkuut ovat taloudellisesti välttämättömiä kyseisille maille ja ovatkin kysyneet rahaa jotta voisivat lopettaa nämä. Mieluumin tukipaketteja vaikka tuommoiseen kuin Kreikkaan.

18

Aika: 2017-08-03 18:54:56

+1596

<juppikäpy>

Saasteet on vakava asia, mutta miksi kaikki toimet "planeetan pelastamiseksi" maksatetaan kansalla? päästökaupat ja uuden auton vaihto vähäpäästyöisempään joka 5 vuosi ei palloa pelasta. mielestäni suurin katastrofi on länsimaisen lääketieteen vieminen kehitysmaihin viimevuosisadalla jossa väestö räjähtää kasiin sen takia.. olisivat ensin vieneet sivistyksen sitten vasta lääketieteen. toisekseen vihreät city-ihmiset vois lopettaa sen turhan lentelyn lomille, niin sitä päästöjä vähennetään.

6

Aika: 2017-08-03 18:01:59

+159

<peteman>

jee jee! maksetaan vaan kaikki lisää kaikesta...varsinkin autoilijat! kyl se kato siit hyväks muuttuu ku vaa kaikki maksaa jollekkin enemmän...money talks bull shit walks.

5

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
06.04.18 12:15

<jonz1> evisceratrix Sademetsät sitoo hiiltä joo, mutta korallit ei. Korallit on oikeestaan ekana tuhoutumassa kun lisääntyneen hiilidioksin sitoutuminen valtameriin lisää happamuutta, joka liuottaa korallin kalkkirakenteita. Mutta ihan oikeessa oot, näitä köyhiä valtioita pitäis jeesiä lopettamaan hakkuut ku Pedrolle voi muuten tulla paha paikka jos siltä viedään elinkeino globaalin ongelman vuoksi.

05.11.17 16:56

<KuuFFi> pausebreak niin. afrikassa tosin on aina ollut paljon paremmat puitteet sivistyksen kehittymiselle, kuin euroopassa. Tiedä sitten johtuuko erot sitten afrikkalaisten älykkyysosamäärästä joka on eurooppaan verrattuna aika huomattavasti matalampi.

06.08.17 13:40

<juppikäpy> Atikki juu tuo kommenttisi siitä kuka leikin maksaa on toki näsäviisaudessaan ihan oikein ja myös yrityksiltä kerätään täällä länsimaissa eriasteisia haitta ja ympäristö veroilla jo aika muhkeita summia.. mutta tuosta kehitysmaa asiasta olen erimieltä. siellä kuuluu kulttuuriin hankkia maksimaaliset määrät jälkikasvua, se kertoo "kyvykkyydestä" useassa kulttuurissa… ja väestö räjähdys johtuu juuri siitä, kun lapset eivät nykyään kuole, niin kuin ennen eli kulttuuri pitäisi fikasta. nuo tutkimukset joista puhut pätevät pääasiassa vain sivistyneissä maissa.

05.08.17 20:46

<Atikki> juppikäpy Tottakai kansa maksaa, koska kaikki ihmiset kuuluvat johonkin kansaan. Jos tarkoitat, että yritysten pitäisi maksaa, niin kansa maksaisi kuitenkin tuotteiden hinnan nousun kautta. Pakko kommentoida tuota lääketiedettä ja väestönkasvua sivuavaa kommenttiakin. On tutkittu tosiasia, että nimenomaan lääketieteen ja elintason kehitys vähentää väestönkasvua. Mitä pienempi lapsikuolleisuus, sitä vähemmän syntyy lapsia naista kohden.

05.08.17 01:56

<omenaparas> Kiva ku suvakit itkee tästä, oikea ongelma on esim soros rahoittaa suomen islamisaatiota ja meidän eliitti haluaa sotaa venäjän kanssa #kivapuhe #rajatkii #suomiensin

05.08.17 01:44

<Basee> Tottakai ilmasto lämpenee nyt, koska "pieni jääkausi" loppui 1800-luvun lopulla. Ihmisellä ei ole paljoa tekemistä sen kanssa, kunhan raharikkaat haluavat rahastaa...

