Quantcast

Makwan Amirkhanin haastattelu

"UFC-debyyttinsä tehnyt Makwan Amirkhani kertoo FSTV:n haastattelussa tuoreet tunnelmansa kahdeksan sekunnin salamatyrmäyksen jälkeen."

3.58 / 5 (13 ääntä)

Julkaistu: 27.1.2015 11:48

Katsottu: 4735 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.58 / 5 (13 ääntä)

Makwan Amirkhanin haastattelu | "UFC-debyyttinsä tehnyt Makwan Amirkhani kertoo FSTV:n haastattelussa tuoreet tunnelmansa kahdeksan sekunnin salamatyrmäyksen jälkeen."

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
01.02.15 07:06

<Ilmestyskirjanpitaja> En usko että kommenteissa olis näin paljon ulinaa jos Makwan olisi Suomalainen.

01.02.15 02:01

<peenor> Kyllähän tottakai hyvän suorituksen jälkeen johon on nähny paljon vaivaa saa ollakin ylpeä itsestään, mutta harvoin näkee noin ääliömäisen egon omistavaa ihmistä, onhan noita muitakin suomalaisia huippu-urheilijoita jotka antaa huippuhetkien jälkeen fiksuja haastatteluja, tuosta tulee vain mieleen ylimielisyys, varsinkin kun ottelussa vielä tosissaan oli sitä tuuria eikä mikään hirmuinen tekniikkavoitto, kumminkin hieno saavutus voitto mutta vois olla fiksumpikin haastatteluissa eikä kuin 18vuotias.

28.01.15 22:11

<stifmaisterr> "tough life, it tits"

27.01.15 23:19

<vekkulimursu> Hahaha taas junttien kommentit aiheuttaa hilpeyttä. Tavallaan myös myötähäpeää. Ei kai tuossa ollut mitään ylimielistä. Muutenkin taistelulajien urheilijat on uhmakkaampia kuin muut. Kannattaa myös seurata jenkkiurheilijoiden asennetta, ne on monesti valmiiksi ylpeitä ja polleana vaikkei ole edes ehditty kisata tai otella. Tämä menee vaan nyt taas rasiassa tähän persujen "väärän värinen"-osioon. Valitettavasti. Joku Jani-Petteri Kolehmainen antais vähän lausuntoa ni kikkelit ois kovana ku kerranki ei nöyristellä ja on asennetta. Oi voi.

-1
27.01.15 21:38

<_mela_> Voi tätä vihaamista näissäki kommenteissa ;D jätkä on just saavuttanu yhden unelmistansa.. euforinen fiilis ja vielä päälle ennätys (nopein debyyttien lopetus) tähän päälle KO of the night palkinto. Antakaa ny jäbän nauttia tästä.

27.01.15 21:32

<Squdi> Sen tosin myönnän kyllä että tuon voiton perusteella on mahdoton vielä mitään sanoa vaikka tietty UFC:eehen pääsy vaatii jo paljon niin aika vaikea sanoa miten se siellä tulee pärjäämään. Veikkaan että keskiverroksi jää.

-2
27.01.15 21:28

<Squdi> Olisi valkoinen ja nimenä Juha Karjalainen niin yleinen mielipide olisi että asiallinen äijä. Ylimielisyydestä sanottaisiin että terve ylimielisyys kuuluu kilpaurheiluun. Ja ennenkuin miinustatte niin muistutan että meillä on 10 kertaa ylimielisempi mutta silti rakastettua urheilija nimeltä Kimi Räikkönen.

27.01.15 20:19

<The_Dew> Vähä niiku voittas 10mil lotos ja esittäis parastaki bisnesmiestä

-9
27.01.15 19:46

<Mosokissa> Ylimielinen kasa paskaa. Saahan sitä olla polleana tommosen "tuuri" voiton jälkeen. No katotaan miten käy , kun pääsee oikeata matsia vetämään.

-12
27.01.15 15:05

<thenahkaviitta> 8 s. julkisuutta ja ollaan niin polleaa..ei siinä hieno juttu, mut suomalainen olis ollu nöyrää eikä selittäny mitään paskaa... siinä ero suomalaisen ja apinan välillä

-14
27.01.15 13:07

<rajumatafaka> alussa puhu ku joku kiusattu pikku poika. melkein kävi sääliks.

-8

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Makwan

Makwan "Mr. Finland" Amirkhani

8 620 katselukertaa

THUG LIFE - Makwan Amirkhani

THUG LIFE - Makwan Amirkhani

8 238 katselukertaa

Mr.Finland UFC debyytti

Mr.Finland UFC debyytti

8 156 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.