Quantcast

Kuinka ihminen mahdollisesti kehittyi

Evoluutiotiedettä

4.08 / 5 (13 ääntä)

Julkaistu: 16.6.2013 17:56

Katsottu: 4418 kertaa

Kommentit: 25 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.08 / 5 (13 ääntä)

Kuinka ihminen mahdollisesti kehittyi | Evoluutiotiedettä

Kommentit (25)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.06.13 19:24

<Hahaa> @<t12j7m6> muista kuitenkin että ihminen on tutkinut meidän kanssa myötäelävien organismien perimää alle sata vuotta, mikä ei ole evoluution kannalta kuin silmänräpäys. Itseasiassa, uutta geneettistä informaatiota syntyy lähes koko ajan antiobioottiresistenttien bakteerikantojen syntyessä. Mutaatioden kautta syntyy UUTTA geneettistä informaatiota koko ajan. On kuitenkin naiivia olettaa että laji muuttuu yhdestä toiseksi yön aikana.

23.06.13 23:16

<Modiglian> <Ladusare> Esim. Viisaudenhampaat. Evoluution tapahtumisesta taas on todisteena muunmuassa esimerkiksi vain suomalaisille tyypilliset taudit, laktoosi-intoleranssi on kaikille ihmisille tyypillinen olotila, suomalaiset kestävät laktoosia paremmin kuin muut kansat, bakteerien ja virusten kehittyminen ja mukautuminen uudenlaisiksi jatkuvasti. Nämä siis esimerkkejä jatkuvasti ympärillämme tapahtuvasta evoluutiosta.

-1
23.06.13 23:11

<Modiglian> <Ässähai> Et oikeasti voi olla nuin saatanan tyhmä, että väität tosissasi evoluution olevan valetta. Mitähän jos vaikka otat asiasta oikeasti selvää sensijaan että lueskelet niitä greationistien tiedotteita tai kattelet niitten videoita. Evoluutio on uudelleen ja taas uudelleen todistettu tosiasia. Todisteita on niin paljon, ettei mikään aivopesu edes ole mahdollista asian suhteen. Vain täysi idiootti väittää jotain noin typerää.

-1
20.06.13 00:35

<kodo_NI!!> <Ässähai> Ärrrrrrrrrr. Ei suomessa kukaan voi olla noin pihalla. Eihän?

19.06.13 01:42

<Ladusare> Onkohan näistä ihmisen kehitysvaiheista minkäänlaisia jäännöksiä todisteina siitä että tämä pitäisi paikkaansa... just wondering

19.06.13 00:07

<Silli3000> Ja toi susi -> villakoira on nimenomaan evoluutiota. Tossa sitten yksinkertainen selitys tolle uudelle geneettiselle informaatiolle. http://tinyurl.com/ka5qqva

19.06.13 00:01

<Silli3000> Jos ässähai sulla olis noi perusasiat hallussa kun otat kantaa niin, kuten huomaat, se säästäisi meitä molempia ärsyyntymiseltä ja keskusteluakin voisi käydä hedelmällisemmistä lähtökohdista. Tottakai evoluutio, kuten mikä tahansa tieteellinen teoria, voidaan osoittaa vääräksi ja jos näin käy olen valmis muuttamaan maailmankatsomustani tältä osin. En pidä sitä järin todennäköisenä, sillä evoluutioteoriaa on yritetty kumota 150 vuotta siinä onnistumatta. Mulle se kertoo ihan riittävästi teorian todistusvoimasta.

18.06.13 22:48

<Ässähai> Kodo_ni!!: monia eläinlajeja on kuollut sukupuuttoon kun on taisteltu alueista ja ruoasta. Mitään faktaa ei ole kuitenkaan siitä, että ne kaikki silti olisi samasta alkulimasta kehittynyt. Pelkkiä tutkijoiden päätelmiä. Nekhe: juu kyllä mulle sopis, että tää pidettäisiin täysin uskonto/tiedevapaana, koska jengi sotkee aina ton tieteen ja evoluution keskenään. Tuntuu vain silti enemmän tipahtelevan kaikenlaista provosoivaa materiaalia uskovaisia kohtaan. Silli3000: mitä jos se olet sinä joka olet aivopesty tuolla evoluutio paskalla? Sori näin kärjistettynä, mutta ottaa päähän tollanen asenne

-2
18.06.13 20:46

<T12J7M6> Ei voi olla kauhean vaikeaa ymmärtää, että jos villakoirasta ei saada jalostettua sutta (koska geneettistä informaatiota on tuhottu, aiheuttaen muutoksen), niin ei mistään maaeläimestä valastakaan saada, toisin kuin nämä aivopestyt evoluutio uskovaiset itselleen uskottelee... Oikea tiede on jo kauan sitten haudannut evoluutio teorian, ainoastaan naturalistiset hihhulit siitä enää nykyään vouhottaa ja tyrkyttää sitä tälläisillä käännytys videoillaan. Kiitos vaan natu-hihhulit, mutta en halua puhua Darwinista - Minulla on Jeesus ja vain Hänessä on pelastus.

