Little Britain - Sexual Exploits

Härskiä komediaa.

4.61 / 5 (36 ääntä)

TÄMÄ VIDEO ON LUOKITELTU SENSUROITAVAKSI

Käytämme sivustollamme suodatusta, joka suodattaa K-15 materiaalin pois näkyvistä perheen pienimmiltä. Jotta voisit tarkastella suodatettua mediaa, sinun täytyy olla Riemurasian rekisteröitynyt käyttäjä sekä yli 15-vuotias.

Voit rekisteröityä Riemurasiaan klikkaamalla tästä.

Julkaistu: 27.12.2012 15:33

Katsottu: 9124 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.61 / 5 (36 ääntä)

Little Britain - Sexual Exploits | Härskiä komediaa.

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
29.12.12 04:20

<ikone> <WremahThD> Opettele evoluutiota. Ihmiselle isot lihakset ovat luonnottomia aivan muiden syiden kuin joidenkin hiertymien takia. Ketään ei kiinnosta missä perseessä asut. Enkä edelleenkään tajua miten tuo liittyy mitenkään alkuperäiseen kommenttiini. Onko siis oikein julkisesti nöyryyttää kiertäjäkalvosimensa hajoittanutta keihäänheittäjää, tai nenäänsä murtanutta nyrkkeilijää, jos nuo lajikohtaiset vammat ja ongelmat ovat niin olennaisia?

-1
28.12.12 02:24

<WremahThD> <ikone> ymmärrätköhän nyt yhtään mistä puhun? Ja kyllä steroideilla kasvatetut yli-isot lihakset haittaavat liikkumista. Keho ei anna kasvattaa sinun luonnottomia lihaksia, koska se vaikeuttaa liikkumista, mömmöillä se sivuutetaan ja sitten on tuloksena mm. aliliikkuvat kädet, pingiviinikävely isojen reisien vuoksi, hiertymiä sisäreisissä sekä kainaloissa jne... Minä olen torniosta kotoisin, täältä on lähtenyt aika paljon voimamieskuuluisuuksia liikkeelle, kyllä minä olen nähnyt millaista tallustelua on ihmisellä joka on 30 vuotta steroideja käyttänyt.

28.12.12 01:00

<Jugie> <ikone> no sulla kyllä ei ole hajuakaan, että mistä on kysymys.

27.12.12 23:08

<ikone> WremahThD: Isoimpia suomalaisia. Eikä se mitään normaalia liikkumista haittaa, mistähän olet tuon käsityksen saanut? Kestävyyskunto ei varmasti ole mitään juoksijan tasoa, mutta onko se edes välttämätöntä. Ja miten ylipäätään se oikeuttaisi toisen ihmisen julkiseen nöyryytykseen?

-1
27.12.12 23:04

<ALmightyAL> alastomia miehiä eikä k-15?

27.12.12 22:34

<WremahThD> <ikone> Eikös se riipu siitä onko herra sellainen kävelevä lihavuori? Lihaksikas ihminen on eria sia kuin sellainen, jonka lihakset haittaavat jo normaalia liikkumista.

27.12.12 20:56

<nesta47> Toi vaalee on astetta kovempi kaveri...saanu treenattua kaljamahan sikspäkin alle!

27.12.12 20:50

<_Lore_> Riemurasialaisen muna oli näkyvillä.

27.12.12 18:31

<ikone> Kerran olin serkun kanssa baarissa. Kyseinen tyyppi kisailee bodybuildingissa, ja on aika vaikuttavan näkönen. Hetken aikaa olin kateellinen, mutta kun yli 9000 jonnea heitti "tol on sit varmaa tosi pien muna :DDDDD" -läppää aivan kuuloetäisyydellä, ei käynyt kateeksi lainkaan. Varmasti ihan pari tuntia mennyt sitä kroppaa työstäessä, ja vapaa-aikana bodykulttuurin ulkopuolella ollaankin sitten pienimunaisia ja tyhmiä hormonisikoja huolimatta kuinka vitusti sitä koulua on käyty, tai mitä löytyy housuista.

-1
27.12.12 17:30

<Kypyli> Mitä isommat lihakset, sitä pienemmät munat. :D

27.12.12 17:09

<folium> i love sex with a woman, its one of my favourite kinds.

27.12.12 16:04

<Kyylääjä> missä k-15?

27.12.12 15:57

<Flinck> Westboro babtist churchin suosikkijakso

27.12.12 15:51

<kevlar> Mikä tässä oli komediaa, normi bodareita?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Painajaisuni

Painajaisuni

6 269 katselukertaa

Milo Yiannapolous

Milo Yiannapolous

3 300 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.