Quantcast

Näin teet Wi-Fi -verkon autoon

2.32 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 16.5.2012 08:48

Katsottu: 6692 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: ZorGy

1.2K

2.32 / 5 (11 ääntä)

Näin teet Wi-Fi -verkon autoon

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.05.12 21:09

<Pedofiilis> Ei vittu katoin eka et tekeeks kari tapio DIY-videoita nykyää, mut sit muistin et se oliki kuollu.

20.05.12 00:39

<Karebear> nii tai sitte vaa kuuntelee spotifyä kännykällä ??? miks eriksee hotspotti ja sit siihe kännykällä..

18.05.12 23:24

<area69> Spotify premium ja offline mode <3 eikä tarttee verkkoa kuuluakseen

17.05.12 22:29

<Tasavirta> Solution android tai iphone. Wifi hotspot. Easy

16.05.12 19:09

<erhu> ja hintaa oli koko asennus härdellillä ? 100 - 200€ ? Sitten meiltä löytyy markkinoilta tälläinen Moovera laite tai carputer tai sitten voit ihan itse rakentaa Pico/Micro-ATX rakenteisen tietokoneen. Joihinkin näihin emolövyihin löytyy sulautettu tai erillinen PCIE 3G (nykyään jopa 4G) kortti... voit tarvittaessa asentaa laittelle WLAN hocin :)... Näin nyt sinulla on HC-auto-PC ja mahdollisesti langaton netti autossasi sekä potenttiaalinen yhteys palvelimeen josta voi löytyä haluamaasi materiaalia. Näihin voit myös yhdistää näyttöjä ja palvelimeen XBMC:n :-) quit-wasting-my-time--go-pro!

16.05.12 16:43

<Jamppajoo> Eli muodostat puhelimella hotspotin. Antennia ei siltikään ole katolla? Ja miksi vitussa tekisit hotspotin? Yhdistätkö sitten sillä puhelimella saman puhelimen hotspottiin joka toimii 3g:n varassa? Mikäs vitun idea siinäkin sitten on? Vai teetkö htcllä hotspotin johon yhdistät sitten toisella puhelimella? Tosin ei siinäkään mitään ideaa olisi. Kertokaas nyt tyhmälle.

16.05.12 12:22

<Ässähai> eihän tossa oo mitään järkeä! spotify ainakin täysin turha esimerkki. 9,99 maksaa premium kuukaudessa ja voit kuuneella musaa ilman jatkuvaa nettiä. tarvittaessa listoja voi päivitellä kun 3G on tarjolla.

16.05.12 09:52

<Hiivis> Muutenkin aika pikkusen turhaa vääntöä. Kyllä ainakin HTC:lla saa ihan sekunneissa Wifin muodostettua autoonkin. Videossa miljoona vaihetta ja sata piuhaa..

16.05.12 09:49

<Hiivis> jammu94, pääläpsy... WIFI-hotspottia alde tarkoitti. Ja kyllä, muodostaa wifi-verkon.

16.05.12 09:46

<Jamppajoo> alde, sun puhelimessa on niin äkänen antenni että se ottaa jatkuvasti automaattisesti vapaita verkkoja mistä vain? Ja niiden kautta toimii hyvin? Taidat silti ihan 3g yhteyden muodostaa. Ja oishan tuossa voinu vaikka tehä speedtestin tai jotain mistä vois ees vähän päätellä nopeuksia. En silti maksais satasta että saan sujuvaa spotifytä autoon. Ei tosin ookkaan autoa, vitun jonne.

16.05.12 09:03

<alde> Itse muodostan wifin HTC Sensationillani vaikka bussissa muutamalla klikkauksella :D Fakin köyhät

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Mä näin unta

Mä näin unta

3 353 katselukertaa

Possun herätys

Possun herätys

2 861 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.