Quantcast

Mellakoita Brysselistä.

Demonstrations in Brussels, Belgium turned violent on Thursday, with hundreds of participants clashing with riot police. Labor unions had organized a peaceful march of over 100,000 to protest austerity measures, but the event ended with burning cars and tear gas. RT?s Polly Boiko has more on the violence.

2.77 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 13.11.2014 17:46

Katsottu: 5516 kertaa

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.77 / 5 (15 ääntä)

Mellakoita Brysselistä. | Demonstrations in Brussels, Belgium turned violent on Thursday, with hundreds of participants clashing with riot police. Labor unions had organized a peaceful march of over 100,000 to protest austerity measures, but the event ended with burning cars and tear gas. RT?s Polly Boiko has more on the violence.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-11-13 19:16:31

+13822

<lanttuloota>

eipä ole suomen mediat hirveesti tästä huudelleet

30

Aika: 2014-11-13 21:58:58

+3187

<Friday>

Suomalaiset vois ottaa mallia. En ole todellaan mikään anarkisti ja tuskin väkivallalla ratkastaisiin esimerkiksi Suomen ongelmia, mutta kyllä barrikaadeille voi nousta muutenkin kun polttopulloja heittelemällä. Suomalaiset tuppaavat vain valittamaan netissä ja sen jälkeen vaihtaa tv kanavaa.

21

Kommentit (22)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
15.11.14 14:19

<Peekele> klaus_banzer ehkä silloin kun kiekkojanarit hakkaa Stockmannin ikkunoita ja poliisihevosia. Kyllä Suomessa on ihan terve mielenosoituskulttuuri etenkin opiskelijajärjestöissä ja muutenkin. Ehkä turhan iso kynnys nousta barrikadeille mutta kyllä rauhanomaiselle mielenilmaustoiminnalle tukea löytyy. Aina kuitenkin on joku vastapuolelta kirjoittelemassa, mitä siitä? Niin täytyykin olla jotta olisi mitään mieltä osoittaa mieltä.

15.11.14 13:51

<klaus_banzer> Kyllähän suomalaiset silloin tällöin yrittää ottaa mallia mutta lopputulos on se että muut suomalaiset kirjoittelee aiheesta facebookiin "vitun anarkomarkot vittu mikä myötähäpeä"

-2
14.11.14 21:22
14.11.14 16:08

<Klementtiini> sitä mellakoijat eivät tajua että poliisitkin on vaan ihmisiä. niitä heitellään kivillä, polttopulloilla jne

14.11.14 15:34

<nuudeli> Gravitaatio mitä uutisia sitten seuraat ?. RT sentään perustelee kertomat asiansa. En ole nähnyt suomen mediassa sitä pitkään aikaan. Sitä käytetään vain Lännen politiikan toteuttamiseen valhein ja provokaatioin. USA on päässyt liian pitkälle maailmanvalloituksensa kanssa ja se tässä on vaarallista. Lännen media hallinta on niin suurta että ei venäjä sitä vastaan pysty taistelemaan vaikka yrittäisi. RT perustelee asiansa todella hyvin lähes aina kun se jotain uutisoi. He käyttävät useaa eri lähdettä.kerro yksikin suomalainen journalisminen uutissivusto.

-1
14.11.14 15:16

<nuudeli> Dickbutts suurin osa ei sitä vain pysty tajuamaan. Ehkä joskus. Suomalainen media on lähiaikoina perustunut pelkkiin väitteisiin. Kuten se MH17 nettitutkimus jota hehkutettiin iltamediassa on niin täyttä paskaa. Säälittävää ja valheellista uutisointia. Olisivat sitten mielummin kirjoittamatta yhtään mitään. Mutta suomalainen media on mukana tässä venäjän vastaisessa propagandassa. Sen tarkoitus on pelotella suomi natoon jotta isot pojat pääsevät leikkimään sotaleikkejään venäjän kanssa ja suomi menee siinä samalla.

-1
14.11.14 11:23

<Rakettii> "Mellakat Brysselissä ovat kovin tavanomaisia, niitä on siellä noin kuukauden välein. Viikon takaisissa mellakoissa ei ollut mitään poikkeavaa. Seuraamme toki Brysselin tapahtumia." T:Iltalehti

14.11.14 10:27

<largehc> Nää kuvat on varmaankin venäjältä.

14.11.14 08:44

<Kheldaur> Mitenkä vaikuttaa (ääri)vasemmiston keppostelulta taas.

14.11.14 08:40

<Dickbutts> Gravitaatio on tää nyt helvetti parempaa journalismia kun suomen media.

-2
14.11.14 06:47

<Thaliquid> tantsku88 maksetaanko sulle sun lammasmaisuudesta jotain vai oletko idiootti ilmaiseksi?

13.11.14 22:54

<tant> Paljos kido saa rahaa että pistää tätä sputnikmediaa läpi?

13.11.14 22:03

<GAL1700> Putin nauraa partaansa.

13.11.14 21:58

<Friday> Suomalaiset vois ottaa mallia. En ole todellaan mikään anarkisti ja tuskin väkivallalla ratkastaisiin esimerkiksi Suomen ongelmia, mutta kyllä barrikaadeille voi nousta muutenkin kun polttopulloja heittelemällä. Suomalaiset tuppaavat vain valittamaan netissä ja sen jälkeen vaihtaa tv kanavaa.

21
13.11.14 20:42

<blebaltto> alussa: "USA 90 years-old WW2 veteran arrested in florida for feeding homeless" wut?

13.11.14 20:08

<PirssimieS> tänään luin tästä ja ei voi kuin ihmetellä toisaalta että miksi pitää tuhota toisen omaa? toisaalta en voi olla ihmettelemättä miksi me täällä suomessa emme saa tuollaista mielenilmaisua aikaiseksi? jos oikein irrotellaan tehään kansalaisaloite ja kirotaan vääriä päätöksiä nurkassa kossupullon ja kaverin(vain onnellisimmat suomalaiset omaavat jälkimmäisen) kanssa.

13.11.14 19:16

<lanttuloota> eipä ole suomen mediat hirveesti tästä huudelleet

30
13.11.14 17:55

<Gravitaatio> RT "uutisia" katsomatta paskaa. Ei mitään tekemistä journalismin kanssa.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Your austerity not helping!

Your austerity not helping!

4 748 katselukertaa

 Muhammad Movie Trailer

Muhammad Movie Trailer

6 337 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.