Quantcast

Mormonit pelaa palloo hoodissa

Unexpected

0 / 5 (2 ääntä)

Julkaistu: 7.8.2013 09:16

Katsottu: 3835 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (2 ääntä)

Mormonit pelaa palloo hoodissa | Unexpected

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
07.08.13 18:56

<Jänskä> Mormoonien uskonossa on vaan se että he uskovat jeesuksen syntyneen amerikaan joka on nyt aivan järjetön idea. Ja muutenkin heidän uskonto perustuu pelkään rahankeruuseen ja salamyhkäisyyteen ja tiedon pimittämiseen.

07.08.13 17:04

<taikurinhattu> Omien kokemuksieni mukaan mormoonit ovat pitkälti ihan mukavia, mitä nyt ainut jotenkuten negatiivinen (riippuen näkökulmasta) oli kun kaksi ulkomailta tullutta mormoonia (nuoria aikuisia) ojensivat 14-vuotiaita pissis-dokaajia kuinka häpeällistä jne. se oli. Eivät varsinaisesti olleet väärässäkään...

07.08.13 15:34

<Kipux> Suomen/euroopan mormoonit ei ehkä ole pahimmasta päästä, mutta amerikasta löytyy kyllä ihan täys sekopäisiä mormooneja. Samat syyllistämis ja suvusta karkotus taktiikat kuin muillakin kulteilla.

07.08.13 13:00

<Dowah> Mormoonit on yhtäkuin me kristityt tosin mormooneilta on alkoholi, uhkapelit kielletty sekä ne käy kirkossa sunnuntaisin. Ei niistä monesta edes tiedä, että ne on mormooneja jos ne ei itse asiaa tuo julki. Tunnen joku pari tusinaa mormooneja ja joukosta löytyi myös niitä jotka juovat ja pelaavat nettipokeria.

07.08.13 11:45

<Ismo Jay Laitela> Mormoonin donkki :D

07.08.13 11:40

<Mike86> Tässä on hyvä tietää, että katukoris on yksi niistä urheilulajeista mitä noi saa harrastaa kun ovat "lähetystyössä". Ei liity niinkään uskontoon vaan vakuutuksiin joilla kirkot vakuuttaa nuo jampat.

07.08.13 10:09

<Pahkina> Ei nuo mormonit niin pahoja ole minun mielestä kun muut tämmöset, ja ne kun liikkuu tuolla ulkomailla (lähtee vaihtoon), niitä oikeasti kiinostaa oppia sitä kyseistä kieltä. useampia mitä itse olen nähnyt niin olivat jo oppinut kolmessa kuukaudessa paremmin suomea mitä eräs... henkilö... kahdeksassa vuodessa täällä ollessa.T: vähänniinkumormoniPS. iha kivaa porukkaa.

07.08.13 10:00

<Partisaani> Kaveria odottelin kaupungilla tuosa pari viikkoa sitten. Meni mormoneja ohi just nuo valkoset kauluspaidat ja kravaatti yllä. Oli pakko sanoa niille, ettei Jeesusta ole olemassa :D.

07.08.13 09:55

<finjuggalo> Eipä noi mormonit mitään paskanjäykkiä niinkuin esim jehovat. Asustelin muutaman vuoden mormonien naapurissa ja siinä ne pelaili korista pukupäällä, tuunas mummopyöriä,rämpytteli kitaraa yms niinku normi nuoret.

07.08.13 09:47

<persekasa> Pakko vihata noita N.eekereitä

07.08.13 09:43

<sceme> Pakko rakastaa tota puhetyyliä..

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.