Quantcast

Mielenkiintoinen avaruusmoottori konsepti.

Moottori, joka lämmittää mikroaalloilla virtuaalisia tyhjiöhiukkasia ja suuntaa ne ulos jolloin tulee työntöä. Ja tämä siis ilman kiinteää polttoainetta. Mikäli tuo on totta, niin ydinreaktorilla pääsee jo aika lujaa ja pitkälle.

4.59 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 19.11.2015 11:28

Katsottu: 4455 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.59 / 5 (11 ääntä)

Mielenkiintoinen avaruusmoottori konsepti. | Moottori, joka lämmittää mikroaalloilla virtuaalisia tyhjiöhiukkasia ja suuntaa ne ulos jolloin tulee työntöä. Ja tämä siis ilman kiinteää polttoainetta. Mikäli tuo on totta, niin ydinreaktorilla pääsee jo aika lujaa ja pitkälle.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-11-19 13:52:05

+3202

<ahonenj>

Ei liity videoon, mutta odottelen mielenkiinnolla CERNIN tuloksia siitä syyskuun LHC kokeesta. Dataa kerätään siitä törmäyksestä niin paljon, että niiden kokoomisessa menee kuukausia. Ne käytti ekaa kertaa hiukkaskiihdyttimen täyttä voimaa, joten mitä tahansa mielenkiintosta voi selvitä.

16

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
23.11.15 09:55

<ziljoona> Ei mikroaaltojen ole ihan pakko hajottaa itse moottoria jotta saadaan hiukkasia syntymään. Tyhjiössä syntyy ja häviää hiukkasia jatkuvasti. Wikipediasta voi lukea Casimirin voimasta sekä Scharnhorst efektistä. Kun kaksi metallilevyä (täysin sileät ja täysin yhdenmukaiset levyt tyhjiössä) asetetaan 10nm luokkaa olevalle etäisyydelle niin syntyy tyhjiöön negatiivinen paine joka vetää levyjä puoleensa. Tai oikeammin levyjen ulkopuolella syntyy enemmän hiukkasia kuin levyjen välissä (johtuen liian ahtaasta tilasta) niin se paine pusertaa levyjä yhteen. 10nm etäisyydellä paine vastaa ilmanpainetta.

20.11.15 19:10

<Zaflis> Jossain oli villejä veikkauksia että ne mikroaallot hajottais hiljalleen sitä peltipurkkia, ja siten aiheuttaisi työntövoiman.

20.11.15 15:51

<Poniratsastaja> En nyt ihan varma ole todettiinko tämä epätoimivaksi vielä, mutta aiheesta teorisoitiin jo kuukausia sitten ilmiötä, joka ei voi tapahtua tyhjiössä (avaruudessa). Homman nimihän on se, että nykyisten tunnettujen fysiikan lakien mukaan tämän moottorin ei kuuluisi toimia. Se on kyllä totta, että työntöä tällä systeemillä ollaan saatu aikaan, kokoluokkaa E-12 muistaakseni, elikkä pikonewtonia, biljoonasosa newtonista. Magneettikenttää ainakin ehdotettiin syylliseksi tälle yllättävälle voiman synnylle, jossa tapauksessa se ei ainakaan toimisi avaruudessa.

20.11.15 08:16

<kuli78> maksamakkara Ionimoottori vaatii reaktioainetta eli työntömatskua. Tuo moottori muuttaa sähköä suoraan työnnöksi ilman materiaalia, joten kysymyksessä on ufo teknologiaa vastaava innovaatio.

19.11.15 23:43

<maksamakkara> siis niillähän on jo se ioni moottori joka tuottaa sähköllä työntövoimaa. testaavat niitä uusia sukkuloitakin. viimeisin oli kaksi vuotta avaruudessa.

19.11.15 22:02

<PenZon> Q-thrusterihan on kaikessa typeryydessään täysin toimiva idea. Eläköön kvanttifysiikka!

19.11.15 13:52

<ahonenj> Ei liity videoon, mutta odottelen mielenkiinnolla CERNIN tuloksia siitä syyskuun LHC kokeesta. Dataa kerätään siitä törmäyksestä niin paljon, että niiden kokoomisessa menee kuukausia. Ne käytti ekaa kertaa hiukkaskiihdyttimen täyttä voimaa, joten mitä tahansa mielenkiintosta voi selvitä.

16
19.11.15 12:02

<lapsipeto> Mä haluan Venukseen tapaamaan venuksia.

19.11.15 11:59

<Zors> Näin se Tiede kehittää maailmaa :,) 33v päästä pääsen kuuhun lomalle juhlimaan 60v synttäreitäni. Minä ja ne kuutytöt :D

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Hylätty huvipuisto Suomessa

Hylätty huvipuisto Suomessa

7 327 katselukertaa

Pidetään köyhät köyhinä

Pidetään köyhät köyhinä

9 118 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.