Quantcast

One Puch Man! Intro/opening

One Punch Man animen egnlanti dub coveri. Biisin tekijän videohan löytyy youtube-vid. kuvauksesta

2.98 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 9.2.2018 18:16

Katsottu: 4573 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.98 / 5 (21 ääntä)

One Puch Man! Intro/opening | One Punch Man animen egnlanti dub coveri. Biisin tekijän videohan löytyy youtube-vid. kuvauksesta

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-02-09 19:03:42

+2809

<petelius86>

Kerkesin jo innostumaan, että Season 2 sta olis tullu jotain matskua.

13

Aika: 2018-02-09 20:06:04

+7700

<Partisaani>

SAITAMA~SENSEI! Kaveri jolla oli tuuhea tukka, mutta treenasi vuosia niin, että hiuksetki putos pysyvästi päästä. Hommasi fysiikan ja tekniikan lyödä jokainen vastustaja ja kohde atomeiksi yhdellä lyönnillä! Ei meinaa enää löytää vastustajaa, mikä antaisi arvoisensa vastuksen ja sillä supersankarin elämä on pääasiallisesti tylsää. Kova jätkä ja viihdyttävä sarja :).

7

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
15.02.18 08:14

<Partisaani> petelius86 Katoppa kommenttiketjua ja kerro mulle kuka alko alunpitäin vääntämään asiasta. Vitun kersa :) Hahaha!

14.02.18 23:30

<petelius86> Partisaani Voi herran jumala mitä pitää ihmeselle tapahtua, että noin tiuskii :D Ei se oo mun vika, että isäs pani sua kersana. Syö itte se keksi ja halaa tyynyä, kyllä se siitä :D

14.02.18 22:53

<Partisaani> petelius86 Juu juu. Sinä tiedät sarjan parhaiten ja omaat terävimmät analyysit. Asia kunnossa. Ota tuosta keksi :).

14.02.18 13:12

<petelius86> Partisaani Onko tullu mieleen, että se todellisen voiman saanti pidetään tarkoituksella salassa näin aluksi, että saadaan myöhemmin jotain tarinan tynkää rakennettua jutun ympärille?Väittikö muuten kukaan muu, kuin saitama, että hänen voimansa lähde on tuo keskiverto treeni? en tiedä oletko huomannut mutta hän ei ole niitä sarjan terävimpiä hahmoja. Mutta jos tuo selitys riittää sinulle niin mitä siitä sitten keskustelemaan.

13.02.18 23:40

<Partisaani> petelius86 Väitä mitä haluat, mutta näin se sarjassa kerrottiin. Se riittää mulle.

13.02.18 19:27

<petelius86> PartisaaniJos ollaan ihan tarkkoja niin siihen kovaan treeniin ja tuon voiman siitä saantiin ei usko kukaan muu, kuin saitama itse "se treeni ei ollut mitenkään ihmeellinen". Mutta youtubesta löytyy eräs video joka arvaa "omasta mieletäni" erittäin hyvin, että mistä saitama voimansa sai.

10.02.18 10:26
09.02.18 23:49

<Klementtiini> mistähän tän sarjan voi katsoa

09.02.18 23:33

<Necrophobic> Hyi vittu mikä versio. Häpeä!

09.02.18 20:59

<M v p> Piti sanoo että ei alkuperäinen intro ja vähän muunneltu :) lisätty englanti cover päälle

09.02.18 20:06

<Partisaani> SAITAMA~SENSEI! Kaveri jolla oli tuuhea tukka, mutta treenasi vuosia niin, että hiuksetki putos pysyvästi päästä. Hommasi fysiikan ja tekniikan lyödä jokainen vastustaja ja kohde atomeiksi yhdellä lyönnillä! Ei meinaa enää löytää vastustajaa, mikä antaisi arvoisensa vastuksen ja sillä supersankarin elämä on pääasiallisesti tylsää. Kova jätkä ja viihdyttävä sarja :).

09.02.18 19:03

<petelius86> Kerkesin jo innostumaan, että Season 2 sta olis tullu jotain matskua.

13

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.