Quantcast

Näkyvyys nolla, mutta voidaan ajaa täysii

4.76 / 5 (25 ääntä)

Julkaistu: 27.4.2016 14:58

Katsottu: 8329 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.76 / 5 (25 ääntä)

Näkyvyys nolla, mutta voidaan ajaa täysii

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-04-27 15:04:10

+5621

<Mastersaimon>

Yllättäen ryssät, mikä helvetti siinä autoilussa on kun koko perkeleen kansa ajaa kun sokeat naiset???!?!? (ei pahalla naisia kohtaan, tiedän monia kymmeniä naiskuskeja jotka ei oo kolaroinut ja ajaa hyvin)

57

Aika: 2016-04-27 16:26:07

+279

<Jamotz>

Samaa näkee joskus täällä Suomessakin. Viime talvenakin oli kova lumisade, ettei nähnyt ku reilut 20m eteensä, niin silti joidenkin valopäiden pitää ajaa täysillä. Miksei ihmiset osaa ajaa kelin mukaan?

41

Aika: 2016-04-27 15:58:33

+23171

<zilliz>

mitä muuta voi odottaa?!!!

27

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
27.04.16 21:55

<PenZon> Joo, kyllä etenkin tuolla kehäteiden tuntumassa vieraillessa näkee aiheen puolesta aika huimaa menoa. En ainakaan itse uskalla ajaa kovaa jos en näe mitä olen tekemässä. Aiheeseen on tieliikennelaissa muistaakseni sellainen pykäläkin joka sanoo että ajoneuvo pitäisi pystyä pysäyttämään sillä tieosuudella jonka kykenet näkemään...

27.04.16 21:13

<tuuhee> Ja joku ajoi vielä peräänkin, jotenkin en yllättynyt.

27.04.16 19:11

<kurttuurisihteeri> Just tossa oltiin lapinreissulla, ja paluumatkalla tuli ambulanssi vastaan maantiellä. Kun siinä sit oli liikennettä molemmilla kaistoilla ni kaikki väisti pientareelle, ja sieltähän nousi aivan saatanan sakee pölypilvi. Oli vähän jännäkakka kurkistelemassa ku alko jarrutteleen, ku ei kuitenkaan täysin viittiny pysähtyy ettei porukka aja perseeseen, muttei toisaalta uskaltanu ajaakkaan ku ei nähny mitää.

27.04.16 18:44

<Jänskä> Aivan varmasti tapahtus pk:lla ku ajetaan satasta perseessä kiini, on nää täällä joskus kanssa semmosia neroja...

27.04.16 17:09

<Yykeli> Aah Venäjä, tuo kehitysmaa autoilun saralla, mahdollisesti kehityskelpoinen, mutta en usko taikatemppuihin.

27.04.16 16:26

<Jamotz> Samaa näkee joskus täällä Suomessakin. Viime talvenakin oli kova lumisade, ettei nähnyt ku reilut 20m eteensä, niin silti joidenkin valopäiden pitää ajaa täysillä. Miksei ihmiset osaa ajaa kelin mukaan?

41
27.04.16 15:58

<zilliz> mitä muuta voi odottaa?!!!

27
27.04.16 15:04

<Mastersaimon> Yllättäen ryssät, mikä helvetti siinä autoilussa on kun koko perkeleen kansa ajaa kun sokeat naiset???!?!? (ei pahalla naisia kohtaan, tiedän monia kymmeniä naiskuskeja jotka ei oo kolaroinut ja ajaa hyvin)

57

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.