Quantcast

Never too old to dance.

Wanhukset tanssii.

0 / 5 (2 ääntä)

Julkaistu: 30.8.2013 15:41

Katsottu: 3373 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Loimu

1.2K

0 / 5 (2 ääntä)

Never too old to dance. | Wanhukset tanssii.

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
31.08.13 22:17

<thenobody> Masennukseen ei välttämättä liity psykosomaattista oireyhtymää, suisidaalitoimintaa saattanut suurella todennäköisyydellä tapahtua. Ehkä pahoinpitelyä lapsena, fyysistä ja psyykkistä, ehkä jopa seksuaalista. Määrään ketiapiinia 50mg illalla nukahtamislääkkeeksi sekä venlafaxiinia 75mg 3 kertaa päivässä aluksi. Jos psykoottisia oireita ja/tai levottomuutta ilmenee, ketiapiinia voidaan lisätä 100mg myös aamulla otettavaksi. Pahimpaan ahdistukseen tarvittaessa oksatsepamia 15mg 1-2 tablettia max. 3 kertaa päivässä. Myös avohoitoa suositellaan mielenterveystoimistoon.

31.08.13 22:09

<thenobody> Ehkä hieman ylipainoinen, kohtalaista rumempi, perus riskiryhmäläinen, siis kouluampujatyyppiä. Samankaltaisia ideologioita kuin Pekka-Eric Auvisella ja Saaren Matilla. Hän saattaa kiistää suurimman osan väitteistä, vaikka ne todellisuudessa pitäisivätkin paikkansa, koska hän ei siedä nolatuksi tulemista, ei edes internetissä. Ikä on varmaanksin 20-28 välissä, eli nuori. ajatuksista paistaa läpi nuoruuden angsti, kenties vakava masennus. Takana melko varmasti jonkin mittainen laitosjakso. Sadistisia fantasioita väärintekijöistä ja kostosta. Surullinen, koskettava tapaus.

31.08.13 21:49

<thenobody> Etsien turvaa, jota oma äiti ei suonut kasvaessa. Ehkäpä tämä hylkäämisen tunne lapsena on saanut myös hänet ajattelemaan ettei hän voi ottaa kumppania, ettei vain tulisi taas hylätyksi, ei sillä että kukaan voisi hänen ajatuksiansa ymmärtääkään, hänen ajattelutapansa on paljon edistyneempi kuin muiden. kukaan nainen ei ikinä voisi käsittää hänen syvimpiä tuntemuksiaan. Nyt hän näkee itsensä intellektuellina, kaikentietävänä, ylivertaisena ajattelijana, jota ei tunteet tai mielihalut häiritse.

31.08.13 21:44

<thenobody> Todellisuudessa hän kadehtii ihmisiä tanssilattialla, niitä jotka uskaltavat antaa mennä, muiden katseista ja mielipiteistä huolimatta. Niitä jotka saavat seuraa tanssilattialta, miehet jotka sieltä naisen saavat ovat idiootteja, naiset typeriä huoria, hän ei itse koe tarvetta kumppanin hakuun, hän ei niin alkukantaiselle ja yksinkertaiselle himolle ja tarpeelle alennu orjaksi, silti oman pimeän yksiönsä sälekaihtimien turvin hätäisesti onanoi turripornolle ja mature-videoille, kuvastaen oidipaalista suhtautumista vanhempiin naisiin, äitihahmoihin.

31.08.13 21:40

<thenobody> Rattlehead on varmaan just semmonen introvertti tietokonenössö joka kuvittelee itsestään jotain isompaa ja älykkäämpää, ehkäpä suojakeinoksi vuosikausien kiusaamisen ja ulkopuoliseksi jäämisen jälkeen hän on kehittänyt tämän kuvan itsestään muita viisaampana, ehkä jopa ylivertaisena kaikinpuolin. Hän ei ole koskaan tanssinut ujouttaan ja nyt hänen ajattelutapansa, suojakeinonsa, turvin hän on kääntänyt sen faktan myös todisteeksi hänen ylivertaisuudestaansa. "Vain alkukantaiset yksinkertaiset ihmiset tanssivat"

31.08.13 21:20

<jokujoo> Mitä yksinkertaista alkukantaista tarvetta siinä on jos porukka tykkää tanssia? Se on enemmäkin tunne kuin tarve. Tuossakin näkee miten ihmiset nauttii vanhallakin iällä ja antaa mennä kun rytmi tempaa mukaansa. Voisi verrata siihen, että metallimiehet laittaa tukan heilumaan ja tekevät kaikkia moshpittejä ja muita kun ovat kuuntelemassa musiikkia josta pitävät. Ei aina tarvitse olla niin vakava.. Yksikään noista ihmisistä ei välitä vaikka useat kamerat kuvaavat. Tanssivat kuin kukaan ei katso. Omasta mielestä ovat hienoja ihmisiä

30.08.13 17:44

<MrRattlehead> En ole ikinä tajunnut tota tarvetta tanssia.. Ehkä en ole tarpeeksi yksinkertainen ollakseni noin alkukantaisten tarpeiden orja.

-4
30.08.13 16:43

<GraD> Kohdassa 2:45-2:56 minun kuvaama video ;) kuvattu kesällä 2010 bulgarian sunny beachilla.. mukava tyyppi!

30.08.13 16:21

<pälä pälä> Suomi mainittu!

30.08.13 15:45

<Devourment> Vihdoin ja viimein sitä mediaa rupes tulee lisää...

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Banjo Tooie

Banjo Tooie

4 147 katselukertaa

TOOL - Fear Inoculum

TOOL - Fear Inoculum

4 158 katselukertaa

S-TOOL - Back To Zero

S-TOOL - Back To Zero

4 754 katselukertaa

Tool - The Pot

Tool - The Pot

5 847 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.