Quantcast

Last Week Tonight with John Oliver: Republican National Convention

"Demokraattien propagandaa, vassareiden valitusta, #CrookedHillary." Näistä asioista huolimatta kai tässä videossa ihan asiaakin on.

2.8 / 5 (20 ääntä)

Julkaistu: 26.7.2016 12:22

Katsottu: 4742 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.8 / 5 (20 ääntä)

Last Week Tonight with John Oliver: Republican National Convention | "Demokraattien propagandaa, vassareiden valitusta, #CrookedHillary." Näistä asioista huolimatta kai tässä videossa ihan asiaakin on.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-07-26 18:56:03

+24333

<Lecimx>

Mä en oikee vieläkään tajua että miten se on huono juttu että kaveri haluaa pitää laittomat meksikaanit pois jenkeistä? :D Aina siihen vedotaan ja unohdetaan kummasti mainita se sana "laittomat" siinä yhteydessä.

17

Aika: 2016-07-26 13:14:07

+26984

<Lahden Sininen>

HEI SINÄ SIELLÄ TULEVAISUUDESSA JOS LUET TÄTÄ KOMMENTTIA! USAN PRESIDENTIN VAALIEN JÄLKEEN LASKE KUINKA MONTA LAST WEEK TONIGHT JAKSO ON ESITETTY TÄSTÄ JAKSOSTA ETEENPÄIN JOSSA MOLLATAAN DONALDIA TAI MOLLATAAN HILLARYA. KIITOS ETUKÄTEEN TÄÄLTÄ MENNEISYYDESTÄ, IHAN OK KESÄ, KOHTA ON KOTKAN MERIPÄIVÄT JA JENGI LÄHTEE SEKOILEE

13

Aika: 2016-07-26 16:30:32

+434

<sugaa>

huorapillu Propagandan tarkoitus on nimenomaan joko painostaa agendaa niin paljon että se otetaan faktana tai aiheuttaa niin paljon ristiriitaista informaatiota ettei ihminen enään tiedä mitä uskoa.

7

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
28.07.16 20:11

<PenZon> Mun korvaani on ainkin täysin hullua että murrikaanit eivät osaa edes harkita sitä mahdollisuutta että presidentti voisi olla kukaan muu kuin toinen tästä valtamedian valitsemasta kaksikosta. Ei sillä ettäkö sillä suurella todennäköisyydellä olisi mitään merkitystäkään, yhdysvaltain presidentti sätkii isoveljen siimojen tahtiin, oli se kuka tahansa. Tosin Trump saattaisi sätkiä arvaamattomammin ja se taas saattaisi olla sekä viihdyttävää että valaisevaa.

27.07.16 15:57

<Why> sugaa En osaa sanoa. Asun Suomessa.

27.07.16 13:43

<sugaa> Why Niin onhan talouspoliittisesti oikestolaiset liberaali valtiot kuten Sveitsi, Hong Kong, Singapore, Australia tai Uusi seelanti ihan hirveitä maita asua.

27.07.16 08:32

<Why> On pienen ihmisen hyvä ollut kun oikeisto on vallassa. Suuntaus on ollut hieno esim. kouluja ei kykene käymään muuta kuin rikkaiden kakarat. Kyttäsiat on vähentyneet. terveyshuolto on saatu tehokkaasi. Vain muutaman kymmenen kilometrin päähän lääkäriin. Rautatiet on saatu kuntoon hyvällä suunnittelulla. Joukkoliikennettä kehitetään muuallakin kuin pääkaupunkuseudulla. Työt jotka voisi tehdä missä päin suomea ei onneksi ole tungettu mihinkään kaupunkiin jossa pienipalkkaiset ei pysty asumaan. Työtä ei ole pakko ottaa vaikka se pienentäisi nettotuloja. Vassarit vittuun tuhlaamasta.

-1
27.07.16 05:47

<Da-gi> Aika epätoivosta... TRUMP TRUMP TRUMP TRUMP TRUMP !

26.07.16 23:10

<Dickbutts> Ah, libtardien itkua. Niin kaunista.

-5
26.07.16 21:34

<Shinobi> John Oliver - Mies, joka symppasi pakolaisvirtaa videokuvalla jossa haastateltiin pyörätuolissa ollutta tyttöä. Jätkän jutut asevideoista ja jenkkilän poliisien kiinteistöanastuksista olivat hyviä, nykyään tulee pelkkää SJW ja anti-Trump komediapropagandaa.

-2
26.07.16 18:56

<Lecimx> Mä en oikee vieläkään tajua että miten se on huono juttu että kaveri haluaa pitää laittomat meksikaanit pois jenkeistä? :D Aina siihen vedotaan ja unohdetaan kummasti mainita se sana "laittomat" siinä yhteydessä.

17
26.07.16 16:30

<sugaa> huorapillu Propagandan tarkoitus on nimenomaan joko painostaa agendaa niin paljon että se otetaan faktana tai aiheuttaa niin paljon ristiriitaista informaatiota ettei ihminen enään tiedä mitä uskoa.

26.07.16 16:21

<huorapillu> Trumpistavatvotaan niin paljo molempiin suuntiin, että en nyt tiedä sit yhtään onko se hyvä vai ihan paska ihminen ja miten jenkkien käy :O

26.07.16 13:14

<Lahden Sininen> HEI SINÄ SIELLÄ TULEVAISUUDESSA JOS LUET TÄTÄ KOMMENTTIA! USAN PRESIDENTIN VAALIEN JÄLKEEN LASKE KUINKA MONTA LAST WEEK TONIGHT JAKSO ON ESITETTY TÄSTÄ JAKSOSTA ETEENPÄIN JOSSA MOLLATAAN DONALDIA TAI MOLLATAAN HILLARYA. KIITOS ETUKÄTEEN TÄÄLTÄ MENNEISYYDESTÄ, IHAN OK KESÄ, KOHTA ON KOTKAN MERIPÄIVÄT JA JENGI LÄHTEE SEKOILEE

13
26.07.16 13:02

<MizoB> No onpas taas propagandaa naamioituna viihteeksi :) Vähän niinkuin Aku Ankka aikanaan. Tosin Aku jaksoi naurattaa.

-1
26.07.16 12:45

<RynkkyRitva> 6:12 :D

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Flying Finns - Amerikan valloitus

Flying Finns - Amerikan valloitus

4 118 katselukertaa

Death in WW1

Death in WW1

4 912 katselukertaa

WTF Compilation Week 4 March 2017

WTF Compilation Week 4 March 2017

4 135 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.