Quantcast

Koraanin lukeminen ihmiselle

mielipiteet ja ajatukset

1.19 / 5 (24 ääntä)

Julkaistu: 15.1.2016 09:54

Katsottu: 4075 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

1.19 / 5 (24 ääntä)

Koraanin lukeminen ihmiselle | mielipiteet ja ajatukset

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-15 11:22:56

+196977

<Kurukka>

Ja kyse onkii siitä kuinka paljon sitä noudatetaan ja totellaan. Islamissa on hudud-rikoksia (hudud=jumalan rajoja, joita ihminen ei saa ylittää) eikä edes islamilainen tuomari tai kärsinyt osapuoli voi kumota siitä seuraavia, Sharia-lain mukaisia seuraamuksia, rangaistuksia. Rangaistukset on fyysisii aina kivittämisestä kuolemaan. Määritelmä hudud-rikoksista vaihtelee eri lakikoulukuntien välillä mutta rangaistus on aina ankara. Sairasta on se kun uskonto ajaa normaalin ajattelun ja moraalitajun yli.

10

Aika: 2016-01-15 20:40:22

+15820

<cliffbarnes>

Uusi testamentti kirjoitettiin päivitykseksi noihin vanhan testamentin höpsötyksiin. Ja siihen kait nykyinen kristinusko pääosin nojaakin. Noi kivitystuomio, ym hommat kuuluu siihen vanhaan versioon. En usko, mutta vituttaa tää jeesustelu...

7

Aika: 2016-01-15 10:47:39

+5410

<topsu1>

Kuinka moni kristitty taas ottaa nuo jutut raamatusta tosissaan ja seuraa niitä? Kuinka usein kuulee että joku olisi tappanut ihmisiä raamatun nimessä? Onko naisten asema huonompi koska seurataan raamatun oppeja? Näitä ääriuskovaisia kultteja tulee esiin ehkä kerran 10 vuodessa, kun taas islamin nimeen tehdystä paskasta saa lukea päivittäin.

5

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
24.01.16 19:22

<P0tkulaatikko> Pdetään tällänen paska pois rasiasta, jookos kookos?

17.01.16 18:13

<T12J7M6> Eikö ihmiset oikein tajua, että jos ne kritisoi kristinuskoa vanhan testamentin perusteella, niin ne ei kritisoi kristinuskoa, vaan juutalaisuutta?

-1
17.01.16 11:14

<Thaliquid> hirmuleuka Jos olet joskus äänestänyt olet samanlainen vitun tyhmä uskovainen lammas!

15.01.16 23:02

<vekkulimursu> MAAHANMUUTTO RASIA! POLITIIKKA RASIA! ELÄMMÄM KOULU RASIA!

-5
15.01.16 20:40

<cliffbarnes> Uusi testamentti kirjoitettiin päivitykseksi noihin vanhan testamentin höpsötyksiin. Ja siihen kait nykyinen kristinusko pääosin nojaakin. Noi kivitystuomio, ym hommat kuuluu siihen vanhaan versioon. En usko, mutta vituttaa tää jeesustelu...

15.01.16 16:38

<hirmuleuka> Vitun uskovaiset herätkää nyt saatana! Hävettää joka päivä elää kun kattoo ympärillään vellovaa idiotismia.

15.01.16 14:07

<Zors> Vilkaisee keskustelua.. ei *** => seuraavaan mediaan

15.01.16 11:26

<Kurukka> Ja ne jotka aikovat sanoa että onhan länsimaisissa tuomioistuimissakin vakavimpana rangaistuksena kuolema. Tämä käsittääkseni lähestulkoon aina jos on tappanut yhden tai useamman, tarkoituksella. Sharia-laissa murha, tappo tai kuolemantuottamus eivät kuulu hudud-rikoksiin, eli Jumalan asettamiin rajoihin, joita ihminen ei voi ilman fyysistä rangaistusta ylittää. Eli rikos islamia kohtaan on suurempi kuin rikos yhteisöä ja toista elävää ihmistä kohtaan. Tervettä järkeä.

15.01.16 11:22

<Kurukka> Ja kyse onkii siitä kuinka paljon sitä noudatetaan ja totellaan. Islamissa on hudud-rikoksia (hudud=jumalan rajoja, joita ihminen ei saa ylittää) eikä edes islamilainen tuomari tai kärsinyt osapuoli voi kumota siitä seuraavia, Sharia-lain mukaisia seuraamuksia, rangaistuksia. Rangaistukset on fyysisii aina kivittämisestä kuolemaan. Määritelmä hudud-rikoksista vaihtelee eri lakikoulukuntien välillä mutta rangaistus on aina ankara. Sairasta on se kun uskonto ajaa normaalin ajattelun ja moraalitajun yli.

10
15.01.16 10:47

<topsu1> Kuinka moni kristitty taas ottaa nuo jutut raamatusta tosissaan ja seuraa niitä? Kuinka usein kuulee että joku olisi tappanut ihmisiä raamatun nimessä? Onko naisten asema huonompi koska seurataan raamatun oppeja? Näitä ääriuskovaisia kultteja tulee esiin ehkä kerran 10 vuodessa, kun taas islamin nimeen tehdystä paskasta saa lukea päivittäin.

15.01.16 10:19

<Pinkku_os> Ja kyseiset pätkäthän taitaa olla vanhasta testamentista, eli enemmänki juutalaisten kamaa. Kristityiden juttu on se uusi versio, jossa Jesse tuli kuvioihin.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Koraani vai raamattu

Koraani vai raamattu

4 344 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.