Quantcast

Oikea tapa puolustautua puukon iskulta

Gracie Academyltä parhaat itsepuolustus keinotn0:58 alkaa toiminta...näiltä jätkiltä löytyy tosi hyödyllisiä tapoja suojautua oikeisiin tilanteisiin. ja aina hieman huumoria löytyy videoissa.. https://www.gracieuniversity.com/

3.34 / 5 (9 ääntä)

Julkaistu: 10.2.2019 21:54

Katsottu: 5305 kertaa

Kommentit: 6 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.34 / 5 (9 ääntä)

Oikea tapa puolustautua puukon iskulta | Gracie Academyltä parhaat itsepuolustus keinotn0:58 alkaa toiminta...näiltä jätkiltä löytyy tosi hyödyllisiä tapoja suojautua oikeisiin tilanteisiin. ja aina hieman huumoria löytyy videoissa.. https://www.gracieuniversity.com/

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-02-12 17:35:44

+10293

<humpankuningas>

Onpa kovia jätkiä. Totuus on kuitenkin se, että elleivät nämä tekniikat tule selkäytimestä tuhansien ja tuhansien toistojen kautta, niin puukko löytyy mahasta. Se on yksi ja sama, jos käy pari kertaa kokeilemassa ja treenaamassa tällaista, kun tilanne kadulla on aivan erilainen kuin treenatessa hallituissa oloissa kumipuukkoa vastaan.

5

Kommentit (6)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
25.02.19 10:11

<humpankuningas> Näsäx Vau meillä on täällä oikea ninja! Se, että muutama mestari osaa hienot kikat, ei takaa sitä, että puukko ei löydy keuhkosta. Kuten tuossa kommentissani totesin, tällaisen osaaminen vaatii tuhansia ja tuhansia toistoja. Se on ihan sama, jos sinä kovana ninjana lähdet kokeilemaan kadulle toppatakki päällä kolme kertaa salilla treenattua "varmaa" kikkaa torjua odottamaton puukko, koska lopputuloksena on verta ja haavoja ja paniikki, koska olet treenannut kumipuukkoa vastaan ja tiedät mitä se kaveri tekee ja joka vielä lopettaa siihen yhteen lyöntiin. Katu ei ole sali, etkä sinä ole Gracie

18.02.19 12:57

<Näsäx> humpankuningas voin suomentaa josset enklantia ymmärrä poju

18.02.19 12:56

<Näsäx> humpankuningas tällä perheellä on yli sadan vuoden kokemus itsensä puolustamisesta..lukisit vähän niiden historiaa jos olet noin skeptikko, Mkäy. Ja niinku se sanoo tuossa että sen vaari pyysi ihmisiä oikealla puukolla tulla kokeilemaan, koska noille on tärkeintä todistaa että niiden martial arts toimii, sen takia jokaiseen niiden omistamaan Gymiin menet niin voit haastaa paikallisen mestarin ja niiden on heti suostuttava. Gracie Challenge

15.02.19 21:47

<Sacaros> täyttä humpuukkia. Empty Force sentään toimisi.

12.02.19 17:35

<humpankuningas> Onpa kovia jätkiä. Totuus on kuitenkin se, että elleivät nämä tekniikat tule selkäytimestä tuhansien ja tuhansien toistojen kautta, niin puukko löytyy mahasta. Se on yksi ja sama, jos käy pari kertaa kokeilemassa ja treenaamassa tällaista, kun tilanne kadulla on aivan erilainen kuin treenatessa hallituissa oloissa kumipuukkoa vastaan.

12.02.19 17:22

<trollololol> Kaikissa näissä "tämä on oikea tapa puolustautua" videoissa on se pielessä, että oikea puukottaja ei lyö hidastetusti. Ois mielenkiintonen nähä miten tuo toimii jos kaveri löis täysiä tuolla tikulla puhumattakaan siitä, että isku tulis yllättäen.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Rotterdamin Maasvlakte 2 -satama

Rotterdamin Maasvlakte 2 -satama

4 310 katselukertaa

Hauen viimeinen suupala

Hauen viimeinen suupala

4 162 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.