Quantcast

Masennus

4.05 / 5 (41 ääntä)

Julkaistu: 8.12.2015 16:38

Katsottu: 6953 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.05 / 5 (41 ääntä)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-08 16:55:41

+556

<Munqster>

Jep asiaa puhuu. Vituttaa omalla kontilta tämä Suomen byrokratia kun tässä on odoteltu jo puoli vuotta että pääsee HAKEMAAN kelalta tukea terapiaan, muuten tämä aika vaan elämä täysin jumissa ja pillereitä popsiessa menny. Saatanan typerä sairaus on kyllä vaikka tietää mitä tapahtuu ja ymmärtää miten perkeleen typeriä tämän sairauden aiheuttamat ajatukset on. Sitten jonkin ajan kuluttua loppuu energia tapella niitä ajatuksia vastaan ja lankee syvemmälle noidankehään joka ruokkii itseään ja sitte menee kaikki aivan vituiks. Esim viime viikko meni vaan sängyssä. Paska sairaus 0/5

60

Aika: 2015-12-08 17:30:25

+1106

<Hamppu123>

On vähän samanmoisia oireita nyt pitkän työttömyyden jälkeen. Pahintahan se on että huomaa, ettei ole päivässä mitään tarkoitusta. Harrastukset piettää järjissään ja auttaa vähän purkamaan oloa. Parisuhdetta ei tee mieli aloittaa, kun ei halua olla se aikaansaamaton mies, joka löhöää vaan sohvalla.

27

Aika: 2015-12-08 23:55:34

+1537

<Marky88>

Voitin oman pahan masennuksen syömällä LSD:tä. Osasin käsitellä lukot pois ja kohtaamaan ongleman joka oli päässäni. Seuraavana aamuna maailma oli erillainen, kaunis, kiinnostava ja pystyin taas nauttimaan pienistäkin asioista. En kuitenkaan kehota ketään kokeilla huumeita, jokainen ottaa omalla vastuulla. Neuvon kuitenkin että seura ja paikka ovat hyvin tärkeitä, ja mielummin taikasieniä. Tästä on muuten tehty tutkimuskin ( luin science today sivuilta muistaakseni) ja psilosybiini ja LSD ovat parhaimpia aineita kliiniseen masennusten hoitoon mitä ne tiedemiehet olivat ikinä tutkineet

24

Aika: 2015-12-09 05:09:36

+5804

<esistleben>

Viha tai välinpitämättömyys sitä kohtaan mitä ympärillä tapahtuu. Kaverit perustaa perheitä ja elää elämäänsä, mutta mitä siitä tulisi omalle kohdalle jos jo varttitunti melua ja vauvan leikittämistä on henkisesti ylivoimaista ja tuntuu, että aika pysähtyy. Sitä muka näkee ison kuvan mitä maailmassa tapahtuu ja asettaa itsensä näiden muiden muurahaisten yläpuolelle. On muka fiksumpi ja vahvempi vaikka kyseessä on vain itsensä huijaaminen, suojakeino. Muut eivät ymmärrä sinun jyrkkiä ajatuksiasi ja mielestäsi he ovat ohjauksessa vaikka heillä on vain eri prioriteetit. Onnea, olet syrjäytynyt.

12

Aika: 2015-12-08 22:35:37

+418

<pukk01>

En kyl ite tiiä miten onnistuin tuonki voittaan, mut tuli joku kaks vuotta oltua aika syvällä.. Ja pahintahan tossa on se ettei se vaan tunnu miltään, tyhjää vaan. Ainoo päämäärä on pitää ittensä elossa ja olla. Aina kun miettii sitä miltä se tyhjyys tuntu niin tulee aika surulliseks kyl. Mut ei voi kyl ku kiittää niitä ketkä oli tukena kun tajusin ettei voi jatkaa tota rataa. Nyt elämä näyttää aika paljon paremmalta vaik vielki suunta tuntuu puuttuvan :)

7

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
09.12.15 05:09

<esistleben> Viha tai välinpitämättömyys sitä kohtaan mitä ympärillä tapahtuu. Kaverit perustaa perheitä ja elää elämäänsä, mutta mitä siitä tulisi omalle kohdalle jos jo varttitunti melua ja vauvan leikittämistä on henkisesti ylivoimaista ja tuntuu, että aika pysähtyy. Sitä muka näkee ison kuvan mitä maailmassa tapahtuu ja asettaa itsensä näiden muiden muurahaisten yläpuolelle. On muka fiksumpi ja vahvempi vaikka kyseessä on vain itsensä huijaaminen, suojakeino. Muut eivät ymmärrä sinun jyrkkiä ajatuksiasi ja mielestäsi he ovat ohjauksessa vaikka heillä on vain eri prioriteetit. Onnea, olet syrjäytynyt.

