Quantcast

Ovatko tieteen vakiot niin vakioita?

Rupert Sheldraken TED talk, jonka "tiedeyhteisö" sensuroi TED:stä.

1.92 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 29.5.2014 13:10

Katsottu: 3538 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.92 / 5 (12 ääntä)

Ovatko tieteen vakiot niin vakioita? | Rupert Sheldraken TED talk, jonka "tiedeyhteisö" sensuroi TED:stä.

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
25.07.14 14:14

<yucka> hetkine mitä vittua? "jos opetan elukalle jotain niin saman lajin edustajat ympäri maailma oppii sen asian helpommin" kuka vittu tää jätkä on?

12.06.14 10:43

<Thaliquid> Korruptio vaikuttaa ihan kaikkeen myös tieteeseen koska sillä jos jollakin hallitaan massoja! Jos ette ymmärrä otan osaa!

01.06.14 12:03

<thirvi> Tän puheen on pakko olla osa jotain sosiaalista koetta.. "katsotaan uskooko ihmiset kyseenalaistamatta kaiken mitä TEDissä puhutaan".

31.05.14 14:28

<PenZon> Heikosti aseteltua hajattelua. Silti allekirjoitan siinä määrin että suostun myöntämään mahdollisuuden kvanttitason vastavaikutuksiin mitä mielikuvituksellisimmissa asiayhteyksissä. Universumi voi hyvinkin "olla yhtä", sen mittaaminen vaan on niin pirun vaikeaa.

30.05.14 08:28

<Modiglian> Lisättäköön tähän vielä, että jos seuraa youtuben description linkkien kautta tuota asiaa eteenpäin niin Rubert tarjoaa aivan todellisia lähteitä ja toidsteita väitteilleen. Videon selitys on myös virheellinen. Puhetta ei ole sensuroitu vaan se on vain poistettu TEDx talk youtube kanavalta, mutta se on täysin vapaasti löydettävissä ja jaettavissa youtubessa.

30.05.14 07:59

<Modiglian> Minusta tällä hepulla oli ihan hyviä pointteja. Skeptisyys jopa voimassa oleviin tieteellisiin uskomuksiin nähden on pelkästään terveellistä. Rubert kuitenkin huomautti ihan olemassa olevasta ongelmasta jota on aika-ajoin uutisoitukkin valtamediassa. Eli siitä, että tiedemiehetkin joskus muuttavat tuloksia sopimaan oletuksiin koska vastakkaiset tulokset vähentäisivät heidän tutkimuksensa uskottavuutta. Tiedemiehetkin pyrkivät kuitenkin tekemään uraa ja sitä uraa ei tehdä jos ei ole mitään kerrottavaa omista tutkimuksista. Ainoa ongelma Rubertin jutuissa oli todisteiden puute omista hypoteesei

-2
29.05.14 17:40

<Strikerz0r> Perus ituhippi. "joo miten kaikki tiedemiehet on näin tyhmiä, minäkin tiiän paremmin"

29.05.14 15:02

<piisp97> Epätieteellistä höpöhöpöä

29.05.14 14:53

<Zyy> Hyviä pointteja, mutta jonenkin jäi sellainen vaikutus, ettei tällä kaverilla ole hajuakaan miten tieteellinen menetelmä toimii. Ja tiede ja sen kulku kapitalismissa on asia erikseen, kuten hän esitti lääketeollisuudesta ja sen vioista.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kaksi samannäköistä naista

Kaksi samannäköistä naista

6 193 katselukertaa

Totuus juutalaisista

Totuus juutalaisista

3 068 katselukertaa

Tytöt eksyksissä

Tytöt eksyksissä

5 705 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.