Quantcast
Tuntematon

Kieltolaki dokumentti

Mitä jos kaikki päihteet olisivat laillisia? Dokumentti vuodelta 2009.

3.11 / 5 (9 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 5.4.2013 06:30

Katsottu: 4492 kertaa

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: Kultamunat

1.2K

3.11 / 5 (9 ääntä)

Kieltolaki dokumentti | Mitä jos kaikki päihteet olisivat laillisia? Dokumentti vuodelta 2009.

Kommentit (20)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
07.04.13 14:31

<thenobody> Koska tosiasia on se, että käyttäjä käyttää vaikka aineen saatavuus olisi tehty kuinka vaikeaksi tahansa, rahat haetaan vaikka naapurin kämpästä sorkkaraudalla ja kylä soitetaan läpi ja jos ei löydy sitä haetaan vaikka 200km päästä. Vieroitusoireet ovat niin pahat joissain aineissa että niiden poispitäminen pistää tekemään uskomattomia tekoja. miksi siis pitää yllä status quoa kun se ei missään tapauksessa ole hyvä, ulkopuoliset kärsii kovista hinnoista, käyttäjät kärsii epäpuhtauksista ja huonosta laadusta sekä hinnoista ja velkojien kostoista.

07.04.13 14:26

<thenobody> Kontrolli valtiolle eikä diilereille-------> alaikäisten käyttö vaikeutuu, puhtaus taattu, eli ei tule rotanmyrkkyä jatkeena, verotuloja valtiolle, poliisien resursseja säästyy kun ei tarvii joka kannapisjonnea jahdata ja suunnitella kotietsintöjä ja kannabisratsioita. myynti olisi edelleen laitonta muualla kuin apteekeissa reseptiä vastaan(kannabis voisi olla poikkeus jota saisi vain alkon kaltaisista puodeista), reseptin saisi kun lääkäri toteaisi riippuvuuden, hinnat laskisi ja huumeidenkäytön rahoitus ei vaatisi rikoksia ainakaan ei todellakaan niin paljoa enää..

06.04.13 21:19

<toukkis> portugali tais olla euroopan maista missä kaikki huumeet on käytön osalta laillistettu. Ei siellä mikään kaaos ole, rikollisuus ja lieveilmiöt vaan vähentyny.

05.04.13 19:20

<firefly8484> ei jaksa kattoa. Salee jotain kannabishippien propagandaa

05.04.13 19:07

<TapTT> En jaksa dokumenttia juuri nyt katsoa, mutta kuka tahansa saisi nyttenkin varmaan missä tahansa suomen kaupungissa huumeita pienellä oma-aloitteisuudella ja määrällä rahaa. En tiedä mikä muuttuisi, jos teeveessä mainostettaisiin heroiini-teron herkkuheroiinia, paitsi se, että rahat eivät menisi enää rikollisille, jotka sillä bisneksellä rahoittaa myös muunkaltaista rikollisuutta. Enkä ainakaan minä siltikään menisi ostamaan neuloja ja tykittämään teron heroiinia suoneen, vaikka rahaa olisikin.

-1
05.04.13 18:36

<arska111perkele> <Hahaa> Otatko ikinä asioita kirjaimellisesti?

05.04.13 17:31

<jopari> ne jotka väittää että tää olis järjetön ajatus ei ilmeisesti vaan tiedä paremmin. katsokaa portugalia

05.04.13 13:53

<ALmightyAL> Kannabis ja ekstaasi ainakin voisi laillistaa. Kummatkin selvästi alkoholia terveellisempiä.

-2
05.04.13 13:48

<ploplop-> nii mikä sit oikeesti on parhaaks... nää on näitä elämän suuria kysymyksiä niinku että onko älyllistä elämää muualla ku maassa

-1
05.04.13 13:43
05.04.13 13:37

<_PandaBoy_7_7> vaikka alkoholi ja tupakka on laillisia ja helposti saatavilla, niin eihän kaikki silti tupakoi tai ole rappiojuoppoja. pitäis olla holhoamisen sijaan enemmän luottoa ihmisten järjenkäyttöön.

05.04.13 12:15

<^PKN^> Huumeet laillisiksi ja piripäiden hoito lakkautettaisiin. Loppuis aineiden käyttäjät nopeasti. Polit on täynnä piripäitä, mitkä kuolisi ilman hoitoa.. Sama myös alkoholisteille.

-1
05.04.13 11:12

<Hahaa> <Hahaa> @<arska111perkele>, aika yksinkertainen tyyppi olet jos olet sitä mieltä, että herskaa pitää vetää jos se on laillista... Itse en ainakaan sitä kokeilisi, vaikka se olisi laillista. Samoin kun en voimakkaita dopamiininvaupauttajia (piri&meta). Tosin koen etten tarvitse miljoonaa lakia, jotta pystyn tekemään järkeviä päätöksiä. Sama ei ole kyllä jokaisen tuulipukukansalaisen kohdalla. Kannatan kaikkien soft-drugien dekriminalisaatiota. Lsd, mdma, fenetyyliamiini johdannaiset, tryptamiinit ja myös se kannabis, vaikka itse en pidäkkään.

-1
05.04.13 10:45

<Why> Mitä jos ihan kaikki olisi kielletty?

05.04.13 09:53

<Koire_Kisse> Pilvi on porrashuume eli ei täysin harmiton aine sekään.

-3
05.04.13 09:39

<arska111perkele> <n00wan> Jos minä vedän sen pullon viinaa tai muutaman oluen perjantaina, niin alapa sinä vetään herskaa terskaan. Sitte voidaan verrata kumpi on pahemmassa kunnossa kymmenen vuojen päästä. En minä niin sitä pössyttelyä tuomitse. Jos joku haluaa poltella, niin poltelkoot.

05.04.13 08:51

<n00wan> Mutta silti se arska ostaa sen perjantaisen kossupullonsa ja hörisee itselleen "huumeet on pahasta".

05.04.13 08:16

<arska111perkele> Järetön ajatus, että kaikki huumeet sallitaan. Siihen sekakäyttöön kuolis ihan vitusti ihmisiä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kieltolaki kumoon

Kieltolaki kumoon

2 656 katselukertaa

tärkeä dokumetti

tärkeä dokumetti

4 543 katselukertaa

Drugs Inc Designer Drugs

Drugs Inc Designer Drugs

5 213 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.