Quantcast

Maahanmuutto

Päivitetty versio siitä miksi maahanmuutto ei tule koskaan toimimaan

4.86 / 5 (96 ääntä)

Julkaistu: 13.1.2015 11:20

Katsottu: 8985 kertaa

Kommentit: 31 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.86 / 5 (96 ääntä)

Maahanmuutto | Päivitetty versio siitä miksi maahanmuutto ei tule koskaan toimimaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-01-13 12:12:57

+8271

<kuli78>

Klassikkovideo sopisi nayttää jo yläasteella jokaisella yhteinkuntatiedon tunnilla. Itseasiassa tämän katsominen pitäisi tehdä pakolliseksi jo peruskoulussa. Jo tuon presentaation perusteella ymmärtää miten turhaa humanitaarinen maahanmuutto on. Varsinkin muslimimaahanmuutto pitää ensi tilassa lopettaa ja potkaista niistäkin kaikki rikolliset ulos, ja niitähän riittää. Mm. Tanskassa 80% vangeista on jo muslimeita, että silleen.

66

Aika: 2015-01-13 12:53:36

+39967

<piran>

Välillä tuntuu, että suomen päättäjät on sisäistäneet tämän luennon opetuksen niin, että suomeen otetaan ne laiskimmat ja tyhmimmät.

27

Aika: 2015-01-14 08:43:21

+80717

<pebblo>

Ei päättäjiä kiinnosta hittojakaan maailman pelastaminen ja köyhien auttaminen :D Halpatyövoiman haalimisella EU:n ja jenkkien alueelle on ihan sama efekti kuin yritysten siirtymisellä halpatyövoima-alueille. Kun on riittävästi työvoimaa, jotka ovat valmiita tekemään työt halvemmalla niin palkkatasot laskevat ja toimareille jää enemmän rahaa pussiin. Vai minkä takia arvelette, että joka helvetin työmaalla on virolaiset ja venäläiset kyhäämässä? Onko ne muka niin paljon ammattitaitoisempia kuin suomalaiset?

5

Kommentit (31)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
15.01.15 02:24

<Timppa102> Harmi vain että koko videon lähtökohtana on se virheellinen oletus, että pakolaisia otettaisiin tarkoituksena korjata lähtömaan taloudellista tilannetta. Pakolaiset ovat maista joissa heidän henkensä on uhattuna, sodan, syrjinnän tai vastaavan takia. Näin ainakin teoriassa pitäisi olla, käytäntö voi toki olla vähemmän ideaali. Tietysti näiden maiden tulee lopulta ratkaista omat sisäiset ongelmansa, mutta ajatus siitä että emme auttaisi kärsiviä, koska emme pysty koko ongelmaa korjaamaan on jokseenkin itsekäs.

15.01.15 00:08

<Valkoinenkuolema> No nyt saatiin jo juutalaisten salaliitotkin menoon mukaan ... huhhuuh

14.01.15 20:11

<jackson> Jos mulla ois tulevaisuus tiedossa ja käytössä pikakelaus nappi voisin katsoa kuinka eurooppa muslimoituu parissa sadassa vuodessa täysin ja sitten taistelvat venäjän ja kiinan kanssa joka eivät päästä ihmisiä sinne. Onneks elän enään vain 70 vuotta

14.01.15 08:43

<pebblo> Ei päättäjiä kiinnosta hittojakaan maailman pelastaminen ja köyhien auttaminen :D Halpatyövoiman haalimisella EU:n ja jenkkien alueelle on ihan sama efekti kuin yritysten siirtymisellä halpatyövoima-alueille. Kun on riittävästi työvoimaa, jotka ovat valmiita tekemään työt halvemmalla niin palkkatasot laskevat ja toimareille jää enemmän rahaa pussiin. Vai minkä takia arvelette, että joka helvetin työmaalla on virolaiset ja venäläiset kyhäämässä? Onko ne muka niin paljon ammattitaitoisempia kuin suomalaiset?