12
09.12.15 04:27

<LordMach> Myös kotimaisilla suippumadonlakeilla on erittäin terapeuttiset vaikutukset ja korostaisin myös nimenomaan paikan (set&setting) tärkeyttä. Seuraksi (tripsitter) mielellään tuttu ja turvallinen ystävä jos teraupeuttista kokemusta lähtee hakemaan. Myös yksin on mahdollista kokea suuria elämyksiä, muttei aina kaikille ole paras ratkaisu. Ovat laittomia joten kenellekkään niitä ei voi suoraan suositella. Psykedeelien vaikutuksenalaisena kaikki pahimmatki möröt ja lukot aukeaa ja pystyy käsittelemään ne aivan toisella tavalla. Deelit selättää masennuksen ja on antanut monelle uuden elämän suunnan..

09.12.15 03:02

<SHOT(by)GUN> Daft Punk - Veridis Quo on siitä jännä biisi että se ei kuulosta miltään, mikäli ei ole masentunut https://www.youtube.com/watch?v=TCd6PfxOy0Y

08.12.15 23:55

<Marky88> Voitin oman pahan masennuksen syömällä LSD:tä. Osasin käsitellä lukot pois ja kohtaamaan ongleman joka oli päässäni. Seuraavana aamuna maailma oli erillainen, kaunis, kiinnostava ja pystyin taas nauttimaan pienistäkin asioista. En kuitenkaan kehota ketään kokeilla huumeita, jokainen ottaa omalla vastuulla. Neuvon kuitenkin että seura ja paikka ovat hyvin tärkeitä, ja mielummin taikasieniä. Tästä on muuten tehty tutkimuskin ( luin science today sivuilta muistaakseni) ja psilosybiini ja LSD ovat parhaimpia aineita kliiniseen masennusten hoitoon mitä ne tiedemiehet olivat ikinä tutkineet

24
08.12.15 22:35

<pukk01> En kyl ite tiiä miten onnistuin tuonki voittaan, mut tuli joku kaks vuotta oltua aika syvällä.. Ja pahintahan tossa on se ettei se vaan tunnu miltään, tyhjää vaan. Ainoo päämäärä on pitää ittensä elossa ja olla. Aina kun miettii sitä miltä se tyhjyys tuntu niin tulee aika surulliseks kyl. Mut ei voi kyl ku kiittää niitä ketkä oli tukena kun tajusin ettei voi jatkaa tota rataa. Nyt elämä näyttää aika paljon paremmalta vaik vielki suunta tuntuu puuttuvan :)

08.12.15 18:52

<Vilg3> ...Haluaavat ratkaista ongelman sinun puolestasi, helpoimalla mahdollisella ratkaisulla, joka on väärin. Koska HE eivät tiedä mitä mielessäsi pyörii todellisuudessa. Minut laitettiin suljetulle osastolle ja viiruin sielä puoli vuotta. Mitenkä minä selvisin sieltä? Minä valehtelin itseni ulos sieltä ja en ottanut lääkeittä, eristyin omiin oloihin ja ajatuksiini, että saisin selvyyttä asioista. Mikä esti minua joutumasta vielä syvemmälle jäniksenkoloon? Tietämys siitä, että olen oikeassa paikassa, jossa mitään pahaa ei voi tapahtua minulle.

08.12.15 18:48

<Vilg3> Masennus on piitamattomuutta... :| Tiedä! Aika raaka väittämä minulta, mutta ainakin minun masennukseen autto tuollainen "Oksat helvettiin" tokaisu. Jos lakkaa piitaamasta asioista (esim: Omasta itsestään) niin on jo valmiiksi kuolut. Kun joku tulee sanomaan tämän ja niiin raalla äänen sävyllä, niin alkaa se tuntuu erittäin ravistutavalla tavalla, jopa herättävänä kokemuksen. Masennus on hoidettava, että voisi ihminen elää, mutta todellinen vastaus löytyy sisältäpäin. Ne muut jotka haluaa laittaa ihmisen hoitoon tai lääkeisiin JATKUU...

08.12.15 17:42

<12qwaszx> Olipa masentava video

-5
08.12.15 17:30

<Hamppu123> On vähän samanmoisia oireita nyt pitkän työttömyyden jälkeen. Pahintahan se on että huomaa, ettei ole päivässä mitään tarkoitusta. Harrastukset piettää järjissään ja auttaa vähän purkamaan oloa. Parisuhdetta ei tee mieli aloittaa, kun ei halua olla se aikaansaamaton mies, joka löhöää vaan sohvalla.

27
08.12.15 16:55

<Munqster> Jep asiaa puhuu. Vituttaa omalla kontilta tämä Suomen byrokratia kun tässä on odoteltu jo puoli vuotta että pääsee HAKEMAAN kelalta tukea terapiaan, muuten tämä aika vaan elämä täysin jumissa ja pillereitä popsiessa menny. Saatanan typerä sairaus on kyllä vaikka tietää mitä tapahtuu ja ymmärtää miten perkeleen typeriä tämän sairauden aiheuttamat ajatukset on. Sitten jonkin ajan kuluttua loppuu energia tapella niitä ajatuksia vastaan ja lankee syvemmälle noidankehään joka ruokkii itseään ja sitte menee kaikki aivan vituiks. Esim viime viikko meni vaan sängyssä. Paska sairaus 0/5

60
08.12.15 16:43

<AnalPerse> masennus 5/5 :)

-17

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Masennus

Masennus

4 307 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.