Quantcast

Mielenkiintoista spekulointia Länsimaiden todellisesta syystä hyökätä Libyaan

4.03 / 5 (20 ääntä)

Julkaistu: 10.5.2012 09:25

Katsottu: 5289 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: Kultamunat

1.2K

4.03 / 5 (20 ääntä)

Mielenkiintoista spekulointia Länsimaiden todellisesta syystä hyökätä Libyaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2012-05-10 11:51:12

+8977

<Hahaa>

Libyassa sai mm. uudet avioparit $50,000 uuden talon ostamiseen, maassa oli ilmainen terveydenhuolto, valtio tarjosi puolet auton hinnasta kun libyalainen osti uutta autoa, koulu oli ilmainen. Bensa maksoi 12 senttiä. Gaddafi halusi tuoda maahan täysin kultaan pohjautuvan valuutan, joka olisi ollut ainut valuutta, jolla olisi saanut ostettua Libyasta raakaöljyä. Maalla meni siis suht hyvin ennen kuin pommin alkoivat tippumaan. Tosin kyllähän tuola kristittyjä oltiin potkittu huolella päähän jo monta vuotta, koska Islam. Sori, mut teki mieli avautua.

26

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
10.05.12 18:38

<HeirApparent> No huhhuh mitä spekulointia -.- vaikka libyasta löytyisi vettä, se ei pystyisi muuttamaan aavikoita peltomaaksi (ja myöhemmin nousemaan suurvaltioksi)... Euroopassa vilja kasvaa moninkertaisesti paremmin edistyneiden viljelytoimien ja tietotaidon ansiosta.

10.05.12 15:20

<luqas> Sairasta peliä ne pelaa jatkuvasti. Rahaa ja valtaa pitäis olla rajattomasti, eikä sekään tietenkään riittäisi.

10.05.12 14:48

<munkkis4n> oisko että libya koitti vaihtaa dollarikaupan kultakaupaksi, elikkä irtautua dollarimarkkinoista. siinä ainakin yksi syy. Samanlailla kävi irakissa. Iran on jo irrottautunut dollarimarkkinoista

10.05.12 13:33

<MKJ> tietääkö kukaan mikä on imf, koska tämä kaveri ei tiedä

10.05.12 13:28

<Hahaa> @<Don Holttinen>, juu ei siis tietenkään kerro kaikkea, mutta nyt pikaisella googletuksella selvisi, että prosentuaalinen työttömyys oli ilmeisesti laskussa jos vertaa CIA:n 2004 antamaa työttömyysprossaa (30%) ja wikipedian vuoden 2009 kymmentä prossaa. http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Libya

10.05.12 12:55

<Don Holttinen> Hahaa. Mites oli työttömyys? Sosiaaliturva? Vammaishuolto? Vanhustenhoito? Koulutus? Tasa-arvo? Se, että ihmisille jolla on asiat hyvin (voi ostaa asunnon, voi ostaa auton) annetaan rahaa, ei millään mittapuulla kerro että maalla menee hyvin. Se kertoo että maa pyrkii pitämään hyvin toimeentulevat kansalaisena maassa tekemässä töitä.

10.05.12 11:51

<Hahaa> Libyassa sai mm. uudet avioparit $50,000 uuden talon ostamiseen, maassa oli ilmainen terveydenhuolto, valtio tarjosi puolet auton hinnasta kun libyalainen osti uutta autoa, koulu oli ilmainen. Bensa maksoi 12 senttiä. Gaddafi halusi tuoda maahan täysin kultaan pohjautuvan valuutan, joka olisi ollut ainut valuutta, jolla olisi saanut ostettua Libyasta raakaöljyä. Maalla meni siis suht hyvin ennen kuin pommin alkoivat tippumaan. Tosin kyllähän tuola kristittyjä oltiin potkittu huolella päähän jo monta vuotta, koska Islam. Sori, mut teki mieli avautua.

26
10.05.12 11:35

<PenZon> Niinpäniin, koko sotku on niin sekavaa että ilman jonkinsortin syvempää asiantuntemusta on enään vaikee sanoo mitään.

10.05.12 11:27

<coolguy420> mitenköhän suomen käy???

10.05.12 11:20

<Benanza> Ristus että kinosti...

10.05.12 11:11

<largehc> Uskon tämän.

10.05.12 11:01

<kETTU> vähän rasittava toi äijän änkytys.

10.05.12 10:20

<Jakedus> COMIC SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANS

10.05.12 09:57

<bablon69> Mistä sitä enään tietää mikä on totta ja mikä ei..aina voi heittää mitä ihmeellisempiä teorioita..

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Super Mario Bros 2 tarina

Super Mario Bros 2 tarina

4 310 katselukertaa

Montaasi kanootin valmistuksesta

Montaasi kanootin valmistuksesta

5 050 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.