14.01.15 00:28

<karju> GB53 Mitä rikkaampi maa, sitä pienempi syntyvyys, joten ei, ei se räjähtäisi käsiin. http://www.unric.org/fi/ajankohtaista/26268-unfpan-vaeestoeraportti-aeaerimmaeinen-koeyhyys-vaehenee-mutta-tuloerot-kasvavat-

-1
13.01.15 20:07

<TinQQ> Lahjoita afrikan lapselle koulutus ja lahjoitat samalla työpaikkasi.

-2
13.01.15 18:52

<Ässis> On totta ettei kouluttamattomia ja traumatisoituneita maahanmuuttajia tänne kannata ottaa, mutta länsimaiden pitää ehdottomasti auttaa köyhien maiden kansaa kouluttautumaan. Ja moni kehitysmaiden viljelijä ym. suorastaan ryöstetään länsimaisten yhtiöiden toimesta. Kyllä esim. Afrikan maiden ahdinko on paljon meidänkin vika, jo siirtomaa-ajoilta asti.

13.01.15 16:57

<eazyeer> Mitä jos vain lopetettaisiin kaikki apu köyhiin maihin ja ainut apu jota tarjottaisiin olisi miljoonia ilmaisia kondomeja. Köyhien maiden olisi alettava suunnittelemaan itsensä auttamista ja ajatella vähän pidemmälle aikavälille. Toki rikkaat maat vois lopettaa/vähentää köyhien maiden luonnonrikkauksien rosvoamisen tai maksaa kunnon maksuja köyhille maille viemistään luonnonrikkauksista. Monimutkainen juttu johon on vaikea löytää ratkaisua. Ylikansoittuminen tulee tuhoamaan maapallon tätä vauhtia, köyhissä maissa syntyy kymmeniä lapsia per muija ja sen olisi ensimmäiseksi loputtava.

-2
13.01.15 16:39

<perseinari> Massamaahanmuutto ja valtavien ihmismassojen siirteleminen aiheuttaa tottakai myös kulttuurillista konfliktia ja sekaannusta. Mä ainakin haluan että Suomi pysyy suomalaisena, ja että mun ei tarvitte kotimaassani eläessäni häpeillä ja varoa omia tapojani, perinteitäni ja mieltymyksiäni. Enkä mä myöskään halua joutua kattomaan ja sietämään joitain täysin tänne kuulumattomia tapoja ja asioita.

13.01.15 16:25

<aleksi_i> "Tämä on rasismi!" T: valkoisista pikkutytöistä tykkäävä muslimihomo(...).

13.01.15 16:18

<perseinari> Uskomattoman loistava video. Juuri näinhän se menee, ei köyhiä kansoja voida auttaa siten että siirretään osia köyhistä kansoista rikkaisiin maihin. Kyse kun on kuitenkin kymmenistä ja sadoista miljoonista ihmisistä, eli ihan valtavista määristä. Ja lisäksi kun näiltä massoilta puuttuu hyvin usein edellytykset sopeutua rikkaiden maiden oloihin ja työmarkkinoille.

13.01.15 15:59

<Beattila> Maan omat resursit täytyy riittää maan populaation ravitsemiseen, jos resurssit ei riitä fuck 'em. Se on aivan sama mitataanko se resurssi viljan vai teknologian tuotossa, sillä pitää kyetä ruokkia kansa. Africassa resurssien tuotto ja käyttö ei mene yhteen populaation kanssa joten fuck 'em. Niin kuin mainoksessa sanottiin "mieti african nälkiintynyttä lasta", niin mieti sinä, koska avustajat ei miettinyt. "Auttamalla" yhtä luo kymmenen lisää kärsivää. Tuollainen moralismi on sairasta.

13.01.15 15:26
13.01.15 15:21

<Kapuski> Tuosta puheesta helposti saa saa helposti sen käsityksen, että maahanmuutto on hyvä asia. Ei humanitaarisista syistä, vaan koska me saamme kaavittua kerman päältä omaan yhteiskuntaamme.