18.06.13 20:39

<T12J7M6> Ainoa biologinen mekanismi, joka on suoraan havainnollinen, on devoluutio. Sudesta saa jalostettua villakoiran, mutta villakoirasta ei saa jalostettua sutta, koska ainoa muutos mitä biologiassa tapahtuu on taantumaa. Ei ole koskaan havaittu, että biologiset mekanismit olisi tuottanut uutta geneettista informaatiota - eli, uuden monimutkaisen ja toimivan mekanismin. Ainoa miten muutosta tapahtuu on geneettisellä taantumalla, eli devoluutiolla ja evoluutio teoria on vain naturalistisen uskonnon dogma, heidän mytylogiansa joka ei edes eroa juurikaan muinaisten kreikkalaisten synty-mytologioista

18.06.13 13:01

<Hahaa> @<rht82>, se, että ihmiskunta ei tiedä jotakin ei tarkoita sitä että se todistaa jumalan olemassaolon.

18.06.13 01:08

<rht82> Jos joku väittäis, että esim hänen puhelimensa ilmestyi häneen käteen tyhjästä, niin se kuulostaa parhaimmillaankin naurettavalta. Mutta että koko maailmankaikkeus ilmestyi tyhjästä, kuulostaakin sitten ihan loogiselta...

17.06.13 18:27

<Silli3000> <Ässähai> Ihminen ei ole kehittynyt simpanssista, ihmisellä ja simpanssilla on ollut kauan aikaa sitten yhteinen kantaisä, josta kumpikin laji on haarautunut. Nykysimpansseista ei siis kehity ihmisiä aikojen kuluessa. Miten vaikeita nää perusjutut on tajuta? Alan epäilemään, että uskovaiset ymmärtävät tahallaan väärin nämä kun ei vain mene jakeluun.

17.06.13 14:31

<maksamakkara> yksinkertaista tiedettä. pistää vaan miettimään, että jos ei tätä tajua niin kuinka helvetin yksinkertainen ihminen voi olla kyseessä

17.06.13 12:27

<Hahaa> @<ÄssäHai>, no maapallohan on täynnä downin syndroomaa sairastavia, joilla kaikilla on 47 kromosomia.

17.06.13 03:00

<Palmu123> Ässähai niin perus uskovaisen vastaväite :D bää bää

16.06.13 23:37

<nekhe> meh. en kerenny

16.06.13 23:36

<nekhe> ässähai. Sopiikos että jos et saarnaa luomisteoriasta ja muusta raamatullisesta riemurasiassa niin niin kukaan ei aloita evoluutiosta, fysiikasta ja muusta mikä voisi olla ristiriidassa kirkollisiin opetuksiin... Säästytään paljolta

16.06.13 23:34

<kodo_NI!!> ässähai---- kyllähän niitä erilaisia muotojakin on ollut, mm. Neandertalin ihminen, jonka meidän lajimme sitten tuhosi. Välimuotoja mm. Homo habilis ja homo erectus. Ihmisroduista huomaat evoluution, tummaihoiset, vaaleaihoiset, aasialaiset, intiaanit, jne. Ihmisrodut ovat alkaneet kehittyä eri suuntiin isolaation seurauksena ja jos oltaisiin odotettu tuhansia vuosia ilman kohtaamista tuskin voisimme enää risteytyä afrikkalaisten kansojen kanssa, eli uusi laji olisi "syntynyt".

16.06.13 23:18

<MadBone> Kehitysvammasilta puuttuu yleensä yksi kromosomi, joten olemmeko siis vain vammaisia apinoita?

16.06.13 23:12

<Ässähai> kaikelle löytää selityksiä jos niin haluaa, mutta miksi ei ole olemassa yhtään lajia esim simpanssien ja ihmisten väliltä? luulisi, että jotain alueellista eroa olisi tapahtunut ja toisilla alueilla apinat olisi kehittyneet enemmän kuin muualla? itse nään tämän yksinkertaisemmin: apinat ja ihmiset luotiin sellaisenaan. kaikki luonnon ihmeet ovat tolla logiikalla paljon mielyttävämpi tutkia :) kaikki se suunnitelmallisuus kuinka kaikki vain toimii, koska joku on ne tarkasti suunnitellut

-10
16.06.13 21:26

<Kaappi-Morso> kusetus paskaa tämmöinen kaikki tietää että jumala loi ihmiset ja ihmiskunnan

-3
16.06.13 21:00

<rabbaajax> eka

-8

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

put human genes into a plant!

put human genes into a plant!

3 606 katselukertaa

Kuinka jousitus toimii.

Kuinka jousitus toimii.

4 343 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.