Quantcast

Machete Kills Again ... IN SPACE!

Fake trailer

3.87 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 20.11.2013 20:23

Katsottu: 5525 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.87 / 5 (11 ääntä)

Machete Kills Again ... IN SPACE! | Fake trailer

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
21.11.13 18:37

<Squdi> Ja tuosta propagandasta että miten vitussa Rodriquesin satiirinen setti meksikon ja jenkkilän rajatouhusta on propagandaa mutta kun tehdään iron man kolme niin siinä amerikanlipuksi maalatussa ironman puvussa, samassa asennossa kuin jeesus ristillä roikkuva amerikan presidentti joka vaatii pelastamista ulkomaalaisilta terroristeiltä on vain; "Ihan ok lopputaistelu asetelma". Mutta jooh, tulihan vuodatettua. Menkää katsomaan Machete 2. Sen alku oli etenkin loistava ja loppukin antaa mitä lupaa. Mitä nyt ehkä jälkeenpäin tarvi

21.11.13 18:22

<Squdi> Cremaster. Noin mäkin ajattelin aikoinaan esim Resident Evil 1 mutta myöhemmin olen tajunnut että se esittää aina kusipäistä ja ärsyttäväksi tarkoitettua hahmoa. Sitten tajusin että se on ainoa kusipääksi kirjoitettu hahmo joka OIKEASTI ärsyttää mua, muut tuntuu enemmän vitseiltä. Ja siinä on naisella taito jolle on pakko nostaa vain hattua. Tuskin se niin ärsyttävä on kun se juo aamulla kahvia ja selaa nettiä.

21.11.13 18:13

<Squdi> Ei vittu taikurinhattu sä olet joko ovelin rölli tai sitten ylilaudan jonneja jotka huutelee burgeria ymmärtämättä sen sanan sisällöstä yhtään mitään. Burgerit on juuri henkilöitä jotka lähtee teatterista koska "Ei ole realistista roikkua helikopterin propellista sen pyöriessä. Menen kotiin tutkimaan loogisia järjestelmiä kuten uutta kalenteriani. Se yltää vuodella 20 000."

21.11.13 10:47

<Cremaster> Tuo Michelle Rodriquez on ehkä ärsyttävin näyttelijä koskaan..

-4
21.11.13 07:19

<taikurinhattu> Vain Assburgerit pitää näitä Machete-leffoja hyvinä, toimi trailerina mutta leffa sitten olikin helvetin laiskaa käsikirjoitusta ja täynnä jäätävää propagandaa.

-1
21.11.13 01:17

<burliz> Jos tää olis vähäänkään oikee traileri, ni kakkaisin pikku kiviä ja raaka timantteja!

20.11.13 21:44

<jaska92> Kaikki kuulostaa hyvältä kun "in space" Täytyypä siis kohta ostaa x rebirth kun sen trailerin lopusta löytyy kans "in space"

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Vanhasta sahasta Macheteksi

Vanhasta sahasta Macheteksi

8 496 katselukertaa

Machete tappaa!

Machete tappaa!

5 394 katselukertaa

Take off that Mexican

Take off that Mexican

9 233 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.