Quantcast

NASA & TRAPPIST-1: A Treasure Trove of Planets Found

4.36 / 5 (14 ääntä)

Julkaistu: 23.2.2017 14:16

Katsottu: 4951 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.36 / 5 (14 ääntä)

NASA & TRAPPIST-1: A Treasure Trove of Planets Found

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-02-23 15:29:43

+4528

<dscott9>

eetvertti Mä oon omakohtaisesti havainnut optisella kaukoputkella noin 10 miljardin valovuoden päähän. Se on noin 250000000 kertaa kauempana kuin ko. kohde.

17

Aika: 2017-02-23 18:07:58

+1236

<thiqqu123>

Vituttaa ihmiset joiden pitää olla vastaan kaikkia mitä normaali ihminen ei pysty todistamaan, facebook kusettaa, google kusettaa, k-plus kortti on perseestä ja kusettaa, s-ryhmä on suomen suurin kusetus, kaikki kerää tietoa meistä ja kohta ollaan kaikki linnassa ja pääsee eetvertti sanomaa määhän sanoin. Eri asia on uskonnot ym; koska ne vaikuttaa ihmisen elämään jollain tavalla ja muuttaa elämäntyyliä. Mutta esim. nasa, mulle on aivan vitun yks hailee onko tää pallo littiä vai vittu kuutio, mutta ne sentään yrittää kunnolla, antaa jopa kuvia vaikka oiskin feikkejä, joten ne ansaitsee uskoni.

10

Aika: 2017-02-24 10:55:44

+20081

<Fenghuang>

eetvertti Se että jotkut vammaset niinkuin sinä ei tajua kuinka planeettoja havaitaan toisten tähtien ympäriltä ei tarkoita sitä, etteikö se pitäisi paikkaansa. Sun on parasta vaan jatkaa sitä raamatun lukemista kun ses on tarkoitettu sunlaisille vammasille idiooteille. Haista vittu ja pidä mölyt mahassas.

7

Aika: 2017-02-24 01:42:46

+29562

<Narego>

Lukee joitakin näistä kommenteista tästä alapuolelta, ootteko te nyt _oikeasti_ tosissanne? Nasa kusettaa ihmisiä? Voi helvetti katsoppa sinne taivaalle ja usko rauhassa, että ne tähdet on reikiä taivaankannessa jos haluat :D

5

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
02.03.17 21:06

<åpoqwe> eetvertti mitä helvettiä? Tuskin nasa on sanonut mitään mistään todennäköisestä elämästä, uutinen oli se, että oli löytynyt 7:n planeetan tähtijärjestelmä, joista kolme on niinkutsutulla elämänvyöhykkeellä. Ja ei, elämänvyöhyke ei tarkoita, että siellä on elämää. Kerrohan toki miksi kuvittelet, että nasa kusettaisi moista :D

26.02.17 19:48

<Johnny Bravo> eetvertti kyllä sun foliohattuilus on liian syvällä tasolla.. Fenghuang raamattu on hyvinkin hauska kirja. se on alun perin kopiotuja muinaisista tarinoista joita on raaputeltu kivilaattoihin. kivilaattojen kirjoitukset vasta jänniä onkin kirjoitetaan "avaruusolioista" tai tähtien kautta tulleista jumalista joilla on ollut kymmeniätuhansia vuosia pitkiö hallinta aikoja (näitä hurjia vuosiluka ollaan kylläkin kyseenalaistettu ja argeolokien mukaan kivilaattoihin kirjoitettu iät ovat lähinnä metaforia) :DD

24.02.17 10:55

<Fenghuang> eetvertti Se että jotkut vammaset niinkuin sinä ei tajua kuinka planeettoja havaitaan toisten tähtien ympäriltä ei tarkoita sitä, etteikö se pitäisi paikkaansa. Sun on parasta vaan jatkaa sitä raamatun lukemista kun ses on tarkoitettu sunlaisille vammasille idiooteille. Haista vittu ja pidä mölyt mahassas.

24.02.17 10:34

<thirvi> Noselik Tuo tähti löydettiin jo 90-luvun lopulla ja noita planeettoja on tähysteltu muutama vuosi. Nyt julkaistiin tutkimustulokset. Sokeasti ei tarvi mitään uskoa tietenkään, mutta ennen kuin alkaa kehittelemään salaliittoteorioita ja kyseenalaistamaan, niin kannattaa vähän perehtyä aiheeseen. Oletteko edes katsoneet sitä tiedotustilaisuutta. Se on aika paljon maltillisempi kuin lehdistön raflaavat otsikot.

