Quantcast

My New and Improved EDC (Every Day Carry)

2.5 / 5 (9 ääntä)

Julkaistu: 14.9.2017 10:44

Katsottu: 3853 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

2.5 / 5 (9 ääntä)

My New and Improved EDC (Every Day Carry)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-09-14 15:23:06

+24333

<Lecimx>

Ilmeisesti eläinlääkärin asiakkaat on pirun huonoja maksamaan laskujaan. "Olen ollut monessa ammuskelussa..". :D Kovaa hommaa tuo elukoiden hoito.

6

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
18.09.17 11:02

<MaxPain> Suomessa ei varmaan enää päivänvaloa näkis, ku kaltereiden välistä, jos poliisi sattus tuommosen arsenaalin kans pysäyttään tuolla tienpäällä. Taijan itekki muuttaa Ameriikkaan, kunhan oon iso ja rikas.

16.09.17 08:19

<humpankuningas> Fenghuang Riippuu vähän tilanteesta. On nimittäin aika monitulkintainen juttu. Periaatteessahan se on ok, mutta jos joutuu poliisin kanssa hankaluuksiin tai tilanteeseen, jossa taskut on tyhjennettävä, niin konstaapelista riippuen siitä saattaa tulla sanomista. Lisäksi osassa noista työkaluista puukko aukeaa peukalolla heti sivusta puolessa sekunniss, eikä sitä työkalua tarvitse aukoa kokonaan, kuten osassa työkaluja. Hankala juttu, johon ei käsittääkseni ole otettu tarkemmin kantaa missään. Välillä saa itsekin puljata tämän homman kanssa työhommissa.

15.09.17 19:19

<Fenghuang> humpankuningas monitoimityökalun kantaminen vyöllä on ihan ok.

15.09.17 13:02

<TheRidge> Aistin 'Murican läsnäolon tässä videossa ;D

15.09.17 08:56

<Jylder> Tuo kaveri näkee uhkia vanhainkodin kahvipöydässäkin

14.09.17 15:23

<Lecimx> Ilmeisesti eläinlääkärin asiakkaat on pirun huonoja maksamaan laskujaan. "Olen ollut monessa ammuskelussa..". :D Kovaa hommaa tuo elukoiden hoito.

14.09.17 13:39

<humpankuningas> EDC on ollut itsellänikin mielessä jo pitkän aikaa. Suurinpiirtein on lista valmiina mitä mukaan tulee ja miten, mutta tavarat pitäisi vielä ostaa. Touhua toki rajoittaa puukkojen ja puntareiden kielto julkisilla paikoilla, joten esim Leatherman on syytä olla puukoton versio.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Wild Horses of Newbury

Wild Horses of Newbury

4 175 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.