Quantcast

Maahanmuutto pähkinänkuoressa

Vanha video, mutta silti ajankohtainen

4.68 / 5 (42 ääntä)

Julkaistu: 25.3.2015 18:42

Katsottu: 10454 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.68 / 5 (42 ääntä)

Maahanmuutto pähkinänkuoressa | Vanha video, mutta silti ajankohtainen

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-03-25 18:46:35

+4966

<blackwater park>

Monettakohan kertaa tämä on rasiassa. Noh ei haittaa, asiaa se on kumminkin.

32

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.09.15 14:48

<analdriller6000> menin saksassa sanomaan että ihmisiä pitäisi auttaa niitten omassa maissa eikä tehdä tätä massa maahanmuutto politikkaa niin haukkuivat rasistiksi ja uhkasi hakata minut

27.03.15 21:52

<simeooni> joka vuosi kun tämä tulee rasiaan annan sille 5/5

27.03.15 16:20

<Korho> Olipas rasistinen video.

27.03.15 12:55

<Lecimx> Vaikka kuinka monta tuhattasataamiljoonaa ihmistä tänkin on nähny jo mutta onko mitään tapahtunu? Onko asioista päättävät ihmiset oikeesti niin vitun tyhmiä että ne ei edes ymmärrä näin yksinkertasta demostraatiota tästä asiasta? Ja ihan varmasti on joku Pate peräseinäjoelta on lähettäny tän jokaselle kansanedustajalle suomessakin ja ruottissakin ihmeellisen sähköpostin löydettyään. Mutta ei..

26.03.15 12:43

<Captain Jack Sparrow> Oikeisti me ollaan kusessa kohta. Noita alkaa sikiämään tuolla niin paljon että meillä ei yksinkertaisesti ole varaa ruokkia ja juottaa kaikkia enää. Mitä tapahtuu kun alkaa iskeä nälkä mutta naapurilla on ruokaa?

26.03.15 11:21

<hookkan> Väsynyt Mies En tietenkään väitä. :D Mutta Sain halutun reaktion aikaiseksi. Pointtini olikin juuri olla sarkastinen ja todeta, että työperäiselle maahanmuutolle ei ole Suomessa tällä hetkellä mitään tarvetta, kun työttömyys-% huitelee 10% hujakoilla. Ja juuri niinkuin totesit, nekin työpaikat jotka ovat avoimessa haussa, ovat sellaisia joilla ei Suomea tai niiden tekijöitä pelasteta. Eli lisää vaan niitä mamuja tänne töitä tekemään! Olemassa olevistakin varmaan alle 50% töissä.. :D

26.03.15 09:20

<Väsynyt Mies> hookkan Väitätkö sinä, että työvoimatoimiston listoilla on yli 300000 avointa työpaikkaa?? Ei varmasti ole. Niitä on tällä hetkellä noin 30000 ja niistäkin osa on kesätyöpaikkoja. Vakituisista työpaikoista iso osa on sitten näitä puhelinmyyjiä ja siivoojia eli töitä joista maksetaan niin kehnoa palkkaa, että vaikka sen sattuisi saamaankin työehtosopimuksen mukaan, ei sillä tahdo tässä matalan kustannustason maassa pärjätä. Useimmiten sitä palkkaa vaan ei saa edes sen TES:in mukaan. Siivousala esimerkiksi on yksi pahimmista työehtojen polkijoista.

26.03.15 02:17

<bör> ongelma on se, että tänne otetaan niitä mamuja jotka tulevat elämään fattan rahoilla ja haistattaa vitut yhteiskunnalle

25.03.15 23:58

<hookkan> Alieninpaska Suomessahan on tällä hetkellä niin paljon avoimia työpaikkoja, että ei meinaa omat hakiat riittää paikkojen täyttämiseen. Joten kyllähän niitä mamuja tänne tarvitaankin paikkaamaan sitä työvoimapulaa mistä ollaan pitkään puhuttu. Ainiin.. Ja mamuthan tunnetusti työllistyvät muutenkin kantaväestöä paremmin. Sanoinpahan vaan

-10
25.03.15 23:05

<Alieninpaska> Ja siksihän näitä mamuja otetaan tänne, että tekisivät ne huonoimmat ja huono palkkaisimmat työt, koska eihän esim. 10vuotta nokialla töitä tehnyt hae sata varmasti enää siivojaksi ym.

25.03.15 21:56

<mt58> Ja sitten kun niitä köyhien maiden kansalaisia avustetaan sinne kotimaihinsa, niin nehän rupeaa lisääntymään kuin kärpäset haaskalla.

25.03.15 20:06

<valtakunta> ...laskettua (paitsi herra Isorikkaan). Mutta mitä hemsveetiä me kerrotaan kansalaisille? No, Pena sen sitten keksi ihan loppumetreillä ja veti ässän hihasta. KULTTUURIA PRKL! Sitähän näille puupäille pitää saada ja jos se ei riitä, niin työvoimapulahan meille on iskemässä. Kappas kappas, näin saatiin sitten Bilderbergin kekkereissä kavereiden kanssa keksittyä uusi keino rikastua lisää. Näin se kesämökkikin pysyy omalla rannalla.

-3
25.03.15 20:02

<peena> Nuo loput purkkapallot Suomeen paikkaamaan työvoimavajetta

25.03.15 20:01

<valtakunta> Foliohatut tiukasti päähän, nyt tulee räknäilyä. Jospa onkin niin, että herra Isorikas on huomannut kiinalaisten tekevän työtä aikalailla halvemmalla mitä täällä tehdään ja silti Kiinan herra Isorikkaat saavat suuria hilloja. Kesämökin siirto Kiinan paskaisille riisipelloille ei oikein houkuttele ja se kiinalainen isorikas mulkero vetää isompia masseja kuin läntinen virkaveljensä. Jospa tuommekin Kiinan tänne. Roudataan mamuja laivalasteittan tänne. TADAA! Jossain vaiheessa nämä saattavat eksyä työelämään, pienemmällä palkalla ovkoors, tämän jälkeen saadaankin näppärästi kaikkien palkkoja...

-2
25.03.15 18:46

<blackwater park> Monettakohan kertaa tämä on rasiassa. Noh ei haittaa, asiaa se on kumminkin.

32

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Maahanmuutto ja TTIP

Maahanmuutto ja TTIP

6 012 katselukertaa

Maahanmuutto

Maahanmuutto

8 984 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.