Quantcast

PC Building Simulator

2.14 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 17.3.2017 10:34

Katsottu: 5792 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

2.14 / 5 (11 ääntä)

PC Building Simulator

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-03-17 10:45:21

+23270

<Kapa53>

Viime koneen kun kasasin, olin asentanut kaikki komponentit ja painoin virtanappia. Ei mitään. Kaveri tuli katsomaan, kaikki näytti olevan kunossa. Ei lähe päälle. ItkupotkuVinkuVonkuraivarit. Emo takaisin Jimmsile. Toimi kuulemma hyvin. Lähetys takaisin, emo kiinni, ei lähe päälle. Sitten syttyi hullunkiilto silmiin ja kiskoin uuden kotelon virtapiuhan irti, otin toisen vanhasta ja iskin piru vie jollakin sinitarralla etupaneelin virtapiiriin. Hieman hämmästyin kun kone lähti päälle, tuossa se on hurissut kuin kissa jo pari vuotta.

18

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
18.03.17 02:39

<mc_none> muistit veti kaikki testit läpi. Pelatessa kuitenkin suorituskyky oli luokkaa hirveä. Vaihdettuani 2x4gb rammit 2x2gb rammeihin, niin pelitkin pyöri. Jimssille takuupalautus ja totesivat itsekkin, että vikaa on.

18.03.17 02:38

<mc_none> nimeltämainitsematon pulju. vänkäsin ku ei emo toiminut.. meni 3 kertaa takaisin heille. Ei löydetty vikaa. tuli ilmoitusta, että vika löytynyt ja johtui vääntyneistä emon pinneistä ja ei hätää koska menee takuuseen. (näin ne vääntyneet pinnit ja tiesin että ne ei tosiaankaan olleet tulleet minun käytöstäni ja jos olisi, niin takuu ei kyllä sellaista kattaisi). No ei se mtn. Uusi emo ja kilkkeet kasaan. Sama vitun ongelma mikä sitten lopulta johtui "loppuun palaneista" muisteista. Tässä kohtaa jimmssin elinikäinen takuu ja uudet tilalle. :)

17.03.17 23:13

<Kapa53> janjan Jep, mutta ei kyllä ensimmäisenä tullut kyllä mieleen että vois semmonenki vika olla kun hitto joku emolevy täynnä ties mitä diodeja ja vitkuttimia ja kytköksiä ja releitä, ja sit yks pirun yksinkertaisessa johdossa vika. Jotenkin muutenkin huono tuuri näitten osien kanssa, kovalevyjä kiikutin harva se viikko Tampereen Jimssiin, kun sellainen vielä oli, ja takuusta tuli valmiiksi vioittuneita pariinkin otteeseen..

17.03.17 19:57

<humpankuningas> Miksi tätä ei ole keksitty aikaisemmin? Toivottavasti tähän saadaan uusimmat komponentit suoraan päivityksinä, eikä minään dcl:nä.

17.03.17 17:47

<analdriller6000> mulla oli ongelmia uuden koneen kans kun kone oli kasattu niin kone toimi todella hitaasti vaikka kaikki komponentit oli uusia. vikalöytyi biossista, sieltä vahdoin käyttöjarjestelmän win 10 niin hyvin on sen jälkeen pelannut. onkohan kellään muulla ollut samainlaista ongelmaa? minun emolevy on Gigabyte GA-Z170-GAMING K3-EU

17.03.17 15:13

<Reetu> jokusen osan jimssiltä tilannu ja kaikki menny takuuseen 2kk sisällä. sen jälkeen hakenu verkkokaupasta osat ja ei oo kertaakaan hajonnu mikään

-7
17.03.17 13:00

<janjan-> Kapa53 Siis sulla oli vain kotelon virtanäppäimen piuha tai virtakytkin paskana loppupeleissä?

17.03.17 12:10

<Calcifer-> Kapa53 Jimmsi myyny sulle paskaa. Tekee usein tuota, että lähettävät tuotteen takaisin ja sanovat että kyllä se toimi .. Ei enää jimms.

-15
17.03.17 11:34

<Vauhtimokka> Kapa53 Kävi itellekkin niin että ei lähtenyt käyntiin, kun painoin virtanappia. siinä kylmähiki virtasi otsalta ja muistin ettten laittanut uudesta virtalähteestä kytkintä päälle :D

17.03.17 10:45

<Kapa53> Viime koneen kun kasasin, olin asentanut kaikki komponentit ja painoin virtanappia. Ei mitään. Kaveri tuli katsomaan, kaikki näytti olevan kunossa. Ei lähe päälle. ItkupotkuVinkuVonkuraivarit. Emo takaisin Jimmsile. Toimi kuulemma hyvin. Lähetys takaisin, emo kiinni, ei lähe päälle. Sitten syttyi hullunkiilto silmiin ja kiskoin uuden kotelon virtapiuhan irti, otin toisen vanhasta ja iskin piru vie jollakin sinitarralla etupaneelin virtapiiriin. Hieman hämmästyin kun kone lähti päälle, tuossa se on hurissut kuin kissa jo pari vuotta.

18

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Man vs. Squirrel

Man vs. Squirrel

2 123 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.