Quantcast

Moottoripyörä onnettomuuksia

oli sielä yks mönkijäki

4.16 / 5 (13 ääntä)

Julkaistu: 10.8.2016 09:54

Katsottu: 6093 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.16 / 5 (13 ääntä)

Moottoripyörä onnettomuuksia | oli sielä yks mönkijäki

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-08-10 11:42:42

+2368

<Noselik>

Tästä ainakin voi oppia että risteyksiin kannattaa ajaa sellaista vauhtia että niihin on mahdollisuutta pysähtyä ja että ei kannata luottaa siihen että autoilija näkee sut automaattisesti.

16

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.08.16 08:57

<-byge> Tässäkin suurin osa vaan on oman tyhmän perseilyn tuotosta. Järki päähän liikenteessä saatana!

13.08.16 14:33

<miksa-85> Jonnet on heti painamassa miinusta kun ei mopedeissa riitä tehot keulia. Varsinaisia mielensä pahottajia. Kyllä se teidänkin aika joskus vielä koittaa kokeilla kunnon super motoo niin huomaatte ettei tarvi ruveta riuhtoon tangosta.

11.08.16 00:34

<uvracha> 6:57 right word amen...

-4
11.08.16 00:29

<uvracha> Be careful in traffic please and peace...

-3
10.08.16 20:58

<Askila> Ittekkin olin just kolarissa moottoripyörällä.. Auto lähti sivu parkista eikä huomannu.. Huvittaa kun autoilija oli enemmän paniikissa kun minä siin tilanteessa.. Viikko kepeillä meni, mut sanoin autoilijalle että ei mua haittaa, vahinkoja sattuu.. Eniten vitutti se kun joku sivullinen ehdotti et raahataan mut pois tieltä (kun en päässy itte pystyyn).. JOS ois lanne murtunu/niskat menny niin se raahaus ois mut tappanu/tehny pysyvää vahinkoo..

10.08.16 19:57

<PenZon> joita on asennettu niin moottoripyörävalmistajien toimesta kuin jälkiasennuksenakin. Jollei vaimentajaa löydy ja woblaus iskee, on fiksuinta höllätä kaasua ja pitää hellästi kiinni tangosta ohjaten kevyesti omalla painopisteellä. Jos ottaa kiinni niin kovaa kuin kykenee niin lopputulos on todennäköisesti hyvin pitkälle videota muistuttava.

10.08.16 19:53

<PenZon> sattanen MaxMess Koska kasipyöräisten eutupyörän tuenta on tarkoituksellisesti suunniteltu itsekeskittäväksi (pyörä ohjaa suoraan jos päästät irti), tulee lieveilmiönä tarpeeksi suuressa nopeudessa luontainen oskillaatio jossa ohjausgeometria saattaa pienekin tönäisyn jälkeen luontaisesti yliohjata ja automaattisesti korjata yli takaisin ja niin edelleen. (Speed wobble) Tämä nopeus riippuu ohjausgeometriasta, etupyörän massasta, kulkuneuvon massasta, siitä miten kovaa kuljettaja yrittää ohjata ja niin edelleen. Tätä ohittamatonta ilmiötä korjaamaan on suunnitelu ohjausiskuvaimentimia

10.08.16 13:56

<miksa-85> Kohta 2:30 miksi tarvii ruveta riuhtoon tangosta vaikka äänestä päätellen kyseessä on 4t pyörä. Omassa exc 450 riitti et väänsi vaijerin kireelle niin johan mentiin

-5
10.08.16 13:35

<marssiIainen> 2:37 HU! HA!

-2
10.08.16 13:34

<MaxMess> sattanen veikkaisin, että osu johonki kuoppaan, jonka seurauksena tuo sattui. Sama voi tapahtua esim. elukkaan törmätessä. Ohjausiskari on keksitty nimenomaan ehkäisemään tuollaista ja omastakin kyykystä sellainen löytyy - vakauttaa ajamista muutenkin, kuin kuopissa tai kolareissa. Ehkä iskareidenkin kunto voi asiaan vaikuttaa?

10.08.16 12:52

<sattanen> Miten voi prätkässä alkaa yhtäkkiä ohjaustanko vispaamaan oikealta vasemmalle ja takaisin? Iskarit paskana? Kyseinen ilmiö näkyy kohdassa 1:52

10.08.16 11:42

<Noselik> Tästä ainakin voi oppia että risteyksiin kannattaa ajaa sellaista vauhtia että niihin on mahdollisuutta pysähtyä ja että ei kannata luottaa siihen että autoilija näkee sut automaattisesti.

16
10.08.16 11:32

<eitoimirec> Oliko taas melkein 99% tapauksissa oma vika.

10.08.16 10:28

<Wuku> Vaikka kaatuiluvideo olikin niin voi vittu että alko vituttaan kun ei ite pääse ajeleen. koko talven puunailin crossiani tallissa ja kun kesä tuli niin helvetti eikös siitä hukkunu kipinä johonkin. ENKÄ ymmärrä missä vika. -.-

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Muuttohaukan syöksy

Muuttohaukan syöksy

7 768 katselukertaa

Pyöräkisa

Pyöräkisa

4 686 katselukertaa

Volkswagenin uusi moottoripyörä

Volkswagenin uusi moottoripyörä

6 553 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.