Quantcast
Tuntematon

Libya & Gaddafi

Gaddafi yritti perustaa valuutan, joka on sidottu kultakantaan, eikä dollariin. Hän myös yritti perustaa uuden rahaliiton, joka ei toimisi maailmanpankin alla. Kuulostaako tutulta? https://fi.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy + /video/Adolf Hitler mies joka taisteli pankkeja/159358

3.95 / 5 (20 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 2.2.2016 08:23

Katsottu: 4410 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.95 / 5 (20 ääntä)

Libya & Gaddafi | Gaddafi yritti perustaa valuutan, joka on sidottu kultakantaan, eikä dollariin. Hän myös yritti perustaa uuden rahaliiton, joka ei toimisi maailmanpankin alla. Kuulostaako tutulta? https://fi.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy + /video/Adolf Hitler mies joka taisteli pankkeja/159358

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-02-02 13:25:18

+3202

<ahonenj>

Anje hyvin sanottu sielä. Mikä on vielä uskomatonta, suurin osa ihmisistä pitää tätä vieläkin foliohattuiluna. Sama juttu oli 2000-luvun alussa kun "foliohatut" väittivät, että USA pitää ihmisiä tarkkailussa salakuuntelemalla puheluita, seuraamalla tekstiviestejä, sähköposteja jne. Ja kuinka ollakaan, myöhemmin se paljastui todeksi. Jos haluatte enemmän tietoa asiasta, kannattaa katsoa http://www.imdb.com/title/tt4044364/

18

Aika: 2016-02-02 10:10:49

+7162

<Jallikka>

Linkki ei voi hyvin.

11

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
03.02.16 08:22

<Andy42> Tässä vähän nähdään, kuinka ollaan saatu ihmisille päähän rahan "pakollisuus". Meillä on resurssit tehdä vaikka mitä. Tarjota kaikille asuin mahdollisuudet, ruoka, periaatteessa kaikki mahdollinen. Aina vaan esteenä on tämä epämääräisistä Saksan pankeista lainattu raha. Raha pitäisi olla aina valtion säännöstelemää ja valtiossa oleva suora demokratia. Näin valtio voi pitää rahan määrää ja jakautumista silmällä. Suoralla demokratialla taas estetään hallituksen täysi sekoaminen ja paluu vanhaan riistokapitalismiin.

02.02.16 21:51

<kornimaa> https://www.youtube.com/watch?v=6703lMTNcSE Tässä sama suomi teksteillä.

02.02.16 20:48

<torsponaattori> Pakko olla totta koska internet

-6
02.02.16 17:10

<hammu> linkki ei toimi.

-3
02.02.16 17:09

<labani> Venäjä, Kiina ja Assad oli hankkeessa mukana. Kuinkas sitten kävikään. Venäjälle piti keksiä pakotteita ja Assad piti yrittää syöstä vallasta.

-3
02.02.16 16:08

<PenZon> Voihan tätä nimittää foliohattuiluksi tai ihan miksi huvittaa, ei se tosiasiota muuta. Ja kyllä se jokaiselle analyyttisesti aihetta ajattelevalle on aika selvää kauraa että kaikki tässä mennään saman narun perässä ja sitä narua kiskovat juutalaiset pankit.

02.02.16 13:25

<ahonenj> Anje hyvin sanottu sielä. Mikä on vielä uskomatonta, suurin osa ihmisistä pitää tätä vieläkin foliohattuiluna. Sama juttu oli 2000-luvun alussa kun "foliohatut" väittivät, että USA pitää ihmisiä tarkkailussa salakuuntelemalla puheluita, seuraamalla tekstiviestejä, sähköposteja jne. Ja kuinka ollakaan, myöhemmin se paljastui todeksi. Jos haluatte enemmän tietoa asiasta, kannattaa katsoa http://www.imdb.com/title/tt4044364/

18
02.02.16 10:55

<kuli78> Nuo jutut on mitä ilmeisimmin legendaa mitä tuossa pätkässä tulee. Mutta se on totta, että koska meni astumaan sionistisen pankkimafian varpaille Gadaffi piti teurastaa natoterroristien toimesta julkisesti ja raa-asti. Niinkuin kävi mm. Saddamille ja JFK:lle. Ne tyypit jotka sen harjanvarren sen aunariin survoivat olivat ilmeisesti jenkkien palkka"vapaus"taistelijoita. Samoja joita Libyan jälkeen ryhdyttiin roudaamaan Syyriaan ja joita on Eurooppa täynnä matukaaoksen takia. Saksassa epäillään olevan yli 8000 isis taistelijaa. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016020221051092_ul.shtml

02.02.16 10:48

<qggq> Jews...

02.02.16 10:10

<Jallikka> Linkki ei voi hyvin.

11

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Gaddafin Libya

Gaddafin Libya

5 136 katselukertaa

The Truth About Libya

The Truth About Libya

5 843 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.