Quantcast
Tuntematon

Little girl loves her kitten.

2 / 5 (13 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 12.9.2011 15:37

Katsottu: 7113 kertaa

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2 / 5 (13 ääntä)

Little girl loves her kitten.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2011-09-12 16:40:01

+663

<Tervaneekeri>

Itse en uskaltaisi antaa eläintä lapsen käsiteltäväksi ennen kuin se oppii käymään paskalla itse. Ihan vaan sen takia, kun siinä yleensä käy joko niin, että lapsi satuttaa eläintä koska on niin tyhmä ja ei ymmärrä että eläin kärsii eikä se kuuntele puhetta, josta yleensä seuraa, että se eläin ottaa hermoon ja satuttaa kyseistä idioottilasta ja vaikkei se kävisikään tämän kimppuun, niin eläimellä ei siinä kuitenkaan ole mitenkään erityisen mukava olla.

22

Kommentit (20)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
07.06.12 01:07

<mc_none> Mohnake voi kuule kun on niitä opetettu, mutta mitä sinä tekisit siinä tilanteessa, kun sulle on sanottu monesti, että ei käydä kiinni ja silti ne kakarat ärsyttää ja heittelee kivillä ynnä muuta shaibaa mitä ne idiootit keksii, vaikka selvästi on sanottu, että jätätte sen koiran rauhaan. jos sattuu hetkeksi välttämään katseensa, niin jo on yksi naapurin pennuista koiran kimpussa.. Naapurin vanhemmat kyllä tietää, mitä lapset on tehny, mut eikun ei mene niille perille. Katotaa sitten kun kunnolla purasee johki sääreen, niin josko sitte he asialle tekisivät jtn:)

15.09.11 22:04

<Epäilijä> Naapurin likka 12vuotiaana puristi vahingossa kääpiöhamsterinsa kuoliaaksi. Se tosin ei ymmärrä että muita voi sattua, eikä sen velikään. Joku synnynäinen vika :/

15.09.11 09:08

<Mohnake> Löytyy vissiin juu, mutta se on sitten omistajan asia, että hoitaako koiransa kuntoon eikä niiden. Omistajanhan vastuulla ne lemmikit on.

14.09.11 23:26

<Kimm0h> Mohnake <-- Asiahan on mahdollisesti noin, mutta mistä tiedät mitä ne naapurin kakarat ovat mahdollisesti tehneet? Koska kyllä niitä perkeleen paskahomokakaroita aina löytyy joiden äö on negatiivinen.

14.09.11 20:30

<Mohnake> Mc_none, tehkää koirillenne jotain. Ei vaikuta oikein hyvälle se, että koiran omistaja asettaa omien koiriensa ongelmat muiden syyks. Ne voi kyllä tottua pikkulapsiin jos vaan ne totuttaa oikealla tavalla. Katso vinkkejä vaikkapa "Koiran ja isännän käytöskoulusta".

13.09.11 08:21

<helvetinhomo> Niinpä niin. kuten terva(...) sanoi. kuristusotteelle kissa ssyliin -_-

13.09.11 07:50

<Hakeem_the_Dream> That baby girl sure caressess her pussy... What!?

13.09.11 01:30

<Mikkikii> perkele että vihaan ihmislapsia

13.09.11 00:32

<Jack-Nilsson> tota vitun pikku äpärää ois pitäny potkasta päähän ku se alko itkemää olis pitäny sen jälkee sen vitun turpansa kiinni ja heittäny sitte tollasen paska kakaran kaatsille! :)

12.09.11 22:47

<Nostralis> niin paljon vihaa... niin paljon...

12.09.11 22:11

<CCoach> ei tuo lapsi tossa sitä nyt niin huonosti käsittele, ja vanhemmat vieressä opastaa vielä että hellästi. Aikasemmin oli video missä se muksu läpsi koiraa päähän eikä isä tehny mitään muuta ku kuvas. Tää video on mun mielest ihan asiallinen kuitenki :D

12.09.11 21:19

<gmo> kissaa vituttaa.. vitun huora pentu päästä se kissa nyt menemään voi vitun lepakko !

12.09.11 19:56

<ladamanne> Mä oon aaro, ja tässä on mun perskarva vili..

12.09.11 18:31

<CCoach> mun kissa tykkää whiskasista ja mä tykkään mun kissasta

12.09.11 16:40

<Tervaneekeri> Itse en uskaltaisi antaa eläintä lapsen käsiteltäväksi ennen kuin se oppii käymään paskalla itse. Ihan vaan sen takia, kun siinä yleensä käy joko niin, että lapsi satuttaa eläintä koska on niin tyhmä ja ei ymmärrä että eläin kärsii eikä se kuuntele puhetta, josta yleensä seuraa, että se eläin ottaa hermoon ja satuttaa kyseistä idioottilasta ja vaikkei se kävisikään tämän kimppuun, niin eläimellä ei siinä kuitenkaan ole mitenkään erityisen mukava olla.

22
12.09.11 16:39

<Tapolako> "Meiän Pia-Maria ei tykkää kisusta enään koska se on niin iso eikä jaksa leikkiä, ei me sitä alettu ruokkimaan ku ei siitä oo enää mitään iloa. Heitettiin se pihalle muitten kissojen sekaan."

12.09.11 16:27

<Sultsu> sitten kun kissa kasvaa aikuiseksi se heitetään auton ikkunasta ulos jossain syrjäsellä metsätiellä

12.09.11 15:51

<anzyi> niitä ei ole :(

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

My Sweet Philatelic Girl

My Sweet Philatelic Girl

2 465 katselukertaa

Erilainen barbie girl tanssi

Erilainen barbie girl tanssi

8 008 katselukertaa

Like Ari Paataja

Like Ari Paataja

4 414 katselukertaa

Tinder fail

Tinder fail

5 450 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.