24.02.17 01:42

<Narego> Lukee joitakin näistä kommenteista tästä alapuolelta, ootteko te nyt _oikeasti_ tosissanne? Nasa kusettaa ihmisiä? Voi helvetti katsoppa sinne taivaalle ja usko rauhassa, että ne tähdet on reikiä taivaankannessa jos haluat :D

23.02.17 22:35

<arnold90> seuraavaks eetvertti alkaa vauhkoomaan litteän maan teoriaa. SE ON MYYTEN TYPERIN TEORIA IKINÄ...SEURAAVA LAUSAHDUS LITTEÄMAA TEORIITIKOILLE: NEVER GO FULL RETARD !!!

-6
23.02.17 18:29

<eetvertti> thiqqu123 Totta. Puhumme siis uskonnosta nimeltään tähtitiede.

-25
23.02.17 18:16

<thiqqu123> Eihän sitä tietenkään kannata kaikki uskoa sokeasti, mutta kun kerta nasan "todisteita" meistä kukaan ei pysty todistamaan vääräksi niin et voi väittää sitä kusetukseksi, eli jätämmä sen avoimeksi.

-7
23.02.17 18:13

<dscott9> eetvertti Niin mut mäpä en olekaan "normi jamppa".

23.02.17 18:07

<thiqqu123> Vituttaa ihmiset joiden pitää olla vastaan kaikkia mitä normaali ihminen ei pysty todistamaan, facebook kusettaa, google kusettaa, k-plus kortti on perseestä ja kusettaa, s-ryhmä on suomen suurin kusetus, kaikki kerää tietoa meistä ja kohta ollaan kaikki linnassa ja pääsee eetvertti sanomaa määhän sanoin. Eri asia on uskonnot ym; koska ne vaikuttaa ihmisen elämään jollain tavalla ja muuttaa elämäntyyliä. Mutta esim. nasa, mulle on aivan vitun yks hailee onko tää pallo littiä vai vittu kuutio, mutta ne sentään yrittää kunnolla, antaa jopa kuvia vaikka oiskin feikkejä, joten ne ansaitsee uskoni.

10
23.02.17 16:38

<eetvertti> "Usually in science if we are off by a factor of 2 or a factor of 10, we call it horrible. We say, something is wrong with the theory. We are of by the factor of 10! However in cosmology, we are off by a factor of 10 to 120. That is 1 with a hundred and twenty zeros after it. This is the largest mismatch between theory and experiment in the history of science." -Michio Kaku Siinä toteamus yhden maailman arvostetuimman tiedemiehen suusta.

-22
23.02.17 16:16

<eetvertti> dscott9 Tai luulet että olet, koska kuvittelet että se on mahdollista. Itsekkin näen omilla silmilläni tähtiä jotka ovat miljardien valovuosien päässä, paitsi että todellisuus on luultavasti aivan jotain muuta. Ongelmahan on siinä että meille kerrotaan "faktoja" avaruudesta mutta näiden väitteiden todenperäisyyttä ei voi normi jamppa sitten testata.

-36
23.02.17 15:29

<dscott9> eetvertti Mä oon omakohtaisesti havainnut optisella kaukoputkella noin 10 miljardin valovuoden päähän. Se on noin 250000000 kertaa kauempana kuin ko. kohde.

17
23.02.17 14:57

<eetvertti> No huhhuh. Mielenkiintoista on nähdä kuinka kauan ihmiset vielä uskoo tätä NASAn jatkuvaa kusetusta. Kun on kyse avaruudesta ihmiset on valmiita luottamaan sokeasti kaikkiin väitettyihin havantoihin ja teorioihin ilman minkäänlaista kriittisyyttä. Nyt on muka löydetty 7 uutta planeettaa joilla todennäköisesti elämää miljoonien valovuosien päästä jollain teleskoopilla, eikä kukaan epäile etteikö se olisi mahdollista. Googlatkaa vaikka aluksi angular resolution ja tajuatte ettei millään optisella laitteella voi edes teoriassa nähdä noin kauas.

-52
23.02.17 14:20

<AmiSami> Positiivista tässä on se että planeetat on niin kaukana ettei ihminen toivottavasti ikinä pääse niitä tuhoamaan.

-10

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Nasa Apollo Estar Film

Nasa Apollo Estar Film

1 754 katselukertaa

Nasa

Nasa

5 315 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.