Quantcast

Introducing the Iphone 5c and 5s

iPhone Give Us Your Money

3.12 / 5 (25 ääntä)

Julkaistu: 12.9.2013 08:39

Katsottu: 4753 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.12 / 5 (25 ääntä)

Introducing the Iphone 5c and 5s | iPhone Give Us Your Money

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.09.13 01:46

<Kapa53> Luin Jobsin elämäkerran ja älysin mistä applessa on kysymys. Mutta kun herra delas nii meni applekin. Miksi muuten vain applea haukutaan siitä jos ne tekee saman puhelimen vähän parannelluilla ominaisuuksilla kerran vuodessa? Muut tekevät useammin. Miten paljon muka älypuhelin enää voi kehittyä ja mitä vitun uutta matkapuhelimessa enää voi olla mikä "mullistaisi" kaiken.

-1
17.09.13 11:57

<kuuutio> true

14.09.13 18:09

<Kheldaur> Applellakin on vain yksi puhelin. Eli samaa paskaahan ne on aina ulos pistäneet. Paskaa mitä paskaa.

-1
13.09.13 10:59

<Saksoboy> pirkka iPhone

13.09.13 10:41

<Nuska69> 12.09.13 14:26 <Strikerz0r> No samsungi o vielä paskempi --> ite oot paska!

12.09.13 18:29

<opmdevil> <peeterdawg> miten tuon nyt ottaa. Kiitos mikkisoftan yritykset tehdä mahdollisimman epäkäytettävä käyttöjärjestemä (siis W8) ei hirmuisesti ole vaihtoehtoja kuin ostaa seuraavaksi koneeksi joko Omena tai sitten pingviini. W-konetta ei mulle enää tule koska xp oli käyttisten kuningas käytettävyydeltään ja sen jälkeen on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä. Työkonetta tarjottiin w8:lla ja piti kieltäytyä koska sitä ei voi vain käyttää järkevästi. Eikä kotona ole yhtään mielenkiintoa arpoa koneen kanssa. Pingviinissä on samaa vikaa kun viimeeksi käytin mutta toisaalta, vielä harkitsen asiaa.

-3
12.09.13 16:08
12.09.13 15:59

<jaska92> Nauroin ensimmäiset 2 min ku oli vielä hyvää parodiaa sitte meni vaan fani pojan kitinäksi niin ei ollu hyvä.

12.09.13 14:26

<Strikerz0r> no samsungi o vielä paskempi ja nokiaa ei oo ... kait se o pakko ottaa toi 5s sitte ... perkele

-8
12.09.13 13:30

<opmdevil> <harhis> se avata laite ja katsoa mitä laite syönyt olla. Oikeastaan Iphone on kooltaan järkevä laite ja musta on hyvä että eivät ole lähteneet tekemäät siinä mini-tablettia kuten samsung ja nokiat jotka alkavat olla liian suuria taskuun. Muutenkin vähän hankala keksiä ulkonäöllisiä uudistuksia joita tänkaltaisiin laitteisiin voi enää tehdä. Mutta sinänsä totta, Apple ei hirmuisesti uudistu. Katsokaa esimerkiksi uudistumishaluista Nokiaa josta tuli parissa vuodessa Microsoft.

-4
12.09.13 13:28

<Ässähai> kunnon itkemistä koko video. miksi muuttaa jotain toimivaa? pieniä kivoja viilauksia ja porukka on tyytyväinen. kiva mustien aksentti muuten tolla kaverilla ja ei tainnut tajuta sormenjälkitunnistuksen ideaa: se ohittaa 6-numeroisen pin-koodikyselyn, joka on monen yrityksen tietoturvapolitiikan mukainen.

-5
12.09.13 11:28

<harhis> Ei sillä, et iPhone5S:ssä olis mitään uutta, mut eipä sitä S4:stakaan voi kovin innovatiiviseksi keksiä, kun suurin ero S3:een on 0,2" suurempi näyttö.

12.09.13 10:06

<jalmari85> "it's funny because it's true"

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Introducing Google Blyat

Introducing Google Blyat

4 019 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.