Quantcast
Tuntematon

Joukkoliikenteen uskonpuhdistus

Video Onnibussin taistelusta Matkahuoltoa vastaan. Hienoa kun ihan lainsäädännöllä estetään ihmisiä saamasta halvempia palveluita.

4.67 / 5 (32 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 28.6.2013 09:50

Katsottu: 5474 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.67 / 5 (32 ääntä)

Joukkoliikenteen uskonpuhdistus | Video Onnibussin taistelusta Matkahuoltoa vastaan. Hienoa kun ihan lainsäädännöllä estetään ihmisiä saamasta halvempia palveluita.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-06-28 13:30:23

+17068

<opmdevil>

Tätä bussijuttua seuranneena voi sanoa että Suomi kyllä kovin mielellään kuvittelee olevansa niin vapaa ja hieno maa mutta sitten nämä tapaukset antaa ymmärtää että ollaan tarkoin säännöstellyssä hyväveliverkostoituneessa maassa. Bussilippujen hinnat ovat tällä hetkellä kohtuuttomat ja/vaikka bussit kulkee pääsääntösesti puolityhjillään ja tällaista liikennettä vissiin vielä tuetaan verorahoilla. Mitään järkeä ajaa bussilla minnekään kun bussilippu maksaa enemmän kun autoon bensat, puhumattakaan jos menee porukalla. Äly hoi.

16

Aika: 2013-06-28 19:44:25

+22

<isojv>

Itse en voi muuta sanoa kuin sen että nauratti jokseenkin tossa viime syksynä kun Express Bussin kuskit yrittivät käännyttää Hki - Tku Onnibus meitä ASIAKKAITA Kampissa käyttämään omia palveluitaan kertomalla miten ulkomaalaiset halpiskuskit eivät saa mitään palkkaa Onnibussilta ja miten autot hajoilevat tienposkeen :DDDD Kuskina oli tosiaan hyvin tyytyväisen näköinen "Jorma-Antero" ja Turussa oltiin ennen EB:tä, siinä kohtaa mietein että "Mitä vittua Hessu".

15

Aika: 2013-06-28 14:23:54

+1029

<astr0>

Kyllä videosta aika selvästi myös näkee, kuka on sen youtubeen ladannut. Tässä ei käsitellä ollenkaan sitä seikkaa, että muut yhtiöt on pakotettu ajamaan myös kannattamattomia reittejä. Toiminta on luvanvaraista ja oikeudet reittiin myönnetään yleensä pakettiperiaatteella: jos ajat tku-hki, ajat myös nämä kaksi muuta reittiä. Sen jälkeen kun bussiliikenneverkko on rakennettu, tulee yksi yhtiö ja poimii kartalta vain ne linjat, jotka on kaikkein kannattavimpia ja rupeaa ajamaan niitä halvemmalla. Muiden yhtiöiden täytyy myydä kalliimmalla, jotta saa katettua myös ne kannattamattomat reitit.

10

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.07.13 05:49

<terapeutti> Suomen vapaudesta sen verran, että itse ajattelin ottaa vakuutuksessa maksamani vara-auton käyttöön, mutta oli yllättävän vaikeaa, virkailija pyysi visakortinnumeroa ja luetteli omavastuuta ja lisäturvamaksuja.

30.06.13 02:02

<Whako> no jos ei muuta ni ainaki vitusti on teksitä tääl

29.06.13 15:28

<nid> Joukkoliikenne-kartelli

29.06.13 01:43

<JunkieWinoCreep> Kyllähän tuohon joukkoliikenteeseen varmasti kaivataan lisää kilpailua.

29.06.13 01:43

<Slimex> oho, täällähän on paljon kokoomuksen/ek:n edustajia... kaikki monopolia vastaan eiku... noh, munapäät taas laskemassa kustannuksia...

29.06.13 00:27

<DuuDuu> Todella vakuuttavaa, kun "sattumalta valitut" kulkijat vastaavat kysymyksiin lapusta...

28.06.13 22:28

<Kivihaba> Pissii aika pahasti bussilippujen hinnat. Hullu tai kännissä saa olla joka maksaa enemmän siitä että saa istua tuntemattomien pierukaasujen seassa bussissa, mitä oman auton käytöstä. Nyt ku hinnat olis niin alhaset et sinne bussiin vois mennäkki ni muutaku ehdoton ei asiallle. Meinaa kyrsiä tämä meininki ku yrityksen teet ja ei saa hinnotella tuotetta miten haluaa. Valiolle mätkyt ku möi liian halpaa maitoa. No saapahan nyt ruotsin maitoa halvemmalla sitte... Jos yrittäjä on niin tunari että tappiolla tekee bisnestä ni konkurssi korjaa pois.

