Quantcast

National Geographic Inside Undercover In North Korea 1/5

Youtubesta löytyy loput osat

3.1 / 5 (10 ääntä)

Julkaistu: 7.12.2010 12:09

Katsottu: 8863 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: ZorGy

1.2K

3.1 / 5 (10 ääntä)

National Geographic Inside Undercover In North Korea 1/5 | Youtubesta löytyy loput osat

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
19.07.12 22:01

<jerkkukeppi> naukuarvo, puhuin yksittäisistä terrori teoista. Otetaan myös sitten mukaan Saksan kaupunkeihin kohdistuneet terroripommitukset, jota jenkit ja britit harrastivat ilmaherruuden saatuaan. Pääkohteenahan siinä oli saksalainen siviiliväestö. Sotilaallista merkitystä näillä kaupungeilla ei ollut nimeksikkään.

13.12.10 16:56

<perttikuo> Jos aihe kiinnostaa niin vice-tv:n dokkari vbs.tv on parempi

10.12.10 00:10

<skutti2> Melkosta propagandaa myös national geographicin puolelta. Suorat olettamukset rajattomasta jenkkien hyvyydestä ja pohjoiskorealaisten pahuudesta. Taas asetetaan ihmisten päihin mielipiteitä.

09.12.10 04:54

<naukuarvo> " Hieman yhdestä näkökulmasta katsottuna. Jos satutaan muistamaan, että usa on tehnyt maailman suurimmat terroriteot siviilejä kohtaan pudottamalla hirosiman ja nagasakin ydinpommit." Jerkkukepille tiedoksi, etta Hiroshiman ja Nagasakin pommien uhriluku oli sadoissatuhansissa. Muistuuko mieleen montako miljoonaa siviilia Saksalaiset tappo, Neuvostoliitosta puhumattakaan. Pienta rajaa, vaikka se jenkkiviha nyt onkin muotia.

08.12.10 19:45

<ähteri> oon joskus nähny painajaisia et matkustanu perheen kaa tonne eikä ne enää päästäny meit pois :(

08.12.10 10:01

<jerkkukeppi> Hieman yhdestä näkökulmasta katsottuna. Jos satutaan muistamaan, että USA on tehnyt maailman suurimmat terroriteot siviilejä kohtaan pudottamalla Hirosiman ja Nagasakin ydinpommit. Pientä propagandaa tämäkin pätkä. Vaikka moni asia onkin totta pohjois-koreasta..

08.12.10 00:16

<Narego> Saatana, huomasin ton ettei näy heti kun pistin videon tänne.. mutta kiitoksia grandgeenille, ton linkin vois lyödä kuvaukseen.

07.12.10 16:42

<czakki> <turpasauna> mikään -ismi ei ole hyvästä.

07.12.10 16:30

<johtis> Täällä etelä-koreassa asiat pikkaisen paremmin...

07.12.10 15:29
07.12.10 14:30

<SuperKukka> demokratia/sekatalous = mahtavaa

07.12.10 14:27

<Sekoop> Asentakaa HotSpot Shield, yhdistäkää ja niin toimii.

07.12.10 13:13

<GraD> Tämä on 1/5, ihan jees.. mut 2/5 sanoo: "Tämä video sisältää kumppanin National Geographic sisältöä, ja sen näyttäminen on estetty maassasi tekijänoikeusseikkojen vuoksi." oishan tuo ollu ihan kiva katsoa loppuunki.

07.12.10 13:01

<turpasauna> Kommunismi/sosialismi = perseestä

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.