Quantcast

Midnight Hawks – Malmi 80th Anniversary Airshow 2016

Neljällä Hawk-suihkuharjoituskoneella lentävä Midnight Hawks on ilmavoimien taitolento-osasto. Ilmasotakoulun Hävittäjälentolaivue 41:n lennonopettajista koottu osasto esiintyy keväisin ja kesäisin ilmavoimien joukko-osastojen Sotilasilmailusta ammatti -tapahtumissa sekä koti- ja ulkomaisissa lentonäytöksissä.nnVideolla Midnight Hawks esiintyy Helsinki-Malmin lentoaseman 80-vuotisjuhlanäytöksessä elokuussa 2016. Tallenteessa nähdään osaston Hawkien lentoonlähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja näytösohjelma Malmin yllä. Ääniraidalla kuullaan osaston johtokonetta lentävän kapteeni Marc Fussin ohjeistusta osaston ohjaajille lento-ohjelman etenemisestä sekä lentoesitystä maasta käsin seuraavan osaston valvoja majuri Joni Kankaanpään ohjeita osastolle.

4.85 / 5 (33 ääntä)

Julkaistu: 22.9.2016 11:05

Katsottu: 5784 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.85 / 5 (33 ääntä)

Midnight Hawks – Malmi 80th Anniversary Airshow 2016 | Neljällä Hawk-suihkuharjoituskoneella lentävä Midnight Hawks on ilmavoimien taitolento-osasto. Ilmasotakoulun Hävittäjälentolaivue 41:n lennonopettajista koottu osasto esiintyy keväisin ja kesäisin ilmavoimien joukko-osastojen Sotilasilmailusta ammatti -tapahtumissa sekä koti- ja ulkomaisissa lentonäytöksissä.nnVideolla Midnight Hawks esiintyy Helsinki-Malmin lentoaseman 80-vuotisjuhlanäytöksessä elokuussa 2016. Tallenteessa nähdään osaston Hawkien lentoonlähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja näytösohjelma Malmin yllä. Ääniraidalla kuullaan osaston johtokonetta lentävän kapteeni Marc Fussin ohjeistusta osaston ohjaajille lento-ohjelman etenemisestä sekä lentoesitystä maasta käsin seuraavan osaston valvoja majuri Joni Kankaanpään ohjeita osastolle.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-22 11:59:32

+4598

<RaDeon>

Melko yksinkertaisilla komennoilla saadaan tämäkin toimimaan hyvin

13

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.11.16 21:39

<Handalf> Vittu että ois paskat housuissa pelkässä kyydissä istumisesta, saatika että pitäis pilotoida. Kyllä on kylmähermoisia kavereita.

23.09.16 21:40

<deadliestcatch> Näin vanhana purjelentäjänä voin kertoa ettei tuo ole niin vaikeata, vaan vaatii törkysti harjoittelua, eli on oikeasti sittenkin vaikeaa hommaa, etenkin jos ei ole moottoria! :) Mutta joo, Hawk-kuskeille hatunnosto! Simulaattorissa mäkin olen tuon laskenut onnistuneesti monta kertaa. Hianoo hommaa. Purtsikalla puljalento on astetta haasteellisempaa.

22.09.16 22:58

<jöötikuningas> huomasko kukaan että noi mustat teipit tuossa lasissa on tarkoitettu juuri tähän? kokoajan pidetään sivummaiset lentokoneet teippien sisällä ja etummainen tossa mutkan yläpuolella ?

22.09.16 18:43

<villedille> Kuulostaa helpolta kun ei tarvi kuin pyörii sit välil kirästää ja löysää :D

22.09.16 18:27

<simeooni> ei saatana miten magee duuni. 5/5

22.09.16 15:00

<MixuS> Tai no nyt kun loppuun katsoin niin on tuossa g-voimia sen jälkeen kun nuo tuon tiukan muodon rikkoo.

22.09.16 14:55

<MixuS> Ei tuossa kovia g-voimia taidettu vetää eikä tällaisissa muodostelmissa varmaan vedetäkään. Hieman liian vaarallista touhua olis.

22.09.16 13:24

<Dowly> Lecimx Räjähdenauhaa, joka särkee kuomun ulospäin heittoistuinta käytettäessä.

22.09.16 13:04

<Lecimx> Aika kova luotto saa olla toisiin ku jos yks mokaa ni luultavasti kaikki neljä on tulipallona pellolla. Mahtanu ekoja kertoja hiukan jännittää.

22.09.16 13:01

<Lecimx> Onko nuo antenneja vai mitä nuo on nuo letkut tuossa lasissa?

22.09.16 12:41

<punamuna> Vieläkun sais g-voimamittarin videolle näkyviin.

22.09.16 11:59

<RaDeon> Melko yksinkertaisilla komennoilla saadaan tämäkin toimimaan hyvin

13

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

FAZZIO - Midnight Rider

FAZZIO - Midnight Rider

2 433 katselukertaa

Saatanan Kanit

Saatanan Kanit

1 767 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.