28.06.13 19:44

<isojv> Itse en voi muuta sanoa kuin sen että nauratti jokseenkin tossa viime syksynä kun Express Bussin kuskit yrittivät käännyttää Hki - Tku Onnibus meitä ASIAKKAITA Kampissa käyttämään omia palveluitaan kertomalla miten ulkomaalaiset halpiskuskit eivät saa mitään palkkaa Onnibussilta ja miten autot hajoilevat tienposkeen :DDDD Kuskina oli tosiaan hyvin tyytyväisen näköinen "Jorma-Antero" ja Turussa oltiin ennen EB:tä, siinä kohtaa mietein että "Mitä vittua Hessu".

15
28.06.13 19:33

<OldFoX> eiköhän se palvelu ole ihan samaa tasoa onnibussissa kun vaikka express.. toivottavasti saavat kunnon sopan aikaseksi ja liput edullisemmiksi

28.06.13 19:00

<Karma Coma> Tässäkin videossa menivät röyhkeästi Matkahuollon vuokraamiin ja kustantamiin tiloihin mainostamaan omaa toimintaansa, vaikka eivät itse maksa siitä penniäkään. Totta kai siinä pitäisi lupa olla. Ja nehän havittelevat pääsyä toisten markkinoille, jossa muut maksavat ja ylläpitävät systeemiä ja Onnibus saisi poimia parhaat päältä laittamatta latin latia yhteiseen hyvään. Se tässä on se mätäpaise, joka pitää puhkaista noiden naamalle. >:(

-6
28.06.13 18:50

<Karma Coma> Onnibussihan polkee kaikkia lakeja ja luikkii porsaan rei'istä sen minkä kerkiää. Onnibus ei kuulu linja-autoliittoon, joten jo se vaikuttaa siihen, miten hyvin työntekijöiden oikeudet toteutuvat. Palkat ovat aivan minimissä ja ne saadaankin pysymään siellä, koska mennään sieltä mistä aita on matalin. Laatu maksaa, nähkääs. Onnibussin ihmiset on muutenkin olleet todella röyhkeitä toiminnassaan - ovat voineet tulla ajamaan muiden yhtiöiden kuljettajia laitureista pois, koska ovat kuulemma kohta tulossa siihen itse. Vaikkeivät tosiaan noudata samoja lakeja. Aivan naurettavaa, sanon minä.

-5
28.06.13 14:23

<astr0> Kyllä videosta aika selvästi myös näkee, kuka on sen youtubeen ladannut. Tässä ei käsitellä ollenkaan sitä seikkaa, että muut yhtiöt on pakotettu ajamaan myös kannattamattomia reittejä. Toiminta on luvanvaraista ja oikeudet reittiin myönnetään yleensä pakettiperiaatteella: jos ajat tku-hki, ajat myös nämä kaksi muuta reittiä. Sen jälkeen kun bussiliikenneverkko on rakennettu, tulee yksi yhtiö ja poimii kartalta vain ne linjat, jotka on kaikkein kannattavimpia ja rupeaa ajamaan niitä halvemmalla. Muiden yhtiöiden täytyy myydä kalliimmalla, jotta saa katettua myös ne kannattamattomat reitit.

10
28.06.13 14:11

<maksamakkara> miten tuolla kolmella eurollla per matkustaja. kustantaa kuskin palkan, bensan, bussin huollon, uuden bussin oston, verot, vakuutukset, ja kaiken muun liiketoimintaan kuuluvan. haisee kovaasti siltä että kyseinen jannu unelmoi suuresta halpa bussi yhtiöstä niinkuin lentoalan halpa lento yhtiöt. älkää kukaan säälikö tai kannattako jannua. muuten kohta suomessa ajetaan kämäsillä busseilla, orjapalkalla ja vain kaikkein kannattavimpia reittejä.

28.06.13 13:30

<opmdevil> Tätä bussijuttua seuranneena voi sanoa että Suomi kyllä kovin mielellään kuvittelee olevansa niin vapaa ja hieno maa mutta sitten nämä tapaukset antaa ymmärtää että ollaan tarkoin säännöstellyssä hyväveliverkostoituneessa maassa. Bussilippujen hinnat ovat tällä hetkellä kohtuuttomat ja/vaikka bussit kulkee pääsääntösesti puolityhjillään ja tällaista liikennettä vissiin vielä tuetaan verorahoilla. Mitään järkeä ajaa bussilla minnekään kun bussilippu maksaa enemmän kun autoon bensat, puhumattakaan jos menee porukalla. Äly hoi.

16
28.06.13 12:26

<PenZon> Julkisten tukeminen tuntuu suht järjettömältä kun jo kahestaan matkatessa autolla ajaminen on huomattavasti halvempaa. Ja ero vaan kasvaa kun polttoainekulut jaetaan vielä useemmalle.

28.06.13 12:03

<toreidor> vittu autolla kuljen tai onnibussilla!

28.06.13 10:33

<jalkahoitaja> Ilmainen joukkoliikenne! Ainakin helsinkiin!

-1
28.06.13 10:28

<--|--> 2:35 -> sitähä te etitte

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.