Quantcast

"Laryngeal" hermo eläinkunnassa

Sori, en tiedä mikä kyseinen hermo on suomeksi. Videon loppupuolella (3:24) hyvin kiteyttävä animaatio.

4.36 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 20.6.2013 09:42

Katsottu: 6123 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.36 / 5 (14 ääntä)

"Laryngeal" hermo eläinkunnassa | Sori, en tiedä mikä kyseinen hermo on suomeksi. Videon loppupuolella (3:24) hyvin kiteyttävä animaatio.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-06-20 11:33:39

+8977

<Hahaa>

@<Ässähai>, Uskotko sähkövirran teoriaan vai toimiiko sähkölaitteesi jeesuksen rakkaudella? Evoluutioteoria on kehitetty ja todistettu aivan samoja tieteellisiä periaatteita apuna käyttäen kuin mikä tahansa muukin tiedeyhteisön kollektiivisesti laatima teoria. Todistamalla ja testaamalla yhä uudestaan ja uudestaan. Tosin, musta tuntuu että trollaat kuitenkin, 4,5/5 koska vastasin.

16

Kommentit (19)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
23.06.13 21:48

<Featherthumbs> Ässähai Asia selvä, en tiennytkään tuota.

23.06.13 19:53

<Ässähai> haahaa: jaa eiks sähkölaitteet toimikaan savulla? sehän niistä tulee ulos kun se laite hajoo? :D

23.06.13 19:51

<Ässähai> subw: en ole poistanut kommenttiani. näköjään poistunut itsestään jos riittävän moni painaa peukkua alaspäin. näin ainakin toivon tai sitten täällä harrastetaan jonkin sortin sensuuria

23.06.13 16:24

<Featherthumbs> Harmittaa kun hyvän keskustelun aloittaja poistaa oman kommenttinsa kun on hävinnyt. Monesti käy näin.

-1
21.06.13 04:59

<zuttoh> Hermohan on suomeksi kurkunpäänhermo, jos joku meinas kirjastoon mennä ettimään lisätietoa..

21.06.13 00:29

<fuba> Mielenkiintoista tiedettä. Mun mielestä ei kuitenkaan kannata liikaa alleviivata tieteen ja uskonnon ideologista konfliktia. Sillä ei nimittäin ole tutkimuksen kannalta merkitystä. Jos jää liikaa jumittamaan siihen ei pääse eteenpäin.

20.06.13 23:59

<rht82> Eihän tiedemiehet ole pystyneet saamaan aikaan edes yksinkertaisella koli-bakteerilla yhtäkään hyödyllistä "mutaatiota" yhtä monen bakteerisukupolven aikana, kuin mikä vastaa ihmisen kehittymistä. Saatika sitten todistamaan/toistamaan, että alkuliemestä voi kehittyä jotakin elollista.

20.06.13 22:45

<Featussalad> Hahaa. Evoluutiota ei ole, eikä pystytä todistamaan aukottomoasti todeksi. Tällä hetkellä se on vain suosittu ideologia.

20.06.13 20:43

<T12J7M6> Tän koko videon argumenttihan on tää iänikuinen, "turha elin" argumentti (vestigial organs argument). Ennen ne väitti että ihmisen häntäluu on sellanen, mut kappas vaan siihen kiinnittyykin 9 lihasta. Sitten ne väitti, että umpisuoli on sellanen, mutta kappas vaan se onkin mukana elimistön immuunijärjestelmän ylläpitämisessä ja nyt niillä on tää... Mitä enemmän tiede kehittyy, sitä typerämmältä nämä naturalisti hihhuleiden mytologiat kuulostaa...

20.06.13 20:35

<T12J7M6> Vieläkö se dawkins jaksaa uskotella itselleen ja muille naturalismi hihhuleille, tuota tuhansia vuosia vanhaa mytologiaa? Kaveri ei vaan tajua, tai sitten tajuaa mutta on vaan maksettu...

20.06.13 17:39

<bbnykis> <Chaksi> <- Kyllä on vitun negatiivinen asenne elämään.

20.06.13 15:52

<Tsiar> Pointtihan täs oli se että toi hermo on kaloilla kulkenu sydämen läheltä kiduksiin. Sitten kun elukoille on kehittyny kaulaa niin se sama hermo on on jatkanu kulkuaan samalla reitillä aivoista sydämen lähelle ja takasin määränpäähänsä koska se on aina niin tehnyt vaikka lyhyempi reitti olis olemassa. Niinkun tossa lopussa sanottiin että insinööri voi palata piirustuspöytänsä ääreen ja suunnitella kuviot uusiksi, mutta evoluutiossa se ei toimi samalla tavalla.

20.06.13 15:17

<Pettersoni> Mielestäni aivan turhaa kenenkään ihmisen väittää, että mitenkä maailma on luotu. Sitä ei vain ihmisaivoilla pystytä ikinä ymmärtämään.

-1
20.06.13 13:45

<Saksoboy> KVG

20.06.13 11:51

<Mns> "löytää yksi virhe luomuksesta" <- "luomus" on yksi kokonainen virhe.

20.06.13 11:33

<Hahaa> @<Ässähai>, Uskotko sähkövirran teoriaan vai toimiiko sähkölaitteesi jeesuksen rakkaudella? Evoluutioteoria on kehitetty ja todistettu aivan samoja tieteellisiä periaatteita apuna käyttäen kuin mikä tahansa muukin tiedeyhteisön kollektiivisesti laatima teoria. Todistamalla ja testaamalla yhä uudestaan ja uudestaan. Tosin, musta tuntuu että trollaat kuitenkin, 4,5/5 koska vastasin.

16
20.06.13 11:29

<Bolleny> Ja mikä tän videon pointti oli?

-4
20.06.13 11:08

<Ässähai> Milloinkahan tää riemurasia saatais evoluutiohihhulivapaaksi? Olipa oikea riemuvoitto löytää yksi virhe luomuksesta. Ihminen ei voi ymmärtää kaikkea. Jokaisella asialla voi olla tarkoituksensa, mutta ihminen ei näe aina kokonaiskuvaa.

-20

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Pokemon Prank gone wrong

Pokemon Prank gone wrong

6 430 katselukertaa

Huonoja päiviä

Huonoja päiviä

4 356 katselukertaa

Leo Komarov vs Drew Doughty

Leo Komarov vs Drew Doughty

9 648 katselukertaa

Päiviltä palaa hermo

Päiviltä palaa hermo

7 180 katselukertaa

Hermo-Heikki Puntit tutisee

Hermo-Heikki Puntit tutisee

3 621 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.