Quantcast

Israeli self defence humour video

Tässä pitää tietää, että Israelissa on parin viikon sisällä ollut yli kymmenen puukkohyökkäystä palestiinalaisten suunnalta.

2.09 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 21.10.2015 10:20

Katsottu: 4029 kertaa

Kommentit: 4 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.09 / 5 (12 ääntä)

Israeli self defence humour video | Tässä pitää tietää, että Israelissa on parin viikon sisällä ollut yli kymmenen puukkohyökkäystä palestiinalaisten suunnalta.

Kommentit (4)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
21.10.15 17:02

<Valkoinenkuolema> Dickbutts .. niin vituttaahan se palestiinalaisia kun tahtoisivat vaan ihan pikkusen tappaa kaikki juutalaiset ja ei riitä pelimerkit. Palestiinalaiset voisivat voittaa sodan ja saada oman valtionsa yhdellä tempulla, lopettaisivat terroriteot ja väkivallan. Israelin olisi pakko myöntyä ja purkaa "turvallisuuden" perusteella säännöstely ja valvonta.

-4
21.10.15 16:44

<Arkki> Pyydän, antakaa noiden itte rähinöidä keskenään ja älkää tuoko edes luotia yhdellekkään osapuolelle tai senttiäkään rahaa, että ne sais lisää ihmisiä palkattua tappeleen.

21.10.15 13:59

<Dickbutts> No en ihmettele että palestiinalaiset kyllästyy saamaan paskaa niskaan jutskuilta 24/7 ja vähän puukotuksia tapahtuu. Ei Israelkaan mikään syytön ole.

21.10.15 12:58

<_Cj_> Holokausti 5/5

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

testing the israeli Cardom mortar

testing the israeli Cardom mortar

7 331 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.