Quantcast
Tuntematon

José Mujican Haastattelu

Pepe Mujica oli Uruguyan tasavallan presidentti vuosina 2010 - 2015. Myös entinen vapaustaistelija, joka vaikutti Uruguayssa 1960- ja 1970-luvuilla.nnLähteet: https://www.youtube.com/watch?v=4GX6a2WEA1Qnhttps://fi.wikipedia.org/wiki/Tupamaros

4.59 / 5 (11 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 5.10.2015 09:06

Katsottu: 2994 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.59 / 5 (11 ääntä)

José Mujican Haastattelu | Pepe Mujica oli Uruguyan tasavallan presidentti vuosina 2010 - 2015. Myös entinen vapaustaistelija, joka vaikutti Uruguayssa 1960- ja 1970-luvuilla.nnLähteet: https://www.youtube.com/watch?v=4GX6a2WEA1Qnhttps://fi.wikipedia.org/wiki/Tupamaros

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-10-05 09:53:56

+80717

<pebblo>

40h joutuu tälläkin viikolla heittämään menemään elämästään, että saa laskut maksettua. Sitten toiset 40h muksun, parisuhteen, kodinhoitoon jne. Yhdet 40h pitäis yrittää nukkua. Ensi viikolla sama uudestaan. Ja sitä seuraavalla. Ja tiedän jo nyt etten tule oppimaan yhtään mitään. Aika merkityksetön tää ihmiselämä on, mutta välillä tarpeeton kulutus tuo hetkellisen tyydytyksen.

7

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.10.15 21:22

<Jack-Nilsson> NÄHTY!!!!!!!!! Mut ei posta faktoja et kannabis pitää laillistaa ja konservatiivi idiootit tappaa :)

06.10.15 22:18

<Raastaja> Tämä video herättää minussa toivoa siitä, että ihmiskunnan olisi oikeasti mahdollista luoda nykymeininkiin verraten utopistinen maailma. Tarvitaan vain tiedon levittämistä. Ei me voida ikuisesti pysyä luolamiehen tasolla.

05.10.15 21:45
05.10.15 20:54

<PirssimieS> kun kuuntelee tällaisen hyväntahtoisen ja maanläheisen ihmisen sanoja joutuu tällanenki inhorealisti ja välillä ennakkoluuloihin sortuva idiootti miettimään isosti omaa kantaansa monellakin eri alalla... kiitos linkistä, aion todella tutustua tuohon elokuvaan youtubessa.

05.10.15 20:07

<PenZon> No ei kyllä hyvin mene jos tarpeeton kulutus päällimmäisenä keinona tuntea tyydytystä. Mutta voitaiskohan me puhua tää kaveri johonkin päättävään asemaan tässä valtakunnassa? Sillä nimenomaan tuollaisia päättäjien pitäisikin olla.

05.10.15 11:28

<zamfir> Tuolla asenteella se on aivan saatanan merkityksetöntä. Tietysti sä oisit voinu pelata korttis erilailla, jättäny muksut ja vaimokkeet hankkimatta ja tehny jotakin aivan muuta.

05.10.15 09:53

<pebblo> 40h joutuu tälläkin viikolla heittämään menemään elämästään, että saa laskut maksettua. Sitten toiset 40h muksun, parisuhteen, kodinhoitoon jne. Yhdet 40h pitäis yrittää nukkua. Ensi viikolla sama uudestaan. Ja sitä seuraavalla. Ja tiedän jo nyt etten tule oppimaan yhtään mitään. Aika merkityksetön tää ihmiselämä on, mutta välillä tarpeeton kulutus tuo hetkellisen tyydytyksen.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

San Jose Sharks - Holiday sweater

San Jose Sharks - Holiday sweater

4 192 katselukertaa

Koira kuiskausta

Koira kuiskausta

5 504 katselukertaa

Fightland Meets Daniel Cormier

Fightland Meets Daniel Cormier

3 863 katselukertaa

Best shark of San Jose's Sharks

Best shark of San Jose's Sharks

5 308 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.