-1
13.01.15 15:02

<Nazaron> Hyvä video mutta mulla tuli nyt vaan mieleen että siis puhuttiinko tossa pelkästään siitä kuinka monta maahanmuuttajaa jenkkilä ottaa vuodessa? mites muut maat? No joka tapauksessa en pidä maahanmuuttoa missään nimessä järkevänä, kiina hyvä esimerkki e-kehitysmaasta mihin vietiin teollisuus, vittuako ongelmia tänne laahaamaan

-1
13.01.15 14:17

<retardable> Oli kyllä niin rebublikaani-propagandaa, eihän se perimmäinen tarkoitus ottaa maahanmuuttajia, varsinkaan jenkeissä, ole se että autetaan köyhiä maita, tai että se olisi ratkaisu köyhyyteen, vaan läskit jenkit eivät halua tehdä ns. "paskahommia" joita meksikolaiset ja muut maahanmuuttajat tekevät edullisesti. Tilannetta on vaikea verrata Suomeen, koska suurin osa suomeen maahanmuuttavat tulevat töihin, sen sijaan suomeen pakolaisina tulleet, niiden tilanne on lähtökohtasesti päin helvettiä ja päin helvettiä ne elävät sitten suomessakin, ja onhan se huomattu, ettei se ole oikea ratkaisu.

13.01.15 13:51

<Nazried> Hauskaa että Israel on erittäin maahanmuuttovastainen, mutta valtamediassa se on hyvä juttu.

13.01.15 13:01

<GB53> no tätähän ne ei tietenkään tee, koska on paljon kivempi ostaa risteilyaluksia, jalkapallojoukkueita, jumbojettejä, pilvenpiirtäjiä, loputtomat määrät lamborghineja loputtomiin autotalleihin seisomaan jne.. ennemmin ku antaa OMAA rahaa muille. nojoo onhan niitä kaiken maailman bill gates- säätiöitä jotka jakaa satoja miljoonia rahaa, mutta ei se tuossa 131,5 TRILJOONASSA tunnu yhtään missään. no ei siinä. onhan se ihan kohtuullista, että yksi sadasosa ihmiskunnasta omistaa puolet ihmiskunnan varoista..

-5
13.01.15 12:57

<GB53> samalla vois varmaan tehä videon siitä, että jos maailma rikkain prosentti luovuttas siitä 131,5 triljoonasta dollarista (131,5x1 000 000 000 000 000 000 = 10^{18} = (10^6)^3, piti wikipediasta itekkin varmistaa kuinka monta nollaa siihen tulee on se niin järetön luku) jonka ne omistaa tällä hetkellä (vajaa 50% maailman rikkauksista) edes murto-osasen näille köyhille niin mitä tapahtuisi? olisko maailma parempi paikka? oisko ihmiset onnellisempia tai hyvinvoivempia? oisko vähemmän sotaa tai nälänhätää? vai räjähtäskö väestönkasvu kenties enemmän käsiin? entä ympäristön saastuminen jne?

13.01.15 12:53

<piran> Välillä tuntuu, että suomen päättäjät on sisäistäneet tämän luennon opetuksen niin, että suomeen otetaan ne laiskimmat ja tyhmimmät.

27
13.01.15 12:22

<MizoB> Tää on suhteellisen vanha video. Muistan kun näin tämän ekan kerran ja tosiaankin havahduin siihen miten omahyväistä "imagon kiillotusta" tuo humanitaarimaahanmuutto oikeasti onkaan.

13.01.15 12:12

<kuli78> Klassikkovideo sopisi nayttää jo yläasteella jokaisella yhteinkuntatiedon tunnilla. Itseasiassa tämän katsominen pitäisi tehdä pakolliseksi jo peruskoulussa. Jo tuon presentaation perusteella ymmärtää miten turhaa humanitaarinen maahanmuutto on. Varsinkin muslimimaahanmuutto pitää ensi tilassa lopettaa ja potkaista niistäkin kaikki rikolliset ulos, ja niitähän riittää. Mm. Tanskassa 80% vangeista on jo muslimeita, että silleen.

66

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Maahanmuutto ja TTIP

Maahanmuutto ja TTIP

6 013 katselukertaa

Maahanmuutto pähkinänkuoressa

Maahanmuutto pähkinänkuoressa

10 455 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.