Quantcast

Koditon ja bisnesmies kaatuilee

3.7 / 5 (5 ääntä)

Julkaistu: 14.5.2014 15:39

Katsottu: 5812 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Jylppy69

1.2K

3.7 / 5 (5 ääntä)

Koditon ja bisnesmies kaatuilee

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-05-14 15:56:01

+2169

<Dbrman>

Henkilökohtasesti on tullu kokemus, kun on mennyt auttamaan yhtä rantojen miestä ja sain neulasta käteeni ja kylmä hiki otsalla ite siittä lääkärille. Mitään ei kuitenkaan löytynyt, enkä sano etteikö ihmisiä pitäisi auttaa, mutta jos täytyy nostaa pystyyn, niin nostakaa pelkästään kädestä sitä kaveria, ettei niinkö minä, että kainaloista koittaa kaveria ylös.

23

Aika: 2014-05-14 20:54:36

+8626

<klaus_banzer>

No mutta iso osa jäi katsomaan että pääseekö se itse ylös. Ihan fiksua olla vähän varuillaan koska tuollaisella kaduntallaajalla voi olla ties mitä puukkoa ja hiv-piikkiä taskussa. Jos olisi jäänyt spurguna makaamaan niin uskoisin että moni olisi soittanut ambulanssin paikalle.

10

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.05.14 12:47

<Karma Coma> Spurgujen kohdalla ajatellaan helposti, että ovat kännissä tai aineissa ja siis itse aiheuttaneet kaatuilunsa. Senkin takia auttaminen on nihkeämpää. Jos taas selvä ja siisti bisnesmies kaatuu, niin ihmiset ajattelee sen olevan pelkkä vahinko.

15.05.14 18:13

<KuuFFi> rembler89, Näämä bisnesmiehet nimenomaan ovat se ihmiskunnan syöpä. Näitten takia noita kodittomia nimenomaan kasvavassa määrin on olemassa. Rikkaat kun eivät osaa ajatella mitään muuta kun rahaa ja sitä miten sitä saisi köyhiltä vielä enemmän pois.

15.05.14 17:55

<Herra_Tutteri> "rambler89 Itse olisin auttanut bisnesmiestä sillä hänestä on vielä hyötyä yhteiskunnalle" Höhöhöhööhööööö! Nuo "bisnesmiehet" ne syöpäläisiä vasta ovatkin. Aivan varmasti omallakin kohdalla kynnys auttamiseen nousee heti, kun ei ole ns. "turvallisen ja normaalin" näköinen ihminen hädässä, mutta aina voi vaikka soittaa ammattilaiset paikalle, jos ei muuta ole valmis toisen eteen tekemään. Se on vähintä, mitä voi tehdä ja täällä meillä myös lain määräämä velvollisuus, onneksi edes niin.

15.05.14 09:53

<Abraabaa> Oon Suomessa nähny tilanteen, jossa rantojen mies makas kadulla tajuttomana. 112 ei suostunut lähettämään ambulanssia, kuin vasta sitten kun siviilissä ollut lääkäri sattu paikalla ja puhu sinne.

14.05.14 20:54

<klaus_banzer> No mutta iso osa jäi katsomaan että pääseekö se itse ylös. Ihan fiksua olla vähän varuillaan koska tuollaisella kaduntallaajalla voi olla ties mitä puukkoa ja hiv-piikkiä taskussa. Jos olisi jäänyt spurguna makaamaan niin uskoisin että moni olisi soittanut ambulanssin paikalle.

10
14.05.14 17:35

<rambler89> Itse olisin auttanut bisnesmiestä sillä hänestä on vielä hyötyä yhteiskunnalle ja olisin vain vilkaissut tämän toisen syöpäläisen perään, joka on luultavimmin tilanteensa itse aiheuttanut päihteillä yms.

-4
14.05.14 15:57

<Dbrman> ..Ja tottakai myös muillakin ihmisillä neuloja voi löytyä, kun joku siittä kuitenkin olisi napauttanut :)

14.05.14 15:56

<Dbrman> Henkilökohtasesti on tullu kokemus, kun on mennyt auttamaan yhtä rantojen miestä ja sain neulasta käteeni ja kylmä hiki otsalla ite siittä lääkärille. Mitään ei kuitenkaan löytynyt, enkä sano etteikö ihmisiä pitäisi auttaa, mutta jos täytyy nostaa pystyyn, niin nostakaa pelkästään kädestä sitä kaveria, ettei niinkö minä, että kainaloista koittaa kaveria ylös.

23

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Koditon mies saa kodin

Koditon mies saa kodin

7 305 katselukertaa

Koditon laulaa Lionel Richietä

Koditon laulaa Lionel Richietä

6 648 katselukertaa

Pieni tyylin vaihdos

Pieni tyylin vaihdos

5 861 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.