Quantcast

Kisuli ei halua lähteä lenkille

Kissa ei kiinnosta lähteä pihalle

3.69 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 18.3.2015 11:06

Katsottu: 4091 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.69 / 5 (8 ääntä)

Kisuli ei halua lähteä lenkille | Kissa ei kiinnosta lähteä pihalle

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-03-18 18:12:38

+6251

<Karma Coma>

Ja valjaissa ulkoiluttaminen on paljon, paljon järkevämpää ja pitkänäköisempää kuin kissan päästäminen irti ulos. Valjaissa kissa ei pasko hiekkalaatikoihin, ei jää kenenkään auton alle eikä joudu jonkun mulkvistin kissavihan ja ampumaharjoitusten kohteeksi. Lievemmässä tapauksessa siruttamaton ja jostain vaeltelemasta löydetty kotikissa päätyy vahingossa eläinkotiin, josta se ehkä (huom. ehkä) saa uuden kodin. Ja vuosittain tulee satoja, ellei tuhansia kodittomia kissoja lisää kun ihmiset ei ymmärrä tai jaksa leikkauttaa vapaana kuljeskelevia lemmikkejään.

8

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
19.03.15 01:32

<Munapersepaviaani> Ei kyllä oo itellä menny ihan putkeen yleensä nuo kissan narussa ulkoiluttamiset. Kissat kun tuppaa singahtelemaan kaikkien oravien ja muiden elukoiden perään tai sitten niitä karkuun. Siinä sitten kun vahingossa tiputtaa vielä flexin kädestä ja kissa luulee senkin jahtaavan sitä, niin huhhuh. Parempi että antaa niitten mennä itekseen, niillä kun saattaa olla niitä reviiri juttujakin. Näin siis jos ei satu olemaan ilkeitä naapureita.

18.03.15 22:34

<kuli78> Passiivista vastarintaa.

18.03.15 19:01

<tontolos> thihi höhöhö,iha normaalii -.-

-1
18.03.15 18:39

<peena> selvästi valjaat liian tiukalla ei saa happea

18.03.15 18:12

<Karma Coma> Ja valjaissa ulkoiluttaminen on paljon, paljon järkevämpää ja pitkänäköisempää kuin kissan päästäminen irti ulos. Valjaissa kissa ei pasko hiekkalaatikoihin, ei jää kenenkään auton alle eikä joudu jonkun mulkvistin kissavihan ja ampumaharjoitusten kohteeksi. Lievemmässä tapauksessa siruttamaton ja jostain vaeltelemasta löydetty kotikissa päätyy vahingossa eläinkotiin, josta se ehkä (huom. ehkä) saa uuden kodin. Ja vuosittain tulee satoja, ellei tuhansia kodittomia kissoja lisää kun ihmiset ei ymmärrä tai jaksa leikkauttaa vapaana kuljeskelevia lemmikkejään.

18.03.15 18:01

<Karma Coma> Eihän niitä valjaita nyt vaan laiteta kissalle ja lähdetä raahaamaan sitä pihalle, vaan lenkkeilystä pitää tehdä kissalle kivaa. Kissakin oppii kun omistaja vaan jaksaa vähän aikaa kouluttaa esim. herkkupaloilla. :) Eri asia on sitten se, tykkääkö kaikki kissat siltikään ulkoilusta, jos on vaikka ikänsä eläneet sisäkissoina.

18.03.15 17:11

<klaus_banzer> Veikkaan että nuo valjaat loi saman efektin kissalle kuin tässä videossa https://youtu.be/T9TmmF79Rw0

18.03.15 13:21

<Samtactician> Mosokissa: samaa ne sano naapuritki ku tyttökaveria ulkoilutin. mutta se on vaa tuollasten elukoiden tapa osottaa mieltä ja kokeilla rajoja. (ps. en kyl oikeastaan kannata eläinrääkkäystä)

18.03.15 13:20

<peenor> Mosokissa mitä luonnotonta on kissan ulkoiluttamisella :D

18.03.15 12:38

<Mosokissa> En oo kyllä ikinä tajunnu tota flexiä kissoilla / niitten ulkoiluttamista. Näyttää todella luonnottomalta.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kisuli syö.

Kisuli syö.

4 114 katselukertaa

kisuli

kisuli

5 164 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.