Quantcast

Litteä maa keskustelu

Mielenkiintoista keskustelua. :D

4.65 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 15.11.2015 20:12

Katsottu: 6606 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.65 / 5 (14 ääntä)

Litteä maa keskustelu | Mielenkiintoista keskustelua. :D

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-11-15 23:24:00

+34326

<maksamakkara>

katsoin koko jutun ihan illan vietteeksi ja täytyy sanoa, että oli trolli tai ei niin hullun kanssa ei oikeasti kannata keskustella (enkä edes usko että oli trolli, kun oli niin hyvin valmistautunut). meillä ihmisillä on se "huono" luontainen tapa että yritämme ymmärtää toista ihmistä ja nähdä asia myös hänen kannaltaan. no, tämä ei ole hyvä asia jos on toinen on hullu. mielenterveys kuten myöskin mielensairaus ovat tarttuvia, eikä näin siis mielisairaiden seurassa pitkällinen oleskelu ole ihmiselle hyväksi. mielisairaalle taas on hyväksi oleskelu henkisesti terveiden ihmisten seurassa.

14

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.11.15 15:39

<Manners> Erittäin mielenkiintoinen keskustelu. Jotenkin heikko mieleni ottaa pointteja tosta väärästä teoriasta, koska mitä en voi itse todistaa ei välttämättä ole totta. Joku päivä varaan matkan etelänavalle ja käyn kopistelemassa kepillä kupua.

17.11.15 05:20

<Manko> Buddjamainen itsehillintä kyllä kaverilla. koko pätkä tuli katottua eikä kaduta yhtää.

16.11.15 22:25

<MrFiufaufou> Tällä jätkällä on takanaan 30v keskustelut filosofiasta. Kannattaa tutustua tarkemminkin heppuun.

16.11.15 18:41

<carttix> Mahtavia nuo jäbän ilmeet kun prosessoi paskanpuhetta :D

16.11.15 17:09

<newbie821> Täähän oli hassua kuunneltavaa, ei ole fysiikka kummallakaan ihan täysin hallussa, mutta tuo soittaja oli kyllä täysin pihalla.

16.11.15 17:06

<DjBes> Missä näitä on lisää?

16.11.15 15:46

<arnold90> TUNTI... VARMAAN JOO ALAN KUUNTELEE ÖÖÖ EN...

-17
16.11.15 15:45

<VeikkoVälikäsi> Siis nykyään voi jo melkein jokainen melko pienellä budjetilla itse todeta on maapallo litteä vai pyöreä. Kaasuilmapallolla vain tallettava kamera taivaalle tarpeeksi korkealle kyllä sen litteän ja pyöreän ero sieltä kuvasta pitäisi eroittaa. Jos ei tajua niin tehkää pienoista maapallo ja pienois maalitteä jota kuvaatte.

16.11.15 14:11

<Ocarina> Olisi aika hurjaa jos soittaja olisikin 100% oikeassa :D

16.11.15 12:45

<SpeechMan> Aikoinaan tuli luettua noita Flat Earth Societyn juttuja. Aluksi ihan mielenkiintoista settiä, mutta kuten tästäkin huomaa, mitä monimutkaisempiin asioihin mentiin, sitä huterammiksi selitykset muuttuu. Kannattaa kuitenkin lueskella jos on tylsää, osa pohdinnoista on ihan toimivalta pohjalta.

16.11.15 09:54

<MizoB> Filosofisesti ihan mielenkiintoinen keskustelu, sillä minäkin vain luotan siihen että minulle kerrottu tieto on faktaa. En ole koskaan omin silmin nähnyt maapalloa tarpeeksi kaukaa todetakseni sen olevan pyöreä :)

16.11.15 00:03

<Pirimus> Kaveri sanoo että on sanonut jokaiselle tutulleen maapallon olevan litteä. Kuvitelkaapa sinun kaverisi tulevan puhumaan siitä sinulle vakavalla naamalla. Huh huh... Vaikka olen totuuden kannalla niin vaikka itse tulisin johtopäätökseen että maapallo on litteä ei olisi kyllä rohkeutta alkaa siitä saarnaamaan. Ei sitten millään.

15.11.15 23:24

<maksamakkara> katsoin koko jutun ihan illan vietteeksi ja täytyy sanoa, että oli trolli tai ei niin hullun kanssa ei oikeasti kannata keskustella (enkä edes usko että oli trolli, kun oli niin hyvin valmistautunut). meillä ihmisillä on se "huono" luontainen tapa että yritämme ymmärtää toista ihmistä ja nähdä asia myös hänen kannaltaan. no, tämä ei ole hyvä asia jos on toinen on hullu. mielenterveys kuten myöskin mielensairaus ovat tarttuvia, eikä näin siis mielisairaiden seurassa pitkällinen oleskelu ole ihmiselle hyväksi. mielisairaalle taas on hyväksi oleskelu henkisesti terveiden ihmisten seurassa.

14
15.11.15 22:25

<eitoimirec> 38:04 Priceless....

-1
15.11.15 20:57

<Chandler> Kuka jaksaa jauhaa tunnin ilmeisen trollin tai vähä-älysen uskovaisen kanssa. Asioiden kyseenalaistaminen voi tuoda uusia näkökulmia ja mutta ei kait enään kukaan 2000-luvulla tosissaan kuvittele maan olevan litteä.. muutakuin korkeintaan jossain lähi-idässä missä kiinni juostu vuohi tarkottaa seksiä ja ruokaa.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Maa on litteä

Maa on litteä

4 781 katselukertaa

Finding the Curve - Episode 1

Finding the Curve - Episode 1

3 640 katselukertaa

chakrami

chakrami

5 772 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.