Quantcast

Lemmy Kilmister rasismista

4.57 / 5 (35 ääntä)

Julkaistu: 24.3.2016 10:07

Katsottu: 7711 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.57 / 5 (35 ääntä)

Lemmy Kilmister rasismista

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-24 11:29:54

+23270

<Kapa53>

Suomalainen rasisti= Ennakkoluuloja tummaihoisia kohtaan, todennäköisesti vähän juntti ja hölmö, ajattelematon. Lähi-idän rasisti = Bryssel ja Pariisi. Ihan kiva juttuhan toi rasisminvastainen viikko ja näin, mutta ongelmat taitaa nyt olla ihan muualla kuin siinä, että se perämetsän einari pelästyy kun kylään saapuu tummaihoinen.

29

Aika: 2016-03-24 15:52:43

+11310

<Genedz>

Hengasin Oulussa kerran yhden sudanista muuttaneen jäbän kanssa. Yritti pummata koko ajan rahaa, viinaa ja autokyytejä eri paikkoihin. Kertoi, että saa sossusta rahaa kun menee hieman huutamaan tiskille. Oli yllättäen myös veloissa. Jossain kotibileissä tämä ja hänen kaverinsa puhalsivat kotiteatterisarjan. Että jos Suomessa on suvaitsevaisuutta, niin tämä herra ratsasti sillä todella ylpeänä. Yökerhossa muuten tuli aika monta mustan munan metsästäjää uimaan sen liiveihin, mua ne eivät edes vilkaisseet :D Koulussa taas tavannut paljon fiksumpia afroja, jotka haluavat oikeasti tehdä duunia.

16

Aika: 2016-03-24 10:18:11

+1614

<Rksi>

Thats PEEEP dumb, It PEEEP PEEEP PEEEP and PEEEP ... Näin niitä epäselvyyksiä koraanin ja raamatun tulkinnoissakin tapahtuu ja sitten tehdään ristiretkiä/valloitus retkiä vääräuskoisten maille kun ruvetaan sensuroimaan jumalansa sanomisia.

13

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.03.16 10:55

<Lecimx> Kapa53 Hyi miten voit väittää että joku muu kun valkonen olis rasisti. Ei ole rasismia muutakun valkosilta toisille. (btw mustat on tutkimusten mukaan maailman rasistisinta porukkaa)

24.03.16 19:27

<PenZon> Rasismi ainakin suomessa täysin merkityksensä menettänyt termi. Esimerkiksi tilastotieto voi olla rasismia.

24.03.16 15:52

<Genedz> Hengasin Oulussa kerran yhden sudanista muuttaneen jäbän kanssa. Yritti pummata koko ajan rahaa, viinaa ja autokyytejä eri paikkoihin. Kertoi, että saa sossusta rahaa kun menee hieman huutamaan tiskille. Oli yllättäen myös veloissa. Jossain kotibileissä tämä ja hänen kaverinsa puhalsivat kotiteatterisarjan. Että jos Suomessa on suvaitsevaisuutta, niin tämä herra ratsasti sillä todella ylpeänä. Yökerhossa muuten tuli aika monta mustan munan metsästäjää uimaan sen liiveihin, mua ne eivät edes vilkaisseet :D Koulussa taas tavannut paljon fiksumpia afroja, jotka haluavat oikeasti tehdä duunia.

16
24.03.16 12:13

<sdabu> Sanoo tyyppi kellä on rautaristi kaulassa. Lemmy oli kova jätkä, kaikki kunnia sille, mutta ei mielestäni se pointti ollut tuossa. Eihän kukaan oikeasti vihaa vain vihaamisen vuoksi, kyllä siihen aina on jokin syy.

-2
24.03.16 11:46

<Thaliquid> Ennakkoluulo= Mahdollisuudet selvitä hengissä kasvaa 90%! Mieluummin kierrän n3eker1n kaukaa! vanha sanontakin kuuluu että mihin se koira karvoistaan pääsisi!

-6
24.03.16 11:29

<Kapa53> Suomalainen rasisti= Ennakkoluuloja tummaihoisia kohtaan, todennäköisesti vähän juntti ja hölmö, ajattelematon. Lähi-idän rasisti = Bryssel ja Pariisi. Ihan kiva juttuhan toi rasisminvastainen viikko ja näin, mutta ongelmat taitaa nyt olla ihan muualla kuin siinä, että se perämetsän einari pelästyy kun kylään saapuu tummaihoinen.

29
24.03.16 10:18

<Rksi> Thats PEEEP dumb, It PEEEP PEEEP PEEEP and PEEEP ... Näin niitä epäselvyyksiä koraanin ja raamatun tulkinnoissakin tapahtuu ja sitten tehdään ristiretkiä/valloitus retkiä vääräuskoisten maille kun ruvetaan sensuroimaan jumalansa sanomisia.

13

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Lemmy Kilmisterin hautajaiset

Lemmy Kilmisterin hautajaiset

6 493 katselukertaa

RIP Lemmy Kilmister

RIP Lemmy Kilmister

4 083 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.