-1
05.08.17 01:39

<Kertaleuka> vielä kun mittaaavat 100000 vuoden ajalta että ilmasto lämpenee ihmisen takia niin uskon :)

-1
04.08.17 10:23

<Kapa53> Hauskintahan tässä on se, että kun napajäätiköt sulavat, merivirrat sekoittuvat, Golfvirran lämpötila laskee ja pohjoiseurooppaa saa osakseen vain paskempaa keliä. Eli kun ilmasto lämpenee, suomessa saadaan nauttia sateisista kesistä ja märistä talvista. Jei.

04.08.17 03:59

<pausebreak> juppikäpy En uskoisi, että sivistys olisi tuonut afrikkaan yhtään mitään. On aivan hölmöä kuvitella, että afrikkalaiset olisi millään tavalla verrattavissa siihen miten eurooppalainen käyttäytyy, koska se elinympäristö missä he elävät ovat luoneet aivan omanlaatuiset puitteet käyttäytymiselle ja sitä kautta myös arvoille kuin mitä ne ovat meillä kotona.

03.08.17 23:07

<ameces> evisceratrix Kyllä niillä on suunnaton merkitys, niin kuin myös sademetsillä. Ironisintahan tässä on se, että ne "maapallon keuhkot" sijoittuu sellaisille alueille, jossa ympäristöseikat eivät paina juuri lainkaan kellossa. Meriä sen lisäksi on vielä vaikeampi seurata ja pelastaa, kun ne eivät kuulu oikeastaan kenellekään. Merien saastuttaminen on myös aivan jumalattoman suuren mittakaavan ongelma. Hyvä että me saadaan edes Itämeren tilaa parannettua niin mieti jotain Tyyntä valtamerta.

03.08.17 18:54

<juppikäpy> Saasteet on vakava asia, mutta miksi kaikki toimet "planeetan pelastamiseksi" maksatetaan kansalla? päästökaupat ja uuden auton vaihto vähäpäästyöisempään joka 5 vuosi ei palloa pelasta. mielestäni suurin katastrofi on länsimaisen lääketieteen vieminen kehitysmaihin viimevuosisadalla jossa väestö räjähtää kasiin sen takia.. olisivat ensin vieneet sivistyksen sitten vasta lääketieteen. toisekseen vihreät city-ihmiset vois lopettaa sen turhan lentelyn lomille, niin sitä päästöjä vähennetään.

03.08.17 18:01

<peteman> jee jee! maksetaan vaan kaikki lisää kaikesta...varsinkin autoilijat! kyl se kato siit hyväks muuttuu ku vaa kaikki maksaa jollekkin enemmän...money talks bull shit walks.

03.08.17 14:37

<pausebreak> Tuosta ilmastonlämpenemisestä tullut vastaan, että hiili sitoo itsestään vähemmän lämpöä kuin sitä ollaan oletettua ja siihen myös tehty tutkimusta joka on kokonaisuudessaan täällä. http://sciencespeak.com/climate-basic.html Itse en osaa sanoa onko tuo kuinka oikein kun nykyisessä keskustelussa on molemmilla puolella selvät omat intressit. (Vihreää energiaa tekevät yritykset haluaa valtion tukia ja hiili/oljy taas haluaa pitää tulotasoaan korkealla) Voi hyvinkin olla, että ilmastoaktivistit ovat kasvaneet liian isoksi enää epäonnistuakseen.

03.08.17 13:12

<rammer> ->Zerppis<- Suomi voitti MM lätkässä ruotsin. Se on vähän sama ku jakais nollalla. Ei olis pitäny, vitun juti. :D

03.08.17 12:45

<evisceratrix> Eikös sademetsät ja korallit torju parhaiten ilmastonmuutoksen kehitystä muuttaen hiilidioksidin hapeksi. Miksei ilmastopolitiikka ammenna voimavarojaan näiden selviämisen ehkäisyyn ? Muistaakseni luin aikoinaan uutisen Etelä-amerikan valtioista, että hakkuut ovat taloudellisesti välttämättömiä kyseisille maille ja ovatkin kysyneet rahaa jotta voisivat lopettaa nämä. Mieluumin tukipaketteja vaikka tuommoiseen kuin Kreikkaan.

18
03.08.17 12:00

<Zerppis> mitä vuoden 1995 kohalla tapahtu ku sen jälkeen alko rajusti vettää kuperkeikkaa

03.08.17 11:44

<KaYhKo> @anttihuuli.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Top 10 climate change myths

Top 10 climate change myths

4 417 katselukertaa

Ilmaston lämpeneminen 2

Ilmaston lämpeneminen 2

9 349 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.