Quantcast

Ken Block's Gymkhana ten

palikka jälleen vauhdissa vol:10

2.15 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 19.12.2018 11:41

Katsottu: 6719 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.15 / 5 (14 ääntä)

Ken Block's Gymkhana ten | palikka jälleen vauhdissa vol:10

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
31.12.18 02:40

<Kanakotka> torakka88 Mies on ihan oikeasti häntäpääluokan keskitasoa ollut aina, mutta sittemmin tullut kuuluisuuteen ihan kaikkea muuta tekemällä.

-1
24.12.18 15:42

<torakka88> |spödrlö| WRC ei toivottele. Ken Block aloitti rallit ajat sitten mutta hitaus oli aina ongelma. Paska kuski kellon kanssa. http://wrc.wikia.com/wiki/Ken_Block

22.12.18 02:40

<Kanakotka> Farmkhana oli kyllä kaikin puolin parempi, ja siinä näytettiin aika tarkkaan miten nämä filmataan

-2
21.12.18 03:08

<Gippula> farmkhana oli parempi

21.12.18 00:31

<tuuhee> Jordan hehkutti siis Toivosen lahjakkuutta ja uskoi lahjakkuuden riittävän jopa F1 mestaruuteen saakka. Hieman oli epäselvä tuo edellinen viesti.

20.12.18 22:35

<tuuhee> Von Hiren Jos rallikuskeja käydään vertaamaan niin oli vain yksi ja ainoa Henri Toivonen, se monipuolisuus ja nopeus oli täysin käsittämätöntä, kun löysi omat rajansa. Se March F1 testi oli vieraalla autolla 1,4s nopeampi kuin tallin kuskilla! Raul Boesel ei ollut mikään Senna, mutta silti, Eddie Jordan hehkutti lahjakkuutta todella korkealle. Lancian piikkiin meni myös kuolema, kun kaasu jäi pohjaan, loppui tila ja aika kesken! Ajoi myös kisoja Jonathan Palmer:n ja Derek Bell:n kanssa C-ryhmän Porschella.

20.12.18 22:02

<tuuhee> |spödrlö| Hieman vaikeetahan rallia on livenä seurata, kun lähetyksien määrä on aika olematon. Rallicross on vielä huonommassa jamassa näkyvyyden suhteen. Varmasti kaikki ylimääräinen huomio kelpasi.

20.12.18 19:39

<tuuhee> Von Hiren Vertasin tarkoituksella kahta harrastelijaa, joista Kimillä oli vähemmän kokemusta rallista ja silti oli parempi. Ulosajoja tuli, mutta myös Kimille, ei voi alottaa alusta tai editoida pois. Missä kohtaa väitin huonoksi rattimieheksi? En käy kylillä ja leijuminen ei kuulu omaan tyyliin, osittainen korkean paikan kammo. Omilla ajotaidoilla ei sentään kehumaan saakka pääse, joten en luule liikoja, kierrosaikoja on vertailtu ja lisää vauhtia pitäisi vielä löytää.

-2
20.12.18 14:35

<Von Hiren> tuuheePärjäshän se, sai pari mm-pistettäkin. Mieti monellako kuskilla on WRC pisteitä, ja suhteuta se sitten harrastajamääriin. Ei taistellut huipulla, mutta ei se siitä silti noloa tee rattimiehenä. Ite kummiski luultavasti leijuisit kylillä leuka ylhäällä, jos kuuluisit edes maailman 10000 parhaan kuljettajan joukkoon. Tosin kaikkihan luulee olevansa autonkäsittelyn aatelia, mutta seuraavaksi voin kysyä sinulta montakos mm-pistettä sulla on?

-1
20.12.18 14:27

<|spödrlö|> kyllähän WRC varmaan toivotti Blockin ihan tervetulleeks rallin MM-sarjan kilpailuihin, kun on varmaan ainut moottoriurheilun muoto mikä ei jenkkejä kiinnosta millään tapaa.

20.12.18 07:04

<hb81> eZ- Tai sitten raha tuli DC myymisestä muutamaa vuotta myöhemmin.. Samase. Rahaa on ja lisää tahkoaa sillä mitä rakastaa tehdä. Arvostan.

19.12.18 21:47

<eZ-> tuuhee, ja jos miettii Ken Blockin tapauksessa, niin kaverihan tekee tuota ihan harrastuspohjalta. Kyllähän ne rahat tuli siitä DC Shoesin perustamisesta, jonka jälkeen sitten on voinut harrastaa menemään.

19.12.18 18:54

<Per-Einar> tuuhee Niinno onhan nää tämmöset show driftailut muutenkin vähän eri hommia. Ei ajeta kelloa vastaan, eikä ole paineita. Saa vaan nauttia ajamisesta. Kyllähän kaveri selkeesti osaa ajaa kuitenkin, vaikkei rallissa olekaan menestynyt.

19.12.18 16:04

<shahira> kiva toi neliveto musse

-1
19.12.18 13:58

<tuuhee> Rallissa ei pärjää, kun ei voi ottaa uusintaa ja editoida, jopa Kimi oli parempi. Näköjään tuollakin tienaa miljoonia.

-4
19.12.18 12:25

<Hezu911> Onhan toi taitavaa ajamista. Jotenki saan eniten kiksejä kyl noista WRC-autoista...kisoissa 200 vauhtii metässä ja puut ihan tien vieressä:)

-1

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Ken Block's GYMKHANA NINE

Ken Block's GYMKHANA NINE

5 812 katselukertaa

Ken Block's Gymkhana DUBAI

Ken Block's Gymkhana DUBAI

7